Aranel úprimnú sústrasť ![]()
Stěžovací vlákno
Aranel upřímnou soustrast
Aranel to je mi moc líto ![]()
Aranel to je mi líto, upřímnou soustrast![]()
Při naší návštěvě pohřební služby jsme taky měli pocit, že by paní mohla projevit větší účast (spíš aspoň nějakou účast)
Aranel Uprimnou soustrast.![]()
Ted mym uz dvema kamaradkam umrel tata na covid, na jeden pohreb jdu zitra. Spis jako takova "podpora" Ale mrzi me to samozrejme.![]()
AranelUpřímnou soustrast.
Aranel Upřímnou soustrast.
Aranel uprimnou soustrast![]()
Aranel uprimnou soustrast
Zina je mi moc lito co prozivas a moc Ti preju at se najde reseni co nejrychleji. Pretrvavajici bolesti jsou hruza. Potykam se s autoimunitni nemoci a od leta snad nebyl jediny den bez bolesti. Podzimni zhorseni tomu dalo grady a priznam se, ze uz bolest tezko snasim. Ted uz snad bude lip.
Zina Tak zas na druhou stranu, proč to nezkusit. Ty asi nejsi nějak svihnuta, případně te asi ukociruje manžel, aby sis zaplatila nějaké odhackovani či přepsala barák...takže tím ztratíš případně jen čas a snad jen trochu peněz;-). Já nevím, jestli by ti případně nějaká bylinná léčba ještě mohla přihorsit nebo tak. Ale asi je těžké někoho normálního mezi nenormalnima najít. To asi ano. Ale když bys o někom slyšela, tak proč to nezkusit.
Aranel Upřímnou soustrast.
Aranel mrzí me to
Zuzuli držím palce. Aspoň jedna trochu dobrá zpráva.
Aranel Je mi to líto. Upřímnou soustrast. ![]()
Aranel upřímnou soustrast ![]()
V rámci regionální fb skupiny jsem věnovala 2 menší stangle salámu a dvě bonboniéry, které bychom s mužem nikdy nesnědli, a i když jsme to původně chtěli dát někomu potřebnému, tak nakonec si to vzali lidi, co vypadali, že netřou nouzi, ale snad jim to udělá radost, nicmene pro blbý napsaný, naprosto jasný inzerát byl úplně zbytečný, desítky lidí, kteří vymýšlí jiné misto darování, čas, včetně licitování o ceně (i když píšu, že darujeme), že na příště to snad radši hodím do popelnice, než toto znovu podstupovat a pořád dokola odpovídat na nablblé otázky ![]()
Aranel upřímnou soustrast ![]()
Aranel uuprimnou soustrast ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.