Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:24

Ale dopoledne si mladší nalil 3/4 litru mlíka do hrnečku o objemu 1,5 deci. Takže aspoň kuchyň máme vytřenou

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:26

Evaeva no příští rok je Štědrý den v sobotu, to bude ještě horší. Naklikat nákup bylo zcela zásadní, akorát bude průšvih, jestli jim něco dojde. Třeba ryba já chtěla 23.12. s dcerou jen ozdobit strom a uvařit polívku na oběd na Štědrý den, a ragú do zásoby (což se dělá vpodstatě samo). A teď to vypadá ještě na Velký úklid pokud

mě přestane bolet v krku. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:30

Evaeva to jsem teď viděla nějaké video, že nechat dítě, aby si samo nalejvalo mlíko z velké lahve do malé sklenice je děsně montessori. Jseš in!!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:31

Mohučanka dik za inšpiráciu

Áno, aj u nás je to mačka 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 21. prosince 2021 14:36

Mohučanka on ho obvykle jen vyndá z lednice a počká ( ten dvouletý), dneska byl moc akční, slyšela jsem akorát křik Moje mlíkó! Ale ten plný hrneček mu zbylJinak už klikám, právě chci, aby to dovezli zítra, kdyby něco chybělo, slot už mám zabraný.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 17:08

A mě Lidl nedoručil a ani do Vánoc nedoručí 6  dárků objednaný od listopadu  samozřejmě jsou všechny pro děti  ať už moje nebo pd kamarádů

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 17:42

Sairon No tak to je teda perda :-/ Já takhle loni čekala měsíc na nějaké knihy, ale dorazily na těsno. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 18:03

Sairon tak toto naštve riadne 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 18:35

Sairon no sbohem. 

Mě zítra poslední narychlo objednaný snad doručí ppl. Protože jsem nemyslela, že se stihne naše firemní mikina, která se hrozně líbila jednomu z dětí. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 18:41
Reakce na continuity:

barbucha to je druhá věc, udělat si ten rekvalifikační kurz je na chvilku a s nejakymi základy chemie z gymplu nebo chemické průmyslovky možná i lepší. 

​Já ti to nechci nějak vymlouvat, nebo tak něco jo, ale ty rekvalifikačáky ty člověku nic nedají, jo max tak teorii a certifikát, ale praxe a zanalosti ne. Měli jsme v květinách rekvalifikovanou paní a bylo to strašný. Nehledě na to, že dnes musí člověk v práci trošku kmitat, rozplánovat si čas, ujasnit priority zakázek, být zručný a kreativní, informovat zákazníka tak, aby si myslel, že na to přišel sám a odcházel spokojený. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:02
Reakce na Kan:

​Já ti to nechci nějak vymlouvat, nebo tak něco jo, ale ty rekvalifikačáky ty člověku nic nedají, jo max tak teorii a certifikát, ale praxe a zanalosti ne. Měli jsme v květinách rekvalifikovanou paní a bylo to strašný. Nehledě na to, že dnes musí člověk v práci trošku kmitat, rozplánovat si čas, ujasnit priority zakázek, být zručný a kreativní, informovat zákazníka tak, aby si myslel, že na to přišel sám a odcházel spokojený. 

​Hele a myslíš, že tyhle věci se někdo opravdu naučí ve škole? Já myslím, že na tohle už musí mít člověk povahu, jinak to jednání se zákazníkem bude vždycky trochu drhnout.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:09

DruI Tak druhák, třeťák mají učni praxe v květinářství, to jsou dva roky. Oproti tomu paní, která deset let razítkovala žádosti, potom dostala nápad se realizovat a ty kytky tááák voní, že. Udělá kurz za dva měsíce, kde živej materiál viděla z rychlíku, no nevím no. Víš jak, co se v mládí naučíš, na starý kolena jako když najdeš.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:19

Kan hele, tak kmitat, rozplanovat si cas a ujasnit priority si musim v praci taky a to sedim za pocitacem. to se da prenest z jedne činnosti do druhé. Ano, zručnost a kreativita musí být, ale to člověk bud má nebo nemá. A ano, nejaka praxe je treba, ale to proste u každého v každé profesi, i u těch vyučených s praxí. Možná méně, ale proč někomu zakazovat rekvalifikaci. Tak to bude mít na začátku těžší.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:24

MaeGandal Kde ve svém příspěvku zakazuju prosím?

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:34

kamarádčin manžel se v dospělosti vyučil truhlářem, má různý tituly z ekonomie, ale začal bejt z toho sektoru trochu vyhořelej. žádnej dvouměsíční rekvalifikační kurz to teda nebyl a teď se tím živí

mně jakoby mrzí, že ty ženský řemesla jsou takový nanicovatý, švadlena ani kuchařka mě moc nebere

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 19:53

Potrefenáhusa ja bych se rada vyucila na cukrarku teda!

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 20:05

Potrefenáhusa No přesně. Zrovna nedávno jsem přemýšlela, co může ženská dělat za řemesla a nic moc, teda. 

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 20:09

Ignis ja spis premyslim, co nemuze

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 20:11

Potrefenáhusa tak ja obcas dost lituju, ze nejsem treba ta svadlena. A uplne nejvic by me bavilo restaurovani starych textilii, vlastni fantazii moc nemam, ale podle predlohy neco dotvaret, vylepsovat, to by me bavilo. 

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 21. prosince 2021 20:14
Reakce na continuity:

barbucha to je druhá věc, udělat si ten rekvalifikační kurz je na chvilku a s nejakymi základy chemie z gymplu nebo chemické průmyslovky možná i lepší. 

​jj kamaradka co se ve 40 vyucila kadernici (zadny dvoutydenni kurz teda) docela kouka, jak spatne pry jeji kolegyne zachazeji s barvama, pac tem principum proste nerozumeji ani je to nezajima. ona v tom hned vidi smysl a funguje to, zadny flekaty ani spaleny hlavy negeneruje 

Kan rozplanovat cas, kmitat a utridit priority umela uz predtim:-))