Další :(
Stěžovací vlákno
andulka01 Tak to chápu tvoje obavy, když víš o depresích. Já si právě říkala, jestli maminka třeba nechce jen zvolnit. Píšeš, že máte hezký vztah, tak si o tom popovídejte, třeba dojdete ke kompromisu, co společně podniknout.
rozarka Taky mi přijdou aktivity tchýně výborné v jejím věku. Ale oproti třeba jen dvou letům zpět je ten úbytek aktivity velký. A taky trvalo, než to tchýně přiznala, aby nám došlo, že je to její volba. Měla stále nějaké výmluvy. Tak v tomto duchu jsem to i psala, zda Andulčina maminka jen nechce zvolnit a ostýchá se to třeba říct.
notna u mojí babičky, která byla velmi aktivní celý život, opravdu hodně aktivní, byl po 75 znát každý rok, jak po fyzické tak mentální stránce. Pořád na tom byla velmi dobře, ale ten sešup byl výrazný.
Evaeva Bohužel ten věk nese své :-(
notna jojo![]()
Proboha, co mi to ten mobil spáchal za formát? ????
Evaeva Jo, to teď přesně vidím u mámy, do 75 pohoda, letos bude slavit 80 a je to cítit (fyzicky teda, mentálně je v pohodě). Ale ona teda hodně zestárla když před sedmi lety zemřela babička-její maminka, prostě jak přestala být sama dítě, šlo to z kopce. :-)
Kora tak já bych řekla že většina nemá svoje děti nacpané v posteli proto, že by po tom nějak zvlášť toužily, ale protože to vychází jako nejlepší řešení pro všechny. Pokud se dítě v noci budí a nechci ho nechat brečet a ani se mi nechce k němu xkrát za noc vstávat, tak holt spím s ním no
. A jako jo, mrzí mě že nejsme s ložnici spolu s manželem, ale zase si říkám že s ním mám za sebou ve společné posteli x let a dalších mnohem víc (teda aspon doufám
) nás ještě čeká. Zatímco tady ti dva opičáci mě prostě potřebují u sebe teď a za pár let už jim budu ukradená.
Přesně. Já si tam to dítě nedávám, ono tam se tam nacpe samo. To bychom se před ním museli zamykat a pak co? Poslouchat celou noc pláč? Za zkoušku by to možná stálo, ale nevím. U staršího to pak nějak přešlo samo, podobně jako u Garfie si to časem nechal vysvětlit. Ale teda taky jsem měla těhotenské břicho a velké odhodlání nenechat si do něj ve spánku kopat.
A děkuju za tip na postele.
Stěžuju si, že se nemůžu zbavit žádného úkolu. Každý můj úkon vygeneruje deset dalších, takže místo odškrtávání si připisuji na seznam další položky. Měla jsem se objednat na pracovnělékařskou prohlídku, tam po mně chtěli papíry od obvoďáka, ten po mně chtěl doplnit lékařské zprávy a píchnout mi tetanovku, pak jsem půl dne hledala požadované papíry, včetně nedávného výsledku protilátek s doporučením, že ji zatím nepotřebuji, který hledám doteď
. V pátek jsem konečně koupila synovi pasující bačkory, aby z nich dnes vypadl patent, takže večer si jedu třepit pusu do obchodu a doufám, že mi boty vymění. A takto bych mohla pokračovat ještě asi pět stránek, ale to už bych si připadala fakt neschopně
.
Posraný spořitelní George.
Kokoska A Stanislav Rudolf :-(
Garfie co?? Nejak to za posledni 2 mesice jede ![]()
Garfie Cože? Čtivý průvodce mého dospívání?
Garfie Díky jeho knížkám jsem měla krásné dospívání, se spoustou hlavních hrdinek totožné pocity, stejné problémy a hafo malicherností k řešení.
andulka01 Já si myslím, že na ni musíš fakt spíš přes ty vnoučata. Ty starší lidi z mého okolí prostě baví ta vnoučata a pak nic. Prostě zkusit, že půjdete s tou starší ven, někam na hřiště, tam blíž k centu Vltavy je takové krásné, vy tam posedite u kafe. Nebo že půjdete spolecne všichni do muzea, zoo, někam na výlet, kvůli malé. Podle toho jak popisujes maminku, tak ji si myslím už na žádné světské radosti, asi jen tak nevytahnes. Takhle bude mít pocit, že třeba musí, a že je tak trochu nepostradatelná. To je můj názor, ale já měla takové ty klasické babičky u slepic a moji mámu bych v životě taky nikam nevytáhla, takže prd o tom vlaszne vím.
Garfie presne, rikala jsem si jak odchazi takovy jeste mlady lidi. No ja JSEM stara, co nadelam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.