Renusatko já jsem moc ráda, že tohle prostě neznám. S maminkou jsem měla vztah dobrý, podobné řeči od ex tchánů nebo od nynější tchýně jsem nikdy neslyšela, s dětmi a jejich partnery mám taky dobrý vztah, nikdy by mi nenapadlo do nich rýpat. Že se špičkujeme z legrace, je věc jiná, ale to víme všichni, že je legrace. A sice já zařizuju dárky, ale muž zase nákupy, podílí se na úklidu... stačí se domluvit kdo udělá co. Mám asi velké štěstí, jak to tak pozoruji. Pravda, jsme od sebe s dětmi daleko a vídáme se tak jednou za čtvrt roku, přes léto možná častěji, ale voláme nebo píšeme si skoro denně.
Stěžovací vlákno
Torrah Tohle u nás funguje celý rok, ale během Vánoc je nějaká změna
. A ještě to doprovodí tím, že on na to vše vydělává....a já tady asi celé dny ležím a do práce za mě asi chodí kdo
.
Renusatko Mám to stejně, mimo poznámku o tom vydělávání. Zato neomylně v momentě, kdy už mám plné kecky všech příprav a hlavně vymýšlení a nakupování dárků, vyrukuje s otázkou: A sobě už sis něco koupila?
Sweet Potato zrovna to posloucham ![]()
Kora netuším a bojim se googlovat. Když jsem tu před ca 4 lety bydlela, tak někdo se whatsapp skupině něm. matek zmiňoval někoho, kdo měl blbý pojištění. Než potvrdilo náklady, bylo pozdě. Pojištění vybírá zaměstnavatel, je možný nechat se soukromě připojistit.
U mně nakonec doktor taky nechal vedení schválit operaci předtím, než náklady schválila pojišťovna. Ale to byla 15-20 minutová anestézie. Žádná operace srdce, nebo autonehoda.
Mám pocit, že teprve před pár lety tu sanitky dostaly přednost. Ale těch tu tenkrát bylo vidět minimálně.
Tak jsem teď zagooglila, v případě emergency lze využít vládní nemocnici, ty jsou zadarmo. Jinak do nich expati nemají přístup. Jak dlouho by tam nechali turistu, nevím. Emirátníci mají zdravotní péči zdarma.
Doufám, že jsem nevyzněla moc kriticky, péče byla bezva, i když bych si odpustila, aby mi hned na tý emergency prohmatalo břicho 5 různých doktorů.
Ten první doktor, z gastroambulance, kde jsem byla jako první, mě dokonce pak ještě přišel navštívit na emergency, aby viděl, jak se mi daří. A prohmatal mě znova.
Kdyz jsem se probrala z narkózy a požádala o další deku, tak mi pod deku strčili tlustou hadici jak od vysavače, která na mě foukala horkej vzduch. ![]()
Jinak nevím, jestli by v ČR nebo v DE dělali pacientovi se slepákem po utz ještě CT. Synovi tenkrát po podezřelým poslechu hned dělali RTG a šel na dva dny do nemocnice. Byla to německá doktorka, ale nejsem si jistá, že by to tak řešila v DE.
Ráno jedno dítě kňouklo a vyskočila jsem jako rybička. Tak snad to vydrží. ![]()
Torrah Tohle u nás funguje celý rok, ale během Vánoc je nějaká změna
. A ještě to doprovodí tím, že on na to vše vydělává....a já tady asi celé dny ležím a do práce za mě asi chodí kdo
.
Jezis, jako u nás. Celý rok jako tak pomáha s nákupy, ted nic. Navic ja nervy nadranc z distancnich vyučovaní,HO,stehovani které jsem komplet zorganizovala. A nejak jsem ocekavala podekovani aspoň tím darkem. Misto toho jsem se včera tez dozvedela, ze on vydelava.
Takže tichá domácnost. Ja se na ty Vanoce fakt tešila.
Tabea Doktoři
a byli aspoň pěkní? Bujná kštice, snědá tvář a uhrančivé černo-černé oči?
Hlavně že je všechno v pohodě.
Tabea díky za info
Tabea v cr se pacientovi se slepym strevem ct nedela,jen utz a pak se jde rezat.mam hodne podoby vanocni zazitek se slepym strevem 26/12 tak 3 roky zpet.zadny extra vysetreni se nedelo jen vysetreni na prijmu,gyn vysetreni a nasrana doktorka na utz ze ji v noci budim.a rano pak laparoskopie.doma byl jeden kojenec a ctyrletak.zbytek personalu byl v pohode jen jidlo jsm dostala az za 48 hodina a bylo hoodne sromne, takze si tvoje strevo vybralo i pres prudu s pojistovnou dobrou destinaci????drzim pesti at jsi brzo fit
Soft sťažnosť- muž dal oprat svoje prádlo a namiesto pracieho gelu tam dal cistic na podlahy. ![]()
Našťastie teda len jeho prádlo. ![]()
Kan no... jak bych to... hnědý oči a vlasy jsou pro mě top, ale Indové mě neberou a Arabi taky ne. A Filipínci taky ne. Evropana jsem zadnyho nezahlídla. Jen jednu doktorku, ta byla i s maskou moc hezká, to možná mohla být Španělka, ale ta se mnou nic do činění neměla.
Ještě mě pobavila sestra, když jen tak podotkla, že asi nebudu mít chlupatý břicho, aby mi ho oholila, co? ![]()
Já si zde s dovolením už tradičně fňuku na svoje zdraví, a to na žaludek, nebo spíš na šílený pálení žáhy. Už to řeším přes rok a někdy od jara intenzivně, zatím se to spíš pomalu zhoršuje. Přitom si nemůžu stěžovat ne péči, mám štěstí na doktora, co se mi fakt snaží pomoct, ale bohužel jsem zatím nějak na všechno odolná. Mám za sebou spoustu vyšetření krve, moči i všeho dalšího, co vás napapadne, sona, gastroskopii, rtg, sondu do žaludku, jediný větší posun je, že se potvrdil reflux, ale zbavit se ho nebo spoň nějak zmírnit se nedaří. Beru léky na snížení tvorby kyseliny v žaludku, léky na zvýšení tlaku tamtéž, cvičím, chodím na akupunkturu, dvě fyzioterapie, z nichž jedna je na to vyloženě zaměřená, ale výsledek je, že pořád nemůžu skoro nic jíst ani pít.
Už víc než 3/4 roku jsem na ovesný kaši k snídani a vařený rýži s nějaku kořenovou zeleninou k obědu, alternativa jsou vařený brambory, a když je dobrej den, tak volský oko k těm bramborám dělaný na sucho. Cokoliv jinýho vyústí v ostrý bolesti, který mě pošlu do postele, přitom léta mám problémy s bederkou a zkušenosti s migrénou, myslím si teda, že něco vydržím, ale tohle se moc nedá. Pít můžu jenom vlažnej čaj, a to ještě ne k jídlu a jenom trochu, ale všechno dobrý, já bych se i s takovoule striktní dietou smířila, kdybych aspoň na ní fungovala normálně, ale bohužel ani to není záruka, že mi nebude blbě.
Když se na to podívám z takovýho toho ezoterickýho hlediska, tak mi z toho vyjde, že musím dělat něco blbě, ale fakt nevím co. Nesedím doma a nelituju se, pracuju, dělám školu, minimálně hodinu a půl denně blbnu bez ohledu na počasí venku se psem, s mužem taky dobrý, až se to sem bojím napsat, prostě fakt nevím.
Candance No jak říkám, to je jak u nás 99 vánočních věci v mojí režii, ale zas to se mnou sambo probere, když se ho zeptám, tak mi poradí, tak mi to stačí. Ale jak jsem byla před těmi Vánoci nachlazená, tak mě to nějak všechno dohnalo ta únava a tak, a první den, kdy tu měl být s námi celý a já se těšila že si třeba chvíli polezim úplně podělal svýma kecama. Nejlepší hláška byla že se mnou ke svejm rodičům nepojede:-D:-D. Ooo hrůzo, trest nejstrašnější:-D!
Zina moc lituju, ty zdravotní problémy, který objektivně existujou, ale u nichž se nemůže najít příčina nebo na ně nic nezabírá, jsou peklo. zvlášt, když tě to takhle omezuje v životě ![]()
Zina Ach ne, to je teda peklo. Moc tě lituju. ![]()
Karja no pokud to teda nemínil tak, že k nim máš jet ty sama, bez něj ![]()
zimnivecer ještě mě napadlo, jestli to CT nedělali kvůli tomu podezření na perforaci. Já netušila, že to může být slepák, protože mě bolelo komplet celý břicho odshora až dolů. Nebo jen potřebujou, aby nemocnice vydělávala. ![]()
Slepák s kojencem musel být výživnej. A ta dieta zní hrozně. ![]()
SunEclipse :-D:-D. to je. Ale zítra tam musím dopravit nějak děti, ale ta starší vůbec nechce! Bože, jak ji tam mám dostat, kecat ji nechci a hlavně není hloupá, pozná kam jedeme. Cesta je to hodinová po dalnici, takže nějakej hodinovej amok splavenyho dítěte bez pásu nemůžu absolvovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.