continuity Potrefenáhusa Mně takový truhlář s titulem inženýr pomáhal spravovat byt, dělal tam kuchyň, nová kastlová okna a tak. Ten chlap by zasloužil pozlatit fakt.
Fakt stačilo si jen pomyslet a on už měl hotový nákres. Krásná, kvalitní práce za super cenu. Nikdy potom už jsem se s tak skvělým řemeslníkem nesetkala, leda někde ve skanzenu. Bohužel už tehdy mu bylo 70, dneska nežije a borec, co to po něm přebral nestojí za zmínku. ![]()
Stěžovací vlákno
Nevím,jak tu to stěžování funguje, ale právě mi psal Lidl že předali k přepravě 5 věci. ![]()
MaeGandal Me z malování strašně bolí ruce, když maluju strop nebo něco nahoře, teda nejen z malování, mám nějaký slabý ruce ![]()
Evaeva já mám taky s Lidlem dobrou zkušenost a dost nemile.me to.prekvapilo . Ale když jsem dneska koukala na jejich fbuk, tak těch zpožděných objednávek mají tentokrát strašně moc
Sairon Mně to stejný. Ale zítra to snad doručí. Ale vánoční dárek tam mám jen co si ke mně přihodila ségra, tak mě to tolik nepálí!
Garfie Je, nám teď inženýr dělal vazbu. Říkal, že rýsoval par let a že ho to fakt nebavilo.
Sairon já čekala na zásilku z Lidlu tak dlouho, že jsem na ni zapomněla. Dorazila dnes. ![]()
Zemřel Gustav Aulehla. ![]()
Potrefenáhusa na VSCHT je i dalsi restaurovani - mivali na dvore nejake sutry a nahrobky na pokusy furt. Jen se k tomu oboru pres vsechny matiky a cvika dostat.
Garfie jo, to je velký rozdíl, když u toho někdo přemýšlí. S titulem nebo bez, tedy
Včera jsme si s dcerou po cestě z plavání daly závod, kdo bude dřív doma. Dcera mi zkřížila cestu a já ve snaze neshodit ji jsem ji přeletěla. Zrasované koleno, naražené rameno, odřené dlaně a naražená zápěstí, naražená lícní kost a odřená tvář. Chtěla jsem uvařit vaječňák a nazdobit perníky a prd. Belhám se tady jak stará žebračka a jsem ráda, že už můžu aspoň trochu psát na klávesnici a dodělat ještě nějakou práci. Hned jsem si vzpomněla na Catherinne a její pád, bolí to teda pekelně a to nejsem zdaleka tak potlučená, jako jsi byla ty.
A teda dost mě štve, že jsem si roztrhla svoje krásné nové vlněné COSí kuloty. ![]()
Renusatko ne, že by to byl podobný obor, ale něco společného to má.
Ja bych chtěla v divadle šít kostýmy ![]()
bram fakt lituju, tebe i kuloty
Oprala som v práčke čierne prádlo...predtým som tam prala novú deku...asi viete,ako všetko vyzerá ![]()
pecka mam v pracce cerne, jestli tam bude nejaky vyprany papirovy kapesnik, muzes za to ty.
Mam zhoubny nador prsu. Behem ctrnacti dnu zacinam s chemoterapii. Je mi tricet, na pristi rok jsme planovali druhe dite a misto toho tohle ![]()
Zuzuli je mi to moc líto. ![]()
Držím moc palce, ať léčba zabere.
Zuzuli drž se![]()
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.