Mermaid jj tohle je specifikum těchhle skupin, jak jsem pochopila, ještě ti začnou radit, do který mateřinky nebo důchoďáku to máš odnýst ![]()
Stěžovací vlákno
Ginger @Zina Chronická dlouhotrvající bolest je peklo. Pomalu tě užírá, osekává tvůj život, dost často narážíš na nepochopení i u lékařů, a tím nemíním jen opakované výzvy vyhledat psychologa. Ať se najde řešení!![]()
Aranel upřímnou soustrast.
Aranel upřímnou soustrast ![]()
Pražským v této situaci mohu doporučit pohřební službu v Čakovicích, pán, který s námi probíral detaily pohřbu, byl ta nejempatičtější osoba, se kterou jsem se za posledních 10 let setkala.
Aranel uprimnou soustrast ![]()
Mne teda takove strohe a trochu s odstupem jednani na pohrebni sluzbe dost vyhovovalo. Nebyli neprijemni, jen jsme se bavili naprosto vecne.
Aranel uupřímnou soustrast ![]()
Ginger To je mi moc líto, život s bolestí stojí za houby, s dlouhodobou zvlášť, on se ji člověk do jisté míry naučí snášet, cprotože mu nic jinýho nezbude, ale má dopad na psychiku strašnej. Moc ti držím place, aby s nástupem novýho roku nastalo podstatný zlepšení, zima hodně chronických onemocnění spíš zhoršuje.
Hanka H No to je klasika, a ješět jsou dobrý rady, že to je tím, že se tomu moc podáváš a že by to spravilo 1-2 piva (protože to vůbec není to první, co tě samotnou napadne :-D).
Kokoska Taky mám raději profesionální chování. Moje kamarádka má pohřební službu a u ní teda oceňuji tu profesionalitu i co se týče květin a požadavků.
Aranel upřímnou soustrast ![]()
Aranel upřímnou soustrast. Moc s tebou soucitim.
Zina ano, tatrvala bolest je úplně zničující. A to ani nemusí být extra silná.
Skoro čtyři roky jsem takhle trpěla. Belhala se, psjdala, kulhala.. A obihala doktory, absolvovala nejrůznější rhb, žrala prášky, vydržela i dva obstriky kyčle, po nichž jsem se bolesti skoro pozvr... A přemýšlela o jediné poslední možností, operaci a otevření a vydrenovani kloubu.
A pak jsem se dostala ke špičkovému fyzioterapeutovi. Hodinu mě na stole pomačkaval, tu a tam zatlacil a pritlacil.. A za hodinu jsem vstala a bolest neexistovala. Byla jsem zdravá.
Nevim, jestli jsi to někde nepsala, ale na tvé problémy by mohl kvalitní fyzio taky pomoci.
Moc držím palce, ať se toho zbavis! ![]()
Mrzí mě, že někteří z vás nemají dobré vztahy s rodiči. Já to mám naopak, o to víc teď bolí odchod maminky. Nikdy nám do ničeho nekecali, vždy jsem věděla, že mně v rámci možností pomůžou, pokud bude třeba. Rodina pro ně byla nejvíc.
Mamka byla ta hodná a starostlivá. Milující babička. Mohla jsem jí říct cokoliv a vždy mě kryla, když se něco neměl taťka dozvědět.
Taťka byl ten tvrdý přísnější chlap, ale přitom jsem vždy věděla, jak moc nás má rád. No a teď je jak hromádka neštěstí. Mamka mu moc chybí.
Vždycky jsem milovala Pelíšky a letos jsem je ani nechtěla vidět. Spíš než pobavení jako obvykle by pro mě byly bolestivé. Tak nějak mně pan Kodet mého taťku připomíná. Jen tedy taťka není takový cholerik. Ale v háji je teď úplně stejně.
Byl tu na Štědrý den, pak jsme byli my u něho. Dnes se u něho sejdeme se ségrou. Pořád nám za všechno děkuje (až moc, protože pro mě je to samozřejmé), i za to, jakou má úžasnou rodinu.
Jak jste si tu stěžovaly na manžely, tak v tom taky nemůžu říct nic špatného... manžel mně pomáhal s vánočním úklidem, nákupy, vařením. I dárky pořídil pěkné a překvapivé, i když jsem si Ježíškovi o nic nepsala. Ale taky mě stihl na Štědrý den naštvat. Při smažení řízků do sebe loupl potají nějakého toho panáka, i když ví, že mě takové tajné popíjení vadí. Na druhou stranu ho teď s odstupem času chápu... opilý nebyl a když mě ten den už poněkolikáté viděl, jak brečím (pro něho to taky nebylo jednoduché.. měl mamku moc rád a taky občas brečí se mnou), tak asi taky potřeboval nějakou berličku, než přijede taťka a bude to ještě horší. U proslovu u večeře jsme buleli všichni.
Paris je to klišé, ale chce to čas, je to opravdu moc brzy. Je dobře, že máš takovou oporu v rodině i že máte s tatínkem skvělé vztahy, společně to překonáte. U pelíšků já brečím pokaždé od té doby, kdy jsem o mamku skoro přišla. Naštěstí to dobře dopadlo, ale při tom filmu si vždycky vzpomenu.
Kokoska ta naše paní byla místy celkem nepříjemná, právě mi to nepřišlo moc profesionální. Ale je celkem jasné, že člověk pracující v takové instituci časem otupí.
Zina O pálení žáhy, refluxu a bolesti žaludku bych mohla vyprávět romány, a tak přidám jednu nevyžádanou radu, nebo spíš vlastní zkušenost. Každé ráno si dám na lačno skleničku vody s citronem. Zdá se to jako blbost, ale funguje mi to.
Evaeva tak to samozrejme neni v poradku, clovek ma v tu dobu sveho dost a nepotrebuje jeste resit neprijemnou osobu, spis je potrebna ta vecnost a vstricnost, nabidnout, poradit, vysvetlit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.