Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 12:15

Jinak na mě dnes vypadl v práci takovej kostlivec, že nechápu.

Vánoční dárek jak víno. Řešení bude minimálně na půlku příštího roku. 

Člověk, který je za to odpovědný, tak si to pamatuje špatně a špatně mi před rokem a půl předal informace. Dělala bych spoustu věcí úplně jinak. Do p.dele už. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:13

Stěžuju si, že kvůli promaroděnému víkendu se mi nakupilo hodně věcí, které do Vánoc potřebuju udělat. Ne že by se to nedalo zvládnout, ale štve mě to, doufala jsem, že to letos zvládneme ve větším klidu. A jako na potvoru si děti dneska vůbec nechtějí hrát sami. Sice starší pořád vytahuje nějaké stolní hry, což je super, ale to načasování.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:15

Evaeva bože ani mi nehovor, u nás to vyzerá tak šialene, ze sa vlastne na tie vianoce vôbec neteším. Jediný dôvod na tešenie je ten, že tri dni nebudem musieť rozmýšľať nad tým, čo variť

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:24

continuity Tak pevné nervy... Tohle jsou prostě hrozný fuckupy, nedostat kompletní nebo naopak dostat mylné informace na kterých se staví projekt, hrozný, hrozný.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:25

barbucha tak to každopádně. Jen přidám, že je lepší mít ukončené jakékoliv střední vzdělání a je jedno zda učňák nebo střední školu. Po pracovní zkušenosti s lidmy, co tvrdí, že stavebku nedodělali z rodinných důvodů, je jakýkoliv papír lepší než skončit jen se základkou...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:42

betsey jo, na to se těším taky, u nás to bude dokonce 4 dnyJá se těším, to zase jo, včera jsme balili dárky a teda nemůžu se dočkat, až je děti rozbalí. I to ostatní mě těší. Ale štve mě, že zase nestíhám, i když mně to vlastně moc nepřekvapuje, u mě je to klasika. Ale tak ty máš novorozence, u vás je to jasné.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:44

Lilly_Ku No mně přijde že s tím řemeslem děti to berou líp lidj co se taky živi rukama, že jako to dítko od nich něco okouka a prostě líp se kdyžtak k něčemu poradnymu vede. Dítě právníka a doktorky těžko bude doma něco dělat v dílně, neříkám že takové rodiny nejsou, ale už to není tak jednoduché nebo samozřejmě. 

Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:53

andulka01 a šéf mi píše, beru na vědomí, bude mě zajímat jak to vyřešíš.

Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:56

Jinak vánoce letos katastrofa, nemám zabaleno, nemám na cukroví čokoládu, muž dnes slíbil, že alespoň uklidí, tak to nestihnul a další dva dny má dvanáctky. Dnes ještě dvě schůzky a ještě jsem neobedvala. 

Fakt mi přijde, že je to lepší když je štědrý den v pondělí, úterý, max ve středu. Loni jsem končila 19., letos se mě všichni ptají, jestli budu zítra ještě pracovat. 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 13:59

Já ráno naopak zjistila, že jsem na jeden den zapomněla, takže ho mám k dobru a stíháme úplně v klidu i v pomalém tempu. Ten kvalt poledních dní totiž nesnáším a snažím se mu vyhnout, abychom si užili fakt ten klid a těšení. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:01

Tak já nemám žádné cukroví, zabalila jsem půlku dárků, zlatej Rohlík, mám tam naklikanej nákup na 23.12. Sedím v práci, škrábě mě v krku a chce se mi strašně spát

Taky jsem myslela, že to zvládnu víc v klidu. A mrzí mě, že kvůli tomu krku se nedvážím navštívit "svého" seniora

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:05
Reakce na continuity:

a šéf mi píše, beru na vědomí, bude mě zajímat jak to vyřešíš.

​napiš mu "dám výpověď, a  jak to vyřešíš ty mě zajímat nebude"

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:09

Evaeva no u nás je hlavný problém muž, asi zavolám lopatove komando

Už som tu písala, že obsadil celú obývačku so svojimi strojmi, v chodbe mame sklad a teraz to vysperkoval tým, že v spálni vyhadzal z perinaku všetky lezecké a turistické veci, že tam podáva namiesto toho materiál na výrobu. Takže momentálne je v spálni na zemi obrovská kopa rôznych domotanych lán, cepinov atd

Dnes odisiel ráno o deviatej, príde večer o pol jedenástej, zajtra odíde ráno o pol šiestej a skôr ako večer o osmej ho neočakávam a vo štvrtok bude dorabat ešte nejaké tričká a šálky, takže nebudeme mat upratané ešte ani na štedrý deň. V obývačke sa nevysavalo ani na pamätám kedy, a upratať nemám čas a vlastne sa ani nedá. No a darčeky netuším kedy budem baliť 

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:14
Reakce na Evaeva:

Ale štve mě, že zase nestíhám, i když mně to vlastně moc nepřekvapuje, u mě je to klasika. 

Ano, to je klasika, i když mám letos relativně více času než jindy, nestíhám úplně stejně. A vlastně s tím i normálně počítám, já nejsem v říjnu, listopadu schopna vymyslet jediný dárek, ale jak se termín nezadržitelně blíží, tak to jsou téměř gejzíry nápadů. Podobně výzdoba, pečení, úklid, tam nejsem s dostatkem času také vůbec schopna hospodařit.

Jsme jako olivy – teprve když jsme drceni, vydáváme ze sebe to nejlepší.

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:14
Reakce na Evaeva:

Ale štve mě, že zase nestíhám, i když mně to vlastně moc nepřekvapuje, u mě je to klasika. 

Ano, to je klasika, i když mám letos relativně více času než jindy, nestíhám úplně stejně. A vlastně s tím i normálně počítám, já nejsem v říjnu, listopadu schopna vymyslet jediný dárek, ale jak se termín nezadržitelně blíží, tak to jsou téměř gejzíry nápadů. Podobně výzdoba, pečení, úklid, tam nejsem s dostatkem času také vůbec schopna hospodařit.

Jsme jako olivy – teprve když jsme drceni, vydáváme ze sebe to nejlepší.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:14

dzizisketa Jo! A to já si asi od září nějak omylem myslela, že je mi 32! A včera si říkám, ty vogo vdyt je mi 31, je rok 2021. Jako já mám rok k dobru! 

Jo, mně stačí málo. 

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:16

betsey Jako ty pak ved nějaké meditační studio, ty jsi neuvěřitelně vyrovnaná. Neříkám, že kdyby jsi doma nerozmlatila někdy talíře na padrť že by to třeba vaší rodinné situaci nepomohlo, ale jsi fakt v pohodě. I s těmi dětmi té obdivuji. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:17

Mohučanka já právě nemám ani naklikaný ten nákup. A dítě odmítá usnoutSouhlasím s continuity lepší je štědrý den po víkendu. Cukroví jsem letos dělala přesně tři (jednoduché) druhy a ten poslední ještě není hotový. Jak se znám, tak by to bylo stejné i bez té nemoci, ale aspoň bych byla odpočatá

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:18

betsey tvého muže bych asi nevydýchala

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:20

betsey já jsem dneska ráno v ložnici šlápla na karabinu, která se válela vedle změti lan, sedáků, lezeček, naštěstí nevlastníme cepín. Metr od té haldy je skříňka na lezecké věci, doprčic!

Jinak máš též můj obdiv, a teď si nejsem jistá, jestli jsem nečetla nějakou detektivku, kde byl vražednou zbraní cepín nebo mačka...(je to slovensky taky horolezecká mačka?)