rasaNori Jo, úplněk je hrozná věc!
Teď by to byl trochu tenký led, ale snad se mi podaří je přesvědčit, že u babičky jim bude líp (co taky v Praze v tomhle počasí) a já, Herodes, bych zůstala doma. Jenže jak teď nemám auto, tak se to zase komplikuje s cestou do práce zítra a tak. Chtěla jsem jet do Jizerek na běžky, ale mám příšerný kašel a nic neudejchám. Jsem naprosto bez nálady, tím jak blbě spím, mám nulovou energii. Prostě je to nějak na pikaču, teď.
Stěžovací vlákno
andulka01 Tak zkus někam vyficet třeba na půl dne, nebo se s tím hroznym kaslem zabarikaduj v ložnici, že máš strašně moc práce do práce, ale mrzí te to;-).
Mně ten vítr v noci taky budil. Zato dítě spalo už druhou noc jako zabité, v sedm se vzbudil, vlezl si za mnou do postele, chvíli si vrzal s autem a pak usnul a vstávali jsme v deset. Takže já si vlastně nestěžuju.
Karoleena Hezky pěkně! Čínština se určitě vyplatí :-)
Arabštinu se učil ex, to písmo právě vůbec nedával.
Karja Jenže já mám strašně moc práce v domácnosti
a to práce pro dva dospělé, už nám to tady stojí pár týdnů a furt do toho něco. A teď mi došlo, že to dítě má covid pozitivní matku, takže teď fakt nevim... asi je pošlu všechny do háje zelenýho a lehnu si s čajem do postele a bude ![]()
andulka01 to je dobrý plán! Dopředu mu řekni, že si potřebuješ odpočinout a ať si naplánují co nejvíc věcí mimo domov (bez tebe). Určitě bude chtít s dcerou něco podniknout, ne?
Aranel bez legrace, to jsem udělala 1x, když jsem měla přecházet sama s kočárem. Ale pak zas byl problém se tam s tím kočárem nacpat ![]()
žluťásek Jo, tam není nejvíc místa na nástupišti + jestli bylo pěkně, tak chtěl do Bedřichova každej... prostě město pro drsný ženy a muže ![]()
Tuhle se nahoře na stadionu snažily do úplně plnýho autobusu nastoupit dvě holky se snowboardem. Říkala jsem si, že to vlastně není nejhorší nápad, ten snowboard se dá dobře použít jako beranidlo ![]()
andulka01 No vidíš osud hraje pro tebe. Nechces se nakazit! Musíš se držet stranou;-). Práce holt ještě vyhnije, ona asi nikam neuteče!
No ten vítr je fakt hroznej, pořád nám padá proud. Ven se nedá jít s detmi vůbec, ale to už od včera. A vypadá to že tak do zítřka odpoledne určitě ještě ne. Sousedům se vyvrátil 5 metrovej modrej smrk, naštěstí mimo dům a vše dalsi, prostě to tak zalomil do prázdna.
No takže ve světlých okamžicích plánuji uvařit těstoviny at případně máme co žrát i studeneho a jednu termosku horké vody a druhou kafe. Velkamala je i malinko přistydla, tak ji nechci moc tahat po restaurantech a kavárnách, ačkoliv tam by se tenhle necas krásné přestal. Nám sem jde proud asi přes les nebo nevím, vždycky nás to odřízne a vedlejší město vesele plně jede.
Karja ty se s tím takto peres pořád. Nebylo by řešení koupit kempingovy vařič a jednu dvojkilovou bombu a máš to za pár korun vyřešené? Mě by dávno trefilo, resp. už dávno bych si přinesla vařič z garáže.
Existuje i kombinovaný s grilem,je to už trochu investice, ale zas se v létě využije i venku.
Karja u nás to dopoledne vypadalo zlověstně, ale když jsme šli teď ze školky, byl už vítr klidnější. Ale mám pocit, že se to má odpoledne zase zvedat.
continuity Jo, my to už máme koupené, ale má to sambo v Praze:-D. To jsou takový ty klasiky no! Pak na to zase zapomeneme a vzpomeneme si při dalším výpadku.
Karja Člověče, jestli vám to tam občas takhle vypadne, ten krb by nebyl marnej. V zimě si s ním pritopis ![]()
Z města to taky neznám, ale u nás na vesnici se to občas stává. Nejen počasí. Ale i různé opravy a údržby pro nás znamenaji odpojení na část dne. Ve městě se asi mají při těchto akcích možnost přepojit jinam. Ale tady v kotehulkach dostaneme akorát dopředu info, že nepůjde proud. Dnes to taky vypadává.
notna Jj, kvůli tomu jsme o tom přemýšleli dvakrát tak víc. Ale máme tam pro něj místo a všechno technicky připravené, tak třeba dvě zimy nedame a už to budeme dělat:-D
Karja To máte chytře vymyšlené! Akorat v tom krbu nejde uvařit kafe. My máme kamna na dřevo i s varnou plotnou, tak při delším výpadku chodí sousedi na kafe ![]()
Aranel to je fakt.Ono asi víc měst má kritické místo. Ale já jsem práve na Fügnerce jednou v zimě uklouzla po koleji schované pod vrstvou zimni břečky a měla jsem kliku, že mě žádný z vozů MHD nepřejel. Těch úrazů tam musí být mraky
andulka01 pozitivni matka, ktera vam hodla hodit dite na vikend na krk, by me silne namichla. To snad by moh pritel pochopit, ze to moc domu nechces, zvlast jestli jsi oslabena nejakou virozou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.