letfenixa Haha, můj muž, když byl delší dobu sám na hotelu, tak si koupil kapsle na praní. Stěžoval si mi, že mu ta pračka strašně zničila nový věci. Ty kapsle byly na nádobí. ![]()
Stěžovací vlákno
Zina Je mi líto, co prožíváš, prošla jsem si letos podobnou anabázi, trvala od ledna do září, a pak z hodiny na hodinu dobrý, jak když cvakneš vypínačem. Moc ti přeju, aby u tebe tenhle bod zlomu taky či nejdřív přišel.
Zina Tlapkám moc, to je šílený opruz tohle, mě se takhle rozjel reflux před třemi roky, a jak píšeš, léky, dieta, a nic nezabíralo, naopak se mi zdálo, furt mi něco probublávalo ze žaludku nahoru, vypdalo to, že to bude nafurt, neustále jsem řešila, kdy vzít léky na překyselení vzhledem k jídlu, kdy se najíst, aby to bylo v tom správném odstupu, a nic.
No, v mým případě asi pomohlo (ne hned, ale časem) rozseknout párkrát odkládané rozhodnutí jít na jinou operaci, několik nucených klidů na lůžku, kdy jsem celý dny jen ležela a popocházela, a přes méně dietní stravu zjistila, že je mi paradoxně líp. Takže jsem se v podstatě nuceně zvolnila, zklidnila se, a přestala se zalamovat kvůli každé maličkosti.
Zina tlapkam moc. Tyto vleklé potíže jsou hrůza, když to člověka omezuje na životě.
Mě už 5 měsíců nonstop bolí haksna. už jsem si v zoufalství na to minuly tyden koupila homeopatika. ![]()
Akorát jsem koukala do statistik, od srpna jsem se nedostala přes průměr 10 tisíc kroku denne a to jsem před tím mivala 14 a rikala jsem si, že začnu behat. No a jsem ráda, že alespoň s bolesti chodím.
Držím nám obema palce ať se to nějak zlepší.
Zina to je mi moc líto, co prožíváš a přeju ti, aby to odešlo samo tak, jako to přišlo. ![]()
Tabea lituju, zas ale, jak jsem to četla, napadlo mě taky srovnání s naším zdravotnictvím. Vypada to, že se s tím popasuješ velice dobře, přeju ti, ať jsi brzy fit.
Zina soucítím moc a přeju ti, ať se podaří najít řešení.
rozarka a jak ti to srovnání vyšlo?
Protože mě to furt vychází lépe v ČR. Rozhodně se tady nebude slepák odkladat mnoho hodin kvůli nějakému schválení.
continuity právě, mám v rodině dost příkladů, které mě přesvědčují, že není tak zle, jak by mohlo být. Například kdybych musela prodat auto, abych měla na léčbu manžela, nebo operace vnučky a mnohé další. Chápu, že s blbou situaci se tu a tam setká asi každý, ale to je spíš o lidech, než o nastavení pojistoven. Doufám, ťuk ťuk, že jsem to nezakřikla
rozarka děkuju! Myslím, že už jsem v cajku. Manžel pracuje a já jsem od rána s dětma v legolandu. ![]()
Zina Tak to lituju velmi, já kvůli pálení snídám už dvacet let banán a čaj. Teď teda dělám snídaně na vidličku, když jsme všichni doma, ale už cítím tu chybu. Nejvíc mi to zhoršuje když rychle jím a pečivo a to hlavně kynuté buchty. Jo a víno, ale toho se já teda nevzdám nikdy.
Dočítám to tady se značným zpožděním..nemám na nic čas..původně jsem si chtěla postěžovat taky-ale...posílám hodně sil a velké virtuální objetí Zuzuli ![]()
Tabea přeji rychlou rekonvalescenci,ale jak čtu,asi je už ok![]()
a připojuji se k těm,co se o Vánocích "chytly" s drahými polovičkami (já taky) a zdá se,ze to letos bylo nějak epidemické![]()
marieu měla jsi "naši" sukni?
jinak z mamky si nic nedělej...já jsem jedináček,ale doma mě nikdy nikdo nepochválil,za nic,a to si myslím,ze jsem byla docela bezproblémová...a že mě má taťka rád mi řekl asi pred rokem (mamka už nežije),když byl v těžkým stavu v nemocnici...ale co už...
Jo..a ta stížnost?Týden tady byla dcera s mrňouskama
a já zhubla kilo a hned jak odjeli,jsem ulehla,zvracela atd...takze další kilo...jsem slabá jak moucha a nejde mi jíst...a neříkejte mi nikdo,ze zhubnout je fajn![]()
Maureen zhubnout je fajn kdyz je z ceho....u tebe si nejsem jista,naber brzy sil.![]()
Teď jsem si rozbalila Buffet z Ordinary (Ježíšek) a dobrá třetina je v háji, víčko povolené.Napadlo mě prohlédnout si přelepení krabičky a je to proužkem izolepy ne úplně rovné ustřižené
. Myslím, že by tam mělo být kolečko, mám zlost a nechce se mi to ani používat.
Maureen ano! Měla jsem naši sukni s jednoduchým černým tričkem, na kašmírový svetřík bylo moc teplo.. A zhubnout není fajn, já měla celý podzim 4-5kg dole a byla jsem slabá, jak moucha. Doufám, že tě to rychle přejde a zase zesílíš ![]()
Zina tohle, co máš, je doopravdy na houby- moc bych ti přála, aby ti bylo líp.
rozarka tyjo to je drsny, na krabickach opravdu je kolecko.
rozarka to naštve
Tak dorazila jsem v pořádku, ale zeť mi ihned znectil můj drahej zimník z arketu, prej co to máš za spacák?! (naštěstí mám s sebou ještě ten novej zelenej, ten prošel jako "mnohem lepší") Následovala divoká noc se Sagou a koťatama - nejen že všichni litali a vřeštěli, ale ty malý bastardi mi nachcali do kufru!! ![]()
barbucha ale jsi presne tam, kde jsi chtela byt
Ted uz to bude jen lepsi!
K ceskemu zdravotnictvi aktualne. Sice jsem si tu stezovala, jak me vytacelo, ze se mnou na tom utz prsu nikdo nemluvil a nic mi nerekl (i kdyz zpetne videno, myslim, ze uz na prvni navsteve videli, ze to neni zadna banalita a radeji mlzili, nez aby mi rekli neco, co nemaji potvrzene), ale nakonec jsem celkem spokojena s prubehem. Ve stredu mi rekli v ambulanci vysledky biopsie a ze uz mam domluvenou lecbu na Karlaku. Ze mi nekdo druhy den zavola a domluvi se mnou, kdy prijdu poprve. Ve ctvrtek dopoledne vola mila pani, ktera mi da prvni termin, rekne mi, ze uz v utery meli konzilium, kde mi naplanovali lecbu, a ze me poprve prijme primarka, co se na tyhle nadory specializuje a vsechno mi vysvetli, plus mi dala par prvnich informaci, co cekat.
Ja jsem tak strasne rada, ze nemusim nic resit, nikam behat s vysledky, hledat onkologii, co bude mit misto a tak. Tohle podle me funguje skvele.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.