Sweet Potato tak doufáme, že 4.1. tě tu nezaznamenáme ![]()
Stěžovací vlákno
Tri týždne počúvam, že preboha, to ako som sa dala ostrihať. A čo sa mi na tom páči. A že veď niekedy budem u našich spat a teda mi to v spánku ostriha
(mama).
letfenixa z tve mamy mam uplne husi kuzi. Ukazes ten tvuj uces?
Co ma na hlave ona?
Antje som ostrihana na krátko s jedným dlhým prameňom. Mama má klasický krátky pánsky účes.
Ale aspoň jsi ostříhaná! Já potím krev, abych se někam vůbec protlačila... člověk by řek že se o kunčafty budou prát, ale ani ve snu! Buď můžou přes den, kdy je normální člověk v práci, nebo nabídnou termín někdy za dva roky
Jako aby to mohli ve čtyři odpoledne zapíchnout a jít domů, to se měli nechat zaměstnat v kravíně ![]()
Nebyla jsem u kadeřníka měsíc a vypadám jak zanedbanej důchodce ![]()
barbucha bola som po polroku, hneď, keď ich pred Vianocami opäť otvorili. Niekoľko rokov mám rôzne asymetricke účesy a na tie treba kadernickinu ruku.
letfenixa je mi to lito za tebe.
letfenixa moje mama mi rikala, at se nenechavam barvit na sedo, kdyz jsem mela blond melir. Ja uz mam tik, kdyz mi rekne, ze mi neco slusi, tak se zamyslim, co bych mela zmenit.
letfenixa Mámy. Moje mě stříhat nechce, ale když mám šaty nebo sukni s asymetrickou délkou, prohlašuje, jak by to ona nejraději zarovnala![]()
letfenixa a pritom naživo pôsobila tak milo...
No ľutujem teda, byt pod neustálou paľbou kritiky od mamy musí byť veľmi vyčerpávajúce
betsey moje včerajšie odpovede boli: skús povedať radšej niečo miké, namiesto kritiky; ak nevieš povedať nič pekné, radšej mlč. A tak podobne.
betsey No ono kolikrát totiž ti milí lidé na první pohled se dost chovají doma jinak.
4.1. V sousedním vlákně zníněnému robovysavači patrně dosloužila baterka.
Já bych se taky strašně, strašně potřebovala nechat ostříhat, mám takový mrzký licousy a celý mi to už před měsíci přestalo držet tvar. Ale naprosto netuším, kdy se taky kam dostanu.
Stěžuju si na zaseklý krk. Celá se otočit můžu, ale když došlápnu, mám dojem, že mi to vyrazí voči z důlků.
update: stěžuju si na malou- s korunkou na hlavě se hrabala rukama na talíři tak vehementně, že ho shodila na zem i s vomaštěnýma pečenýma bramborama. Před týdnem to byly 3 deci domácí malinovky na zdi za stolem, na stole, po židli a na zdi u stolu až do dvou zásuvek- klasický a USB ![]()
marieu mala je dukladna. Vekem se to nezlepsi, muj muz upustil v loznici lahvicku se strasne smrdutou vodickou na nejaky kozni problem. Polilo to kraj postele, kus podlahy, ohodilo vedle postele stojici komodu, ve ktere mam pradlo a kam to zateklo do dvou zasuvek. Pry jsem kvuli tomu zbytecne vyvadela, tech par kapek... no prala jsem a skripala zubama. Spim teda jinde, aspon jsem ten smrad nemusela dalsi tyden cuchat.
Ty návraty z dovolené ale strašně bolí!
marieu krk mam prosim taky a kdyz jsem se to snazila rozmasirovat, nahmatala jsem si tam neco divneho, tak k tomu pribyl jeste stres a hledani diagnoz
. Ale krk povolil a uz jsem tam nic nenasla, takze hura. Ja vubec neumim ty pohyby kolem deti, zvedani, noseni, hnacani do autosedacek, vyndavani z autosedacek, kocaru, nakupnich voziku, sbirani tisicu predmetu z podlah. A do toho muz, ktery jen zalomi rukama a vykrikne neco jako ze si odrovnam zada, a ze musim z podrepu a byt rovne a zapojit bricho a ne zada... No tyhle rady miluju. Stolovani je u nas otresne, rozlita sklenice je na dennim poradku. Ale rikam si, ze to prejde a tesim se, jak poridim hezke prostirani a servirovaci nadobi![]()
Sweet Potato teda ale vy mate nejakej virus sirici se mezi domacima spotrebicema!
711990 No
Asi si na to založím vlastní vlákno.
Ale Angrešt není spotřebič! (Dobrá zpráva - oko se mu hezky hojí)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.