Jak jsem si stěžovala, že mně nebaví se učit na zkoušky, tak problém vyřešen :D Přes rýmu se nedají psát výpisky, ani počítat, takže na to dlabu :D Bc. je taky pěkný titul a VŠ vzdělání :D
Stěžovací vlákno
To chápu. Také nesnáším, když se v dobrém snažím udělit (nevyžádanou) radu, což není kvitováno s povděkem, pak padne kosa na kámena a následuje údiv, cože se to stalo. Hlavně mě psychicky drásá, když si osoby, které mám ráda "dobrovolně" ubližují, přestože jsou to inteligentní lidé. Ale je to marné, nedají si říci
.
Skutečně neotřelé řešení, jak prosté
.
Haha dala bych sem fotku jak sedím s kapesníky strčenými v nose, abych si ty poznámky nepokapala, ale ne:D Nejhorší je že u nás má jediná lékárna otevřeno jen do 11:30, takže musím zítra vyrazit do velkoměsta pro sprej do nosu ![]()
To Vám opravdu nezávidím. Ono se to nezdá, ale ta nezastavitelná rýma (bonus může být šimrání v nose) dovede pěkně otrávit. Odpočívejte a ať je to brzo lepší. Vždycky mě napadne, kde se sakra může vzít tolik tekutiny
?.
Chudinko.
Strávila jsem s "blbou rýmou" týden doma, protože to bylo tak neskutečně strašlivé, až se mi regulérně spouštěla z nosu krev, a ustoupit to žádnou samoléčbou nechtělo.
Pomohla mi až doktorka přesně cílenou chemií. :-(
Před chvílí jsem při kýchnutí málem vyčelila kamna, při přikládání :D Já vím že bych měla ležet ale ty zatracený zkoušky se nedaj odhlásit (ať žije odstávka systému :D )
Proti jiným problémům je rýma samozřejmě malichernost (čímž myslím zdejší zlomeniny, nerudné otce apod.) ale je to hnus fialový ![]()
Píšete, že lidé s cukrovkou mají pozměněnou psychiku, zdá se mi, že lidé s hypertenzí rovněž, pravděpodobně i vlivem léků užívaných na daný problém.
Proti jiným problémům je rýma samozřejmě malichernost (čímž myslím zdejší zlomeniny, nerudné otce apod.) ale je to hnus fialový ![]()
I my zlomeniny s tebou soucitime.
To samozřejmě.
Ale když hlava bolí jak střep, nos (a potenciálně i dutiny) se plní něčím nepopsatelným, slzí oči, bolí za očima, pod očima, uši zaléhají a před kalným zrakem maroda se pomalu zhmotňuje přízrak stopadesátéhopátého zánětu středního ucha, a vlastně bolí a obtěžuje všechno od krku nahoru, tak nevím nevím, zda "malichernost" je to správné slovo... Blbej bacil. ![]()
Nápodobně ![]()
Rýma je to úplně nejvíc nejhorší, mor a cholera hadr! Z té silvestrovské jsem se doteď úplně nevzpamatovala.
Tak jako než zaberou antibiotika. Akorát jsem to vzala do ruky, tak do ucha mel kortikoidy a do nosu nikdo neví co, protože zprávu pan doktor nenapsal a kapky jsou míchané. Ucho mu nevyplachnul, tak nevim, co tam mohl vidět.
Muž byl tak nasranej, na kontrolu půjde do špitálu, ale slíbil, že se u pana doktora staví a zeptá se ho jestli mu nebude vadit, když bude takto pracovat on. Je to jejich firemní Orl, proto tam jel. Jinak jezdím s deckama jinam.
Píšete, že lidé s cukrovkou mají pozměněnou psychiku, zdá se mi, že lidé s hypertenzí rovněž, pravděpodobně i vlivem léků užívaných na daný problém.
To by mě teda zajímalo, jaký léky na hypertenzi změní psychiku.
Nechápu, nechápu, jak se dva lidi můžou takhle ožrat a dělat takovej bengál. Nevím, jestli je to nad náma, pod náma, vedle nás. Na všech stranách od nás vždycky bydleli slušný starší lidi, leda že by někoho půjčili byt. Ale já si neumim představit, že bych se s někym jen tak ve dvou takhle doma vylila. Jasně s partou kamarádů, možná i jen s kamarádkou (ale takovej bengál bychom nezvládly), ale s partnerem nebo s nějakým svým randetem? A on by zpíval a já bych volala, zazpívej ještě tuhle?! Jako jen tak abysme se v sobotu nenudili?:-D Já ty lidi fakt nechápu.
To už je podruhý, co ti je pošta zašantročila, že jo? Tenkrát to bylo taky z woolovers, jestli se dobře pamatuju.
No jo čoveče, bydlím asi na blbým místě, nebo v místě s nezvykle vysokým výskytem mimořádně blbejch a zlovolnejch doručovatelů. Asi tu oblast dostávaj jen nějaký delikventi, za trest...
Špatná "karma" místa? ![]()
Tak nevím, je-li to vlivem léků, nebo pracuje psychika, když někdo najednou z nuly začne brát pět různých léků a připadá si na odpis. Ale, když léky změní některé fyzické "funkce", věřím, že mohou ovlivňovat i psychiku.
No, já na tlak beru jen jeden... a ještě jeden na cholesterol. Nijak mě to nerozhodilo a na odpis si nepřipadám - jednak chápu, že nemládnu
a za druhý jsem si od toho hlavně slibovala zlepšení (obou hodnot), takže jsem to uvítala a spíš mě to uklidnilo, než naopak
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.