Sweet Potato aspon ze on je na tom lip!
Stěžovací vlákno
711990 Přesně tak. Spotřebiče vem čert.
Kokoska malá neupustí jen to, co nedrží. Na nový rok na Křivoklátě dostaly venku před restaurací lízátko- hlavně abych malou motivovala šlapat do kopce. Spadlo jí asi 3x, pokaždý jsme ho za velkýho řevu museli zvedat ze země a obírat od kamínků, jinak řičela jak siréna. Napočtvrtý jí propadli do odvodnýho kanálu před hradem... smradlavá kožní vodička a komoda s prádlem zní ale doopravdy strašidelně!
Gatita já mám vadný držení a v podstatě chronický blok v horní etáži krční pateře. Měla jsem strašně schopnou rehabilitační, sousedku z ulice z dětství, ale má čerstvý mimino, takže si neškrtnu.
Sweet Potato ešte som len prišla a už po špičkách odchadzam. Vôbec ste ma tu nevideli, nič som nečítala o kaziacich sa spotrebičoch. Vlastné neexistujem.
Ale teší ma že kočicka je lepšie.
rasaNori No jo, za vic jak dva tydny si odvyknes. Tak preju rychlou adaptaci.
Sweet Potato Janulik03 Tak, bič a pryč, já včera nahlédla a okomentovala a lup ho, pračka! Naštěstí to asi rozchodila.
andulka01 nestras . Tyčový vysávač kaput myslím že stačí, ešte sme museli kúpiť nový koberec do obývačky, ten čo tu máme je tak hnusný a nevyčísliteľnú až hnus.
Janulik03 Tak co tu děláš
at to nechytíš ještě víc!
4.1. V sousedním vlákně zníněnému robovysavači patrně dosloužila baterka.
promiň, se omlouvám (a jestli ještě někomu dalšímu...), to začalo u mě...
ale nová je na cestě na Zásilkovnu! chceš doporučit eshop?
Makara tentokrat 3, odjeli jsme 17. 12 a vracime se ted:)
RoSa Baterkovej? Děkuju předem.
RoSa Díky. Máme elektrolux. Baterii do něj tam koukám mají taky, ale na objednávku, obvykle za 90 dní.
Sweet Potato tak to je šílená dodací lhůta, pardon... já jsem měla štěstí, měli skladem
Len tak na rozptýlenie napíšem, ako sme na tom s reklamovanou prackou. Po mojej mailovej urgencii prišiel pán, odfotil si stitok, ktorý už mal v maili odo mňa, pochválil práčku, že som si vybrala dobrú značku, a odišiel. Prišiel pred týždňom s novým tým ovladacim modulom, vymenil ho a zistil, že nejde špirála, čo po mojej informácií na začiatku, že práčka neohrieva vodu, mohol skontrolovat aj pri prvej návšteve. Odišiel s tým, že objedna novú a príde. Zatiaľ nič a v piatok končí mesačná reklamacna doba, a zajtra je ŠS. Ešteže sme tú bazarovu kúpili!
letfenixa Tak to je peklo.
Sweet Potato vieš čo, pri tých ostatných veciach, čo sa nám dejú, má toto nerozhadzalo. Ale tú umyvacku riadu, čo odišla v lete, za tú stále náhradu nemáme. Lenže riad umyjeme aj v rukách, prať tak nemienim.
Sweet Potato 90 dní!! ![]()
Jsem ráda, že Angrešt je na tom líp. Co tonoucí myčka? My nakonec museli koupit novou, prý ta původní byla nějaká špatná šarže, pán říkal, že je opravuje furt, a že je to celkem k ničemu.
Mohučanka V 10 přišel opravář, v 10:48 psal muž, že opraveno.
Ty baterie jinde mají i skladem.
Angrešt včera na kontrole chválen, jak se mu to hezky hojí.
Sweet Potato super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.