Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 22:09
Reakce na Torrah:

Nabírají na hřejivosti?

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 22:10
Reakce na RoSa:

No dyť Ti tam přece píšou Spring - na jaře dorazí, garantovaně!

Jaro kteryho roku? :-)

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 22:14
Reakce na Jiná Realita:

mlaskání je druhý nejstrašnější lidský zvuk hned po chrápání. možná jsou si i rovny.

nesnáším to. noční můrou jsou pro mne mlaskající babky (tetky od 60 výš mají tendenci mlaskat prostě jen tak, naprázdno, nechápu to, taky různě nasávat vzduch a vůbec vydávat divné nechutné zvuky), muži spíš chrápou. já bych v jedné místnosti s pravidelně mlaskajícím člověkem nevydržela. potlapkávám.

Nemlaskam. Ale chrapu. Ted muzu lezet jenom na zadech a kolikrat me vzbudi vlastni zachrapani. Peklo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 22:20

to je teda fakt blbý  neumím si moc představit, jak se dá vzbudit vlastním chrápáním. ale spaní na zádech fakt nezávidím, aspoň mně se tak spí hrozně blbě, možná bych chrápala taky 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 23:59
Reakce na Bledule:

Můžeš to dát s A666 dohromady a budete jeden celý člověk. 

Konec srandy. Lituju vás obou a ať to oběma zdárně sroste. 

Jo, to je fakt :D Akorát že ten zbytek bude jedna nefunkční troska :D Akorát, že jsme od sebe minimálně 250 km....

Díky za přání, samozřejmě, že už mě ten loket svědí, když si ho nemůžu podrbat

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 06:31
Reakce na A666:

A nejsi ze Severní Moravy, že bysme to daly dohromady my dvě. Já mám levé rameno "zamrzlé" už asi trvale. Pohyblivost omezena.  Jenom se obávám, že ty jsi pravák, já jsem levák, takže bysme si moc nepomohly.

Na drbání jsou dobré pletací jehlice.

Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 06:46
Reakce na Bledule:

já jsem měla v rameni asi nějakej dlouhodobej zánět, ale pomohl nakonec pár dní voltaren (když jsem si totálně zrasila záda půjčeným nemluvnětem v nosítku, tak jsem mázla i to rameno) a pak začít cíleně cvičit, mám i od fyzioterapeutky na to nějaký rozhejbávací cviky.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 07:53
Reakce na A666:

Já jsem zjistila, s nohou v sádře (před časem), že nejlepší je s tím drbáním vůbec nezačínat! A fakt to fungovalo.

Mám pocit, že jak tam jednou člověk tou jehlicí zašťourá, už nejde přestat 

Musím říct, že mě to teda napadlo, když jste úraz popisovala, že to nebude jen naražené.

Zdárné hojení přeju!!!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 08:24

Sťažujem si sama na seba. Včera som herečka vybehla do mesta v šatách a teniskách. Asi ma dobre ofúklo, pretože dnes ma bolia kolená tak, že som ráno takmer nevstala z postele 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 08:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Já jsem chodila na rehabilitace více než dva měsíce a povedlo se to rozhýbat jen částečně, ale snažím se to aspoň udržovat, protože "dole kopcom" by to šlo velmi rychle.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 08:41
Reakce na paktofonika:

Zlákalo tě sluníčko? Stále máme leden.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 09:34
Reakce na Bledule:

včera jsem si to slunce fakt užila, bylo to úplně skvělé :D Chci jaro!!!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 09:41
Reakce na rasaNori:

Já taky! Ale dneska zatím svítí krásně, uvidíme jestli vydrží do odpoledne. Na Ostravské zimě je nejhorší to, že nevidíte slunce celé dny a město je zahaleno do šedého kabátu smogu.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 09:52
Reakce na Bledule:

Já taky! Ale dneska zatím svítí krásně, uvidíme jestli vydrží do odpoledne. Na Ostravské zimě je nejhorší to, že nevidíte slunce celé dny a město je zahaleno do šedého kabátu smogu.

Cha já mám zkouškové takže sedím v Praze :D Celkově se snažíme v Ostravě moc nezdržovat přes zimu a nebo aspoň běhat po horách :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 09:55
Reakce na Bledule:

U nas je už mesiac pod nulou aj cez deň, včera ma zmiatlo, ze bolo konečne nad nulou  

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 10:08
Reakce na rasaNori:

Když já musím chodit do práce!

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 11:42
Reakce na Bledule:

Je pravda že v zimě máme práce méně, díky bohu...

A z jiného soudku, má oblíbená fakeová péřovka pomalu dosluhuje, tak jsem předevčírem využila reklamy od HUDY na facebooku a objednala si péřovku se slevou (rovnou S i M, neb velikost nějak netuším). Nepřišel žádný potvrzovací mail, tak jsem tam dnes ráno volala, jestli jako jsou a mám si přijet. Paní po telefonu se kroutila jak hadice, když jsem se dotazovala na slevu, ale že tam jsou mi odkývala. Tak jsem se teď podívala na stránky HUDY a jaké překvapení, ty bundy už ve slevě nejsou (ač měly být slevněné do 12.2 :D). Tak kdyby měl někdo zájem o Sir Joseph Ametys Berry buď ve velikosti S, nebo M (podle toho která mi bude), můžu vzít obě a druhou přeprodat za slevovou cenu :)

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 11:43

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 12:36
Reakce na Bledule:

A nejsi ze Severní Moravy, že bysme to daly dohromady my dvě. Já mám levé rameno "zamrzlé" už asi trvale. Pohyblivost omezena.  Jenom se obávám, že ty jsi pravák, já jsem levák, takže bysme si moc nepomohly.

Na drbání jsou dobré pletací jehlice.

Bohužel, Severní Moravu mám ještě dál, momentálně jsme totiž za hranicemi v Sasku :D

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 12:45
Reakce na Jehelníček:

Já jsem zjistila, s nohou v sádře (před časem), že nejlepší je s tím drbáním vůbec nezačínat! A fakt to fungovalo.

Mám pocit, že jak tam jednou člověk tou jehlicí zašťourá, už nejde přestat 

Musím říct, že mě to teda napadlo, když jste úraz popisovala, že to nebude jen naražené.

Zdárné hojení přeju!!!

Děkuji, já tu stejně jehlice nemám, taže zůstanu u nedbrání :) Ve mě taky hlodal červíček, ale doufala jsem, že to bude jako vždy, kdy si myslím, že to musí být zlomené a ono nic (jsem totiž expert na různé pády )..... Bohužel tentokrát to nevyšlo :(