Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Kokoska
34975 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:29
Reakce na rasaNori:

Tak to já naštěstí ne. Jinak bych se na dovolené nevyspala, pokud bychom si nebrali samostatné pokoje nebo rozlehlé apartmány. Což se nám jednou přihodilo díky chybě hotelu na Menorce - nějak to povorali a nezbyl na nás dvoulůžák. Tak jsme měli obývák, dvě ložnice, 2koupelny a kuchyňský kout 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:40

Špunty od Kokosky veľmi dobre tlmia okolitý hluk. Mne nevyhovujú, sú dosť veľké, tuhé a bolia ma z nich uši. Používam tieto, na noc sú príjemné, mäkké, hluk tlmia mierne(chrápanie by bolo počuť)

Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:32
Reakce na Jehelníček:

Dík a přiznám se, že vlastní ložnici trochu závidím 

Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:36
Reakce na Sweet Potato:

Našla jsem je v Bauhausu. Měly by být fakt na spaní a ne ke sbíječce 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 22:41
Reakce na rasaNori:

Jé, tak to já mám se špunty stejný a doteď jsem se ještě nesetkala se stejně postiženým . Kromě dechu, srdce, slyším i jak mi proudí krev. Je to pro mě tak hrozný, že okamžitě musí špunty ven a hluk z okolí to milosrdně překryje 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 23:02
Reakce na crazydaisy:

Já jsem z toho byla uplně vyplesklá :D je zajímavé že sluchátka ty uši neutemují tak natěsno, takže to není až tak markantní, ale špunty musely hnedka ven.

A v příštím životě chci být husa, protože jestli je husám takové teplo v jejich peří jak mně dneska, tak to chci taky :D

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 08:16
Reakce na Mulen:

Našla jsem je v Bauhausu. Měly by být fakt na spaní a ne ke sbíječce 

Šmajrá, rozespale si tu hledám info o stromečkových špuntech do uší a bafne na mne Bauhaus - že tys' koupila hmoždinky?!

Dnes by mne to ani nepřekvapilo, ve vedlejším vlákně řeší masáž obličeje pomocí čtyřmilimetrových jehel.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 09:45

mam nemocneho  muze. ja vim, zanet stredniho ucha boli. ale kdyz mu nabidnu, ze ho odvezu na pohotovost, at se mu na podivaji a pripadne prichnou, tak nechce. misto toho heka, na 10 vzdychu z nej vypadne neco, co by se dalo povazovat za slovo (teda vetsinou nadavka). od rada rekl dve cele vety a v jedne mi vynadal, ze nerozumim, co mysli tim, ze nema to ucho pruchozi. 

ze ja nevyrazila na ty lyze.

Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 10:14
Reakce na Sweet Potato:

Hmoždinky? Tak proto to nefungovalo 

jsou to tyto https://www.earplugs.cz/spunty-na-spani/alpine-sleepsoft-2/?gclid=CMTa18K_5NECFQcQ0wodylEPAQ a nevím. Stoprocentně to nefungovalo, nebo manžel chrápe tak strašně. 

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 10:42

Volala jsem svému otci, abych mu popřála k narozeninám. Dodala jsem, že doufám, že to večer pořádně oslaví. On na mě vyjel, že v jeho věku už se nic neslaví a že mu mám přát upřímnou soustrast. Tak jsem mu normálně řekla, že je blbej. On že jeho soused mu tu upřímnou soustrast přál. Tak jsem dodala, že ten je blbej taky.

Otci je 57 let. 

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 10:57
Reakce na Olinka:

Jsou tací, co tohle vykřikují od třiceti. Kup mu věnec a exkurzi do krematoria.

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 11:05
Reakce na Olinka:

Řekla bych, že chlapi ten věk prožívají víc než my ženský - zejména to sleduju u těch mezi 50. a 60. ... že by prostata?

Mně je například už docela dlouho třicet

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 11:18
Reakce na Olinka:

Kdyby ta číslice byla obráceně, tak bych to možná i pochopila. V 57 má ještě i do důchodu daleko.  Od kolegyně manžel, jakmile překročil 60, začal umírat. Kupte mu ten věnec nebo rezervuje místo na hřbitově. 

Krize středního věku postihuje každého. Některé ženy začnou řešit plastiky a někteří muži se začnou učit skákat do rakve. 

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 11:37
Reakce na RoSa:

Bledule Sweet Potato Děkuji za návrh. Mám fakt chuť to udělat. Ale on nikdy takový nebyl. Má plno koníčků, práci, je aktivní. Do toho ovšem zdravotní problémy a taky má ženu fakt strašnou krávu (a to se ještě v tom výrazu hodně krotím). Jenže co já s tím, to si musí vyřešit sám. Ale nadat někomu, že mu přeje k narozeninám... No to jsem ještě nezažila.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 11:44
Reakce na Olinka:

No mně bude příští měsíc 50 a tak strašně nechci slavit! Trochu ho chápu. Není co. Stará si nepřipadám, ale ta 5 se mi nelíbí. Já před oslavou utíkám na týden na hory. Tam mám objednanou restauraci, ale jen ve 4 a nic víc slavit nebudu.

Online Karja
44721 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 11:55
Reakce na Olinka:

Naši vždycky říkají, sice do důchodu blíž, ale kdo ví, jestli si ho stihnu užít. Ale oni jsou blázni, já jim každý měsíc musím počítat, kolik jim ještě zbývá let ve fochu:-D. Ale hlavně když slouží zdraví, to pak je člověk mladej v kterémkoliv věku. Moje známá je kupříkladu teď po šedesátce zasnoubená, tak to je takovej super důkaz, že život nikdy nekončí a v kterymkoliv věku může začít uplně novej:-).

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 12:01
Reakce na Olinka:

Asi mal proste blbú náladu, to nerieš. Môj otec je odjakživa=od mladosti naštvaný, ak mu niekto gratuluje, alebo nedajbože niečo daruje a urazený, ak nie. Tak si vyber.

Aspoň tie gratulácie sa s vekom naučil brať slušne.

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 12:02
Reakce na Olinka:

Jestli je v blbém rozpoložení, tak by ses asi nezavděčila, ať bys řekla cokoli nebo neřekla nic. Prostě na tobě trošku upustil páru:-/

Jasně, že stárnutí není nic, co by člověk oslavoval. Ale připravit se tím o možnost užít si jednou za rok svůj výmečný den mi prijde škoda. Nemusí to být nutně bezbřehé juchání. Ale prostě nějaká radost. Třeba tomu číslu na truc. Nebo jako bolestné. Jsem stará větev, ale co bych si nedopřála to či ono. Kdo ví, co bude za rok.

Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 28. ledna 2017 12:45
Reakce na Sweet Potato:

Pravda pravda. Mě čekají kulaté narozeniny v srpnu. Netěším se na to číslo, ale moc se těším na dárek. Přeju si velké Lego. 

Tak nevím, jestli to není ani tak známka mladosti ducha, jako spíš začátek dětinštění