Zuzuli hrozne moc me to mrzi, drzim palce, bude to dobre. Musi.
Pred chvili jsem si na tebe vzpomela, kdyz Letfenixa psala o muzi, tak jsem si pomyslela, ze snad to bude i u tebe dobre. Drz se.
Zuzuli hrozne moc me to mrzi, drzim palce, bude to dobre. Musi.
Pred chvili jsem si na tebe vzpomela, kdyz Letfenixa psala o muzi, tak jsem si pomyslela, ze snad to bude i u tebe dobre. Drz se.
Zuzuli sakra, sakra, sakra! Drzim moc palce, at lecba zabere a je to dobry! ![]()
Zuzuli Ježíšmarjá, já jsem ti tuhle ani nereagovala, protože jsem si říkala, že to je určitě nějaký omyl. Moc ti držím palce, kéž bych ti mohla s něčím pomoct, škoda že bydlíme tak daleko, malou bychom určitě na pár hodin zvládli. Moc na tebe budu myslet!
Zuzuli Je mi to moc líto. Držím palce, ať léčba zabere. Drž se!
Zuzuli doprdele kurva fix
Drž se ![]()
Zuzuli hodně sil!
dobře to dopadne ![]()
Zuzuli držím palce! Teď je to na hovno, ale dobře to dopadne ![]()
![]()
![]()
Zuzuli Ach ne. Držím palce ![]()
![]()
Zuzuli panebože! Budu ti držet všechny palce
Drž se!
Zuzuli jezis, strasne me to mrzi. Moc na Tebe myslim a drzim palce! ![]()
Zuzuli jezis, drz sa
vsetky tu na teba myslime
tieto posledne stranky som presla a teda masaker
Zuzuli panebože, hrozně moc ti držím palce!!![]()
Zuzuli Zasrana nemoc, pardon. Drz se
.
bram ani si nechci vzpomínat, měla výhodu oblečení, já sebou flákla v tílko a šířkách a půlmaraton za 14 dní asi nepoběžíš ![]()
Hodně leduj a odpočívej co to půjde.
Zuzuli to je mi moc líto
přeju ať léčba zabere a je úspěšná. Budeme tady na tebe myslet. Hodně sil vám oběma, ať je ti muž velkou oporou a zvládnete to.
Zuzuli hodně sil vám všem!![]()
Zuzuli do háje!!!! Hodně sil, drž se ![]()
![]()
Zuzuli to je mi moc líto, soucítím s tebou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.