Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 16:20
Reakce na Zarinya:

Maureen zhubnout je fajn kdyz je z ceho....u tebe si nejsem jista,naber brzy sil.

​súhlasím, ja schudnúť 5 kíl, tak sa neudržím ani na nohách. 

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 16:24

Zina Lituji moc. Já takhle trpím na nespecifikované bolesti břicha. Vyšetření kvantum a taky nic nepomohlo. Ale přišla jsem že je důležitý fakt duševní klid.

A teď mě tak napadlo, když jsem byla naposledy na gastru tak mi dr.rika , no jo jedna paní u které se nám nedařilo vyléčit reflux a pak jsem zjistila, že cvičí jógu a obrácené polohy(svíčka, pluh atd.) nejsou dobrý.  Tak i takovahle blbost může mít vliv.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 16:31

Zuzuli to je potěšující zpráva, člověka uklidní, že tam zjevně vědí, co je potřeba pacientovi sdělit a nastínit mu průběh léčby. Myslím na tebe, musí to být náročné na nervy 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 16:36

711990 @Candance manžel účtenku pochopitelně nemá, šla bych do Sephory nechat si to vysvětlit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. prosince 2021 16:51

Zuzuli jsem ráda, že to takhle postupuje a že máš (při té bídě) štěstí na lidi.

Offline Catherinne
10862 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 17:56

Zina jen si odlož, třeba to pomůže, máš to teda náročný, přeju ať se na něco přijde

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 18:10

Zina To zní opravdu opravdu hrozně. Je mi to moc líto teda!  Já bych už snad šla k nějaký ezocarodejnici at mi tam vyvěští z koule nebo lógru, protože to všechno zní tak bezmocné teda a že jsi vyzkoušela všechno! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 18:22

rozarka a kto bol ten Jezisek, nemohol to rozbaliť on? Ja mám totiž takú sestru, ktorá nechápe, že prečítať si knihu prv než ju daruje alebo poskladať lego a potom ho sčasti nerozlozene darovať pod stromček synovcovi (veľký plač bol) nie je úplne ok. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 18:39

Zuzuli teď teprv jsem se vrátila o spoustu stran zpět- před svátky jsem to tu nepročítala moc dopodrobna...takže mě až teď mě zasáhla ta tvoje zpráva. A je mi to moc a moc líto se všemi těmi okolnostmi. Je skvělé, žes prošla přes centrum, které funguje tak jak má- ještě než člověk nastoupí léčbu, má konzílium hotovo. Zažila jsem to na onkogynekologii a byla z toho úplně vedle. Mají svého patologa, který odečítá histologie a specializuje se na danou oblast, svého radiologa, který čte hlavně jejich snímky, několik onkologů a chirurgů, kteří společně stanoví plán léčby, ještě než člověk strčí do ústavu nos. A protože léčí lidí s těmito diagnózami minimálně desítky, nebo i stovky ročně, jsou v tom opravdu dobří a mají excelentní výsledky. Takže ti ze srdce přeju, abys byla v těch nejlepších rukách a prošla léčbou co nejlíp s tím nejlepším výsledkem. Pravděpodobně ti budou všichni nápomocní i stran praktických záležitostí a řešení i těch nežádoucích účinků, ale pokud by to tak nebylo- před pár lety to ještě nebylo úplně pravidlem, což jsem v přímém přenosu zažila u mámy a pár známých- nestyď se zeptat se. Přeju ti, aby ta noční můra byla co nejdřív za tebou

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 19:08

Mrakoplas tím jsem si jistá stoprocentně, já jsem to nejen koupila, ale i zabalila . Manžel jen zaplatil

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 19:39

continuity Na homeopatikách není vůbec nic špatného. Když jsme měli v rodině bradavice, doktoři se svým vypalováním a vyřezáváním nezmohli vůbec nic. Homeopatika zabrala skvěle. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 20:48

moora Sweet Potato marieu Ounz Tabea 999 rysamona Catherinne Díky moc všem, a omouvám se, jestli jsem na někoho zapomněla. Já se s tím snažím ostatní moc neotravovat, ale stejně otravuju, jído (a pití) je dost společneská záležitost, tak to vstupuje do spousty interakcí

continuity Já ti myslím dost rozumím, nemoct se hýbat, zvlášť když je člověk na pohyb zvyklej je hrozný, je pak dost těžký udržet si nějaký pozitivná náheld na svět, aspoň teda pro mě. 

Kan Já si myslela, že se takhle nikdy nevzdám kafe, ale nebylo zbytí, bo to byla jedna z prvních věcí, co mi začala vadit. Teď už jsem fakt ochotná se vzdát skoro všeho, když mi zbyde něco, po čem se nebudu cítit, že mě někdo zevnitř polil kyselinou. Snažím se v tom vystopovat nějakej vzorec, ale přijde mi, že žádnej není, nebo jsem fakt mega natvrdlá, to je klidně možný :-).

Karja Já už jsem o tom v zoufaství vážně přemýšlela, možnosti západní medicíny vyčerpaný, východní skoro taky, tak už zbývá jen nějaká baba z bažin, případně něco esteticky přijatelnějšího – jako třeba Geralt :D

Offline Aranel
6624 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 21:06

A nám na Štědrý den ráno odešel děda. (Covid to nakonec nebyl) Takže emoce jsou taky různý, komplikovaný. To jsem ani nebyla na pohřební službě, kde zřejmě sedí paní, která by měla dělat něco jiného, ideálně ne s lidma...

Online 711990
18322 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 21:07

Aranel uprimnou soustrast

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 21:12

Aranel to mi je líto.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 21:17

rysamona Zina uf to musí byť náročné, držím vám palce nech sa príde na príčinu a dá sa odstrániť.

To mi pripomenulo - minule som zrovna počúvala podcast s jedným imunologom, ktorý sa venuje i vzácnym syndrómom/ochoreniam. Spomínal, že k nim do nemocnice chodia  niektorí úplne zúfalí ľudia, ktorým roky neprišli na príčinu problémov, jedného už všeobecný posielal na psychiatriu, že si vymýšľa..a oni ich dokázali jednoducho vrátiť do života. On hovoril konkrétne o familiarnej stredomorskej horúcke a že ňou na Slovensku trpí viac ľudí ako by sme očakávali. Lenže bežneho imunologa/praktika samozrejme ani nenapadne, že by mohlo ísť o tuto chorobu a tak ľudia roky trpia. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 21:18

Aranel úprimnú sústrasť, ach jaj

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 21:19

Aranel to je mi líto, upřímnou soustrast.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 21:20
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 27. prosince 2021 21:23

Zina mrzí ma tvoje trápenie,  dúfam,  že sa čoskoro nájde príčina.