LillyKu
Takhle mlaská bohužel moje babička. A v kanclu jsem mlaskajícího kolegu musela řešit sluchátkama ![]()
LillyKu
Takhle mlaská bohužel moje babička. A v kanclu jsem mlaskajícího kolegu musela řešit sluchátkama ![]()
Mám smrtelnou nemoc (rýmička) a jsem smrtelně zraněná (zlomený nehet). Čekám, co mě dorazí dřív. Aspoň, že je pátek ![]()
Aby z toho nebyla otrava krve (nehet) :D
A vůbec, nenávidím zkouškové, nechce se mi v mojem věku učit, nebaví mně to!!!![]()
oni starsi lidi vetsinou mlaskaji, protoze se perou s protezou. moje mama prisla o horni zuby v 50 - komplet v prubehu asi roku a pul - agresivni paradentoza. tchan si nechal dvakrat davat implantat (v 70) a nechytnul se.
ja k tomu rikam, ze kdovi co nas ceka, takze jsem vuci starsim lidem hodne shovivava. vlastne jedine, co mi vadi je skuhrani tech, kteri jsou v podstate zdravi a nic je neboli a mohou delat s prihlednutim k veku vlastne vsechno. protoze vim, ze muze byt o hodne hur.
A vůbec, nenávidím zkouškové, nechce se mi v mojem věku učit, nebaví mně to!!!![]()
hlásim sa do klubu.
Aj keď teda, mňa to baví - ovšem len do momentu kým nie je skúškové
![]()
Stěžuji si na dlouhý mráz. Jsem unavená (trochu), zmrzlá (hodně), hladová (nejvíc). To jsem se ještě před týdnem radovala, jak díky běhání letošní zimu dobře snáším. Teď mi chybí motivace. Nejradši bych zalezla pod peřinu a vylezla na jaře.
Mně to taky baví (docela :D) ale zkouškové je MOR!!!![]()
Takže svetry nedorazily. Ředitelství pošty už má děkovnej dopis na cestě (ne že bych si nějak pomohla). ![]()
Já vím, však taky jen tiše trpím. Mlaskání prostě nesnáším a chrápání zrovna tak. Pořídila jsem si spešl špunty na spaní, tak doufám, že zaberou ![]()
Ne ze by ti to nejak pomohlo, ale mne dneska svetr dorazil, posilali ho 17.1. Ja si ho zas nemuzu vyzkouset, jestli mi sedi :-)
17. z tý Anglie?! Mně to šlo 12.!!
Hlavně jsem je potřebovala s sebou, odjíždím v pondělí, takže prd!
Teď tam budu chodit po obchodech (plnejch svetrů) s vědomím, že mám dva nový... někde... čili se budu přemlouvat, že žádnej jinej nepotřebuju... a na sobě budu mít starej. Hrozná situace toto! ![]()
No nezavidim... A tak aspon jeden jediny svetricek bych si tam koupila, abych si aspon nejakou radost udelala... Dva mas nekde a pockej, az ti poslou nahradni dva a mezitim se ty ztracene najdou... Si pak muzes otevrit frc :-)
Mlaskajici kolega je ve strednedobe perspektive vyresenej, vcera jsme dostali vypoved z kanclu.
Borec z londyna, co mu patri nas barak a ktome toho nekolik firem v danovem raji na panenskych ostrovech, barak koupil pred deseti lety jako investici. Za trch deset let vzrostla hodnota o cca 25%, kdyz pocitam strizlive (s ohledem na celkovy vyvoj cen v nasi ctvrti). Ted se to ti zacina rozjidet, takze uz se vyplati vyhazet stary najemniky, zrenovovat a zhodnotit investici.
Takhle prichazej k pracham opravdu bohati. Ne nejakym chozenim do prace a kazdomesicni vyplatou. Kdyz se divam na urok na svym sporicim ucte, kde si sudlim tech svych par tisic eur, musim se fakt smat.
Já vím, však taky jen tiše trpím. Mlaskání prostě nesnáším a chrápání zrovna tak. Pořídila jsem si spešl špunty na spaní, tak doufám, že zaberou ![]()
Jaký máte? Mně se nejvíc osvědčily voskový ![]()
Ty neznám. Měla jsem dřív ty obyčejné pěnové. Tyhle mají tvar jak stromeček.
Mně je někdo poradil na cestách. Ten vosk se vytvaruje podle ucha. (estetika nula teda)
Ty pěnové jsem měla pocit, že samy vylézají.
Stromeček zní, jako, že by to mohlo fungovat. Tak držím palce! Já je naštěstí potřebuju jen na těch cestách-máme oddělené ložnice :-)
Kde se shánějí stromečky? Vyzkouším cokoli, mám to jako Jehelníček.
Ty pěnové jsou různé, mně se nejvíc osvědčily tyhle. Jen je potřeba je před vsunutím hodně zmáčknout, pak drží.
Se spunty mam tu potiz, ze slysim sama sebe:D jak dycham a podobne a to se fakt neda:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.