Samkové je mi moc a moc líto.
Stěžovací vlákno
tina já jsem četla, že do olympiády se do kupy asi nedá:(
letfenixa teda nemas to jednoduchy. Myslim, ze te ceka svatoreceni.
A mňa zas vytočila mama svojím prístupom, že čo ona chce, musí mať hneď a keď jej to teda teraz hneď nezabezpečuje, ona teda pôjde si sama zajtra autobusom do toho obchodu, ale si to zapamätá (boli sme v obchode, pýtala som to, čo chcela, nemali to vyložene, odložili jej to v kancelárii, čo nevedela ani predavačka, ani ja, ani mama, takže som to nekupila. Volala do obchodu a chcela, aby tam muž znova po to išiel, o pol 8 večer. Nič životne nevyhnutné to nie je a zajtra by sme tam po to išli. NIE! ona si teda pôjde sama).
letfenixa však ať si pro to jede sama, ještě bych jí řekla, že jsem ráda a ulevilo se mi, že to nemusím řešit.
Mirka tohle není špatný přístup, když už k tomu člověk dospěje, že se hádkou neužírá a užije si klid ![]()
Evaeva je to v haji proste, prijde mi ze na ni se toho taky posledni dobou navalilo az az
Samková je mi taky líto a taky té ztracené české zdravotní sestry v Anglii, stará jako moje dcera,snad se holka najde v pořádku,moc jí to přeju,i jejím rodičům.
Já jsem doteď netušila, že je možné si zlomit v lyžáku kotník. Čekala bych to od půli lýtek nahoru. Ale je to strašné. Samková ice není zas tak stará, aby nejela na OH za čtyři roky, ale vypadá to, že měla letos formu. Teď hlavně, aby se uzdravila.
Snowboardcross se jezdí v měkkejch botech, ne v lyžácích.
letfenixa grrr. Hlavně, že děti si nic vymrčovat nesmí..
letfenixa vis co? At si matinka proklina, at si tam klidne sjede busem, jak je videt, energie ma na to dost. Posilat tam pro blbost tveho muze, ktery ma jiste sveho dost a asi by se mel i setrit, je neskonala drzost.
Mohučanka Aha, nějak jsem měla zafixováno (blbě), že v lyžácích.
brrr i v lyžákách se kdyžtak dá zlomit kotník, není potřeba úplně velkej rozsah pohybu :)
Jak se pak ta noha dostane ven?
Mohučanka ne uplně komfortně, potřebuješ někoho kdo oběma rukama co nejvíc roztahuje tu vnitřní botičku a taháš :)
Mohučanka někdo mi říkal, ze nemocnice u lyžařských středisek docela často používají na lyzaky nějaký druh rozbrusky a botu z nohy odrezou. Blízkou zkušenost v okolí nemam, takže nevím, jestli ne to pravda...
Malenge to bylo prvni, co me napadlo, rozrezat botu. Tahat zlamany kosti z lyzaku si neumim moc predstavit.
No a teda, když jsem to slyšela, tak se mi udělalo úplně zle, fakt chudák holka, je mi ji moc líto, snad se ji to bude dobře hojit.
Kokoska ja bych to taky spíš rozřízla. Bota se koupí nová, ale udělat si ze zlomeniny kotniku ještě zlomeninu dislokovanou mi přijde dost zbytečné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.