Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 14:53
Reakce na Jiná Realita:

LillyKu

Takhle mlaská bohužel moje babička. A v kanclu jsem mlaskajícího kolegu musela řešit sluchátkama 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 15:05

Mám smrtelnou nemoc (rýmička) a jsem smrtelně zraněná (zlomený nehet). Čekám, co mě dorazí dřív. Aspoň, že je pátek

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 15:40
Reakce na coralline:

Aby z toho nebyla otrava krve (nehet) :D

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 15:48

A vůbec, nenávidím zkouškové, nechce se mi v mojem věku učit, nebaví mně to!!!

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 16:01
Reakce na Mulen:

oni starsi lidi vetsinou mlaskaji, protoze se perou s protezou. moje mama prisla o horni zuby v 50 - komplet v prubehu asi roku a pul - agresivni paradentoza. tchan si nechal dvakrat davat implantat (v 70) a nechytnul se.

ja k tomu rikam, ze kdovi co nas ceka, takze jsem vuci starsim lidem hodne shovivava. vlastne jedine, co mi vadi je skuhrani tech, kteri jsou v podstate zdravi a nic je neboli a mohou delat s prihlednutim k veku vlastne vsechno. protoze vim, ze muze byt o hodne hur. 

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 16:36
Reakce na rasaNori:

A vůbec, nenávidím zkouškové, nechce se mi v mojem věku učit, nebaví mně to!!!

hlásim sa do klubu.

Aj keď teda, mňa to baví - ovšem len do momentu kým nie je skúškové

Online Lamicka
14197 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 16:51

Stěžuji si na dlouhý mráz. Jsem unavená (trochu), zmrzlá (hodně), hladová (nejvíc). To jsem se ještě před týdnem radovala, jak díky běhání letošní zimu dobře snáším. Teď mi chybí motivace. Nejradši bych zalezla pod peřinu a vylezla na jaře. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 16:54
Reakce na slniecko:

Mně to taky baví (docela :D) ale zkouškové je MOR!!!

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 17:23

Takže svetry nedorazily. Ředitelství pošty už má děkovnej dopis na cestě (ne že bych si nějak pomohla). 

Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 17:28
Reakce na continuity:

Já vím, však taky jen tiše trpím. Mlaskání prostě nesnáším a chrápání zrovna tak. Pořídila jsem si spešl špunty na spaní, tak doufám, že zaberou 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 17:42
Reakce na barbucha:

Ne ze by ti to nejak pomohlo, ale mne dneska svetr dorazil, posilali ho 17.1. Ja si ho zas nemuzu vyzkouset, jestli mi sedi :-)

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 17:59

17. z tý Anglie?! Mně to šlo 12.!!  Hlavně jsem je potřebovala s sebou, odjíždím v pondělí, takže prd!  Teď tam budu chodit po obchodech (plnejch svetrů) s vědomím, že mám dva nový... někde... čili se budu přemlouvat, že žádnej jinej nepotřebuju... a na sobě budu mít starej. Hrozná situace toto! 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 18:04
Reakce na barbucha:

No nezavidim... A tak aspon jeden jediny svetricek bych si tam koupila, abych si aspon nejakou radost udelala... Dva mas nekde a pockej, az ti poslou nahradni dva a mezitim se ty ztracene najdou... Si pak muzes otevrit frc :-)

Offline Lilly_Ku
4542 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 20:19
Reakce na Mulen:

Mlaskajici kolega je ve strednedobe perspektive vyresenej, vcera jsme dostali vypoved z kanclu.

Borec z londyna, co mu patri nas barak a ktome toho nekolik firem v danovem raji na panenskych ostrovech, barak koupil pred deseti lety jako investici. Za trch deset let vzrostla hodnota o cca 25%, kdyz pocitam strizlive (s ohledem na celkovy vyvoj cen v nasi ctvrti). Ted se to ti zacina rozjidet, takze uz se vyplati vyhazet stary najemniky, zrenovovat a zhodnotit investici.

Takhle prichazej k pracham opravdu bohati. Ne nejakym chozenim do prace a kazdomesicni vyplatou. Kdyz se divam na urok na svym sporicim ucte, kde si sudlim tech svych par tisic eur, musim se fakt smat.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 20:45
Reakce na Mulen:

Já vím, však taky jen tiše trpím. Mlaskání prostě nesnáším a chrápání zrovna tak. Pořídila jsem si spešl špunty na spaní, tak doufám, že zaberou 

Jaký máte? Mně se nejvíc osvědčily voskový 

Offline Mulen
5031 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 20:51
Reakce na Jehelníček:

Ty neznám. Měla jsem dřív ty obyčejné pěnové. Tyhle mají tvar jak stromeček. 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 20:55
Reakce na Mulen:

Mně je někdo poradil na cestách. Ten vosk se vytvaruje podle ucha. (estetika nula teda)

Ty pěnové jsem měla pocit, že samy vylézají.

Stromeček zní, jako, že by to mohlo fungovat. Tak držím palce! Já je naštěstí potřebuju jen na těch cestách-máme oddělené ložnice :-)

Online Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:10
Reakce na Mulen:

Kde se shánějí stromečky? Vyzkouším cokoli, mám to jako Jehelníček.

Online Kokoska
34975 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:15
Reakce na Jehelníček:

Ty pěnové jsou různé, mně se nejvíc osvědčily tyhle. Jen je potřeba je před vsunutím hodně zmáčknout, pak drží.

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. ledna 2017 21:25
Reakce na Kokoska:

Se spunty mam tu potiz, ze slysim sama sebe:D jak dycham a podobne a to se fakt neda:D