Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. února 2022 09:00

Vari Překonej to a jezdi. Moje máma ten strach a obavu nikdy nedokázla překročit a nejezdí, všude ji vozí táta, my a nebo elektrokolo.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 16. února 2022 09:13

Mám .eč.e z..o. Ráno vstanu a sambo mi říká ,,Karji, vypadáš jak nepovedena bílá čínská holka, to se musíš trochu rozlepit.,, Včera jsem takhle vstala s deseti čerstvýma bedarama. Moje sebevědomí klesá, dneska musím na úřad, vezmu si roušku a sluneční brýle a čepici. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. února 2022 09:20

moonlight ano, chodcov, co mi vtrhnu do drahy bicykla, je celkom dost. Ja mam teda cestak, cize tam mam rychlost v pohode tak 35 km/h a ti ludia si to proste neuvedomuju. Samozrejme, ze v meste alebo dedine jazdim pomalsie, ale kolkokrat aj mimo obce mi ktosi skoci do cesty. 

A teda musim povedat, ze ani auto mi kolkokrat neda prednost, uz som parkrat mala velmi na male a len tak tak som sa vyhla zrazke, vlastne som si uvedomila, ze odkedy mam deti, na cestaku velmi nejazdim, a asi to nebude uplne len nedostatkom casu 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 16. února 2022 09:31

Lilly_Ku Uz jsem se prihlasila na breznovy zkousky, autoskolu delam v Praze a podle instruktoru mi to uz jde. Sambo mi uz vybira auto, mam v planu zacit hned jezdit, vim, ze to proste musim dat. Ale je to tezky, tezky, ted uz nebojuju ani tak s autem jako se svou hlavou. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 16. února 2022 10:15

betsey Jojo, taky jezdím pomalu, takže nic vážnýho nehrozí, ale umí překvapit ti chodci. No a ty auta, to je taky děs, někteří opravdu kolo nepovažují za účastníka silničního provozu. Kolikrát se na křižovatce nacpou přede mě nebo vedle mě, to mám strach, že odbočí doprava a sejmou mě.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 16. února 2022 11:55

Vari tak ať ti vybere automat, budeš mít o starost míň.
Držím palce. Taky jsem měla období, kdy jsem vůbec nejezdila a pak se bála, ale neměla jsem na vyber a musela do toho šlápnout. 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 16. února 2022 11:58

moonlight ona stačí i malá rychlost. Vjelo mi dítě (cizí) za vyšším autem do silnice, nabrala jsem ho do předního kola. A dala si odlet přes řidítka. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 16. února 2022 12:29

Tabea Snad jsi neměla velké následky! Taky jsem jednou přeletěla přes řídítka. Jela jsem na kole a týpek otevřel dveře od auta. Naštěstí se mi nic vážnýho nestalo. Týpkovi se vysklilo přední sklo, nevím, měl to nějak spojený a byl akorát nešťastnej, že druhej den nebude moct jet na dovolenou :)

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 16. února 2022 12:29

Tabea 2x

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:13

Vari to pujde. Ja jsem ze zacatku peclive planovala trasy, abych se vyhnula odbocovani vlevo a slozitejsim krizovatkam, najezdila jsem teda o neco vic km, ale aspon jsem si zvykla na auto a na provoz. A bylo mi jedno, jestli na me nekdo troubi nebo houka, ze jsem se na krizovatce nerozjela v ty pikosekunde, kdy blikne zelena, nebo jeste lip uz na oranzovou.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:34

Kokoska Taky mam v planu si nejdriv sama projet urcity trasy, at rovnou nejedu s vresticima a blijicima dvojcatama vzadu. Obcas jsou ti ridici hovada, nechapu, jak nekdo muze troubit na autoskolu.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:37

Tabea Jj, taky to vidim asi na automat a velky Z a napis dite v aute vzadu. Nechci dopadnout jako mama, ktera ridila fakt hodne, ale sotva se vdala, tak prestala. On je tata v tomhle jako spolujezdec na zabiti, kvuli nemu jsem si autoskolu nedelala hned v 18, bylo mi jasny, ze bych pak stejne neridila, protoze bych ho vedle sebe nedala.

Online Jos
příspěvků moje polička 16. února 2022 13:39

Fugnerka - Nejsem puvodne mistni a nemam to tam rada, nedokazu se tam vubec orientovat. Auta, autobusy, tramvaje, taxiky a chodci se tam ruzne misi. Navod nemam zadny. 
Vari Jsme na tom o trochu lip v tom, ze ridicak mam, po letech i kondicky. Ale zacinam dost od nuly. Hlavne to parkovani je velky problem, ale s automatickou prevodovkou rizeni jako takove uz celkem zvladam. Hlavne naucene trasy a jezdim pomalu a ne pokud je led/klouzava brecka . Ale pomalu se to zlepsuje, vytrvej!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:40

Vari ja se teda priznam, ze jsem jednou autoskolu predjela hodne prasackym zpusobem, stydim se za to a vzdycky si na tom miste vzpomenu. Dovedu si predstavit, ze instruktor to komentoval jako ceho jsou schopny hovada za volantem, i kdyz jsem neohrozila ani sebe ani je, ani nikoho dalsiho. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:41

Jos Obcas je vyhoda si delat autoskolu ted v zime, jezdim jen potme a jizda potme za snehovy vanice byla celkem zazitek. :-) Ale aspon vim, ze se to da zvladnout.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:43

Kokoska Jednou si muj instruktor i zapsal cislo ridice autobusu, skoli je a to, co ten ridic predvedl, bylo za hranicemi jeho chapani. Ja neudelala vubec nic spatne a jenom si na mne honil ego.

Online dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:44

Účastnit se mužovy lekce online angličtiny, byť jako náhodná posluchačka, je čiré utrpení.

Offline Garfie
28575 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:45

dzizisketa Proč? 

Online Jos
příspěvků moje polička 16. února 2022 13:46

Vari Potme mi to nevadi a snih taky ne, ale tady na horske silnicce jsou kolikrat zmrzle koleje nebo echt brecka, na ktere te to uplne vyvede ze silnice a na to si proste netroufam. 

Online dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 16. února 2022 13:50

Garfie 

No on je jakoby věčný začátečník, fakt mu nejde, a těm jeho kolegům v kroužku jakbysmet. Mám smíšené pocity, někdy se mi chce smát a někdy se mi chce křičet "jak proboha můžeš říct tohle?" A to sama nejsem v angličtině žádný lumen.