Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:30

Evaeva ja neopisovala

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:32

betsey tak to ta vazne tlapkam, toto by som nez ladla ani ryzden, konzultovat s prepacenim kazdy prd. Akoze nie si kompetentna nieco sem tam vybrat sama? A teda ak uz vyzaduje to schvalenie z jeho strany tak by to malo byt rychle. No kazdopadne je to na houb.....

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:38

betsey to znam taky, mne to prijde jako urcita lenost zabyvat se problemem, ktery ho az tak netizi, je mimo jeho zajem. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:41

Evaeva Kokoska 

Aspoň zabučet nebo zakokrhat!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:41

Janulik03 je to strasne, ako s tym kvetinacom som sa nachytala sama. Vyberala som ho zrovna ked bol doma, tak som v ramci konverzacie predniesla strasne idiotsku vetu a sice: co hovoris na tento kvetinac? A naivne som ocakavala kyvnutie rukou, ze objednaj co chces. Ale tak toto je lahko riesitelne, o par tyzdnov objednam podla svojho vyberu a basta.

S policou to bude horsie, kedze ju bude musiet privrtat on. 

Ale ono je to fakt v kazdej blbosti a v beznych zivotnych situaciach, napriklad ked chcem ist na velky spolocny nakup. Obvykle to skonci tak  ze urobim nakup na tesco online bez jeho vedomia, bo by sme asi dlho hladovali 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:44

barbucha

Já myslela, že tobě všichni, včetně psa, doma odpovídají zasadne: ma'am, yes ma'am. 

Je to všude stejný. Nám to už dělají i deti. Ale ani tato zkušenost ho nepřivedla k nějaké změně. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:44

Kokoska ale ved on sa tym zaoberat nemusi, staci, ze mi do toho nebude kecat. Ale on chce, jemu zalezi aj na blbej utierke aby bola aj podla jeho vkusu. Mne by to nevadilo, len preboha keby si dokazal vybrat tie malickosti proste hned a nie aby sme kazdy prd riesili mesiace

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:47

continuity 

Jo to by se mi líbilo!

Ale ne. Já to teda částečně přičítám tomu, že u chlapa prostě trvá dýl, než mu ten vzruch dojde až do mozku (nebo co tam v tý lebce nosej) a je schopnej reagovat... ale stejně, trpělivost není mou nejsilnější stránkou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 19:49

betsey to rozhodování tvého muže mi trochu připomíná mého tátu. Televizi vybíral několik let! Ale jeho ty drobnosti typu květináč vůbec nezajímají. No, nemáš to jednoduché.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:49

betsey no este ze si to vies zariadit

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:53

betsey Já vím, že tu vidíme jen malej výřez a je to hodně zkreslený, ale z toho, co o muži občas napíšeš, určitou představu mám a moc hezká teda není. Mě by z něj vážně kleplo a ty musíš mít svatozář. Lopatu kdyžtak mám.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:59
Reakce na betsey:

Kokoska ale ved on sa tym zaoberat nemusi, staci, ze mi do toho nebude kecat. Ale on chce, jemu zalezi aj na blbej utierke aby bola aj podla jeho vkusu. Mne by to nevadilo, len preboha keby si dokazal vybrat tie malickosti proste hned a nie aby sme kazdy prd riesili mesiace

​Začínám si myslet, že nakonec to, že rozhodování je furt jen na mně (což mi někdy leze na nervy), neni zas až tak špatný

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:01

barbucha vobec to nie je spatne, bud za to rada

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:09

betsey no to by u nas bylo totez v bledemodrym, tyhle drobny veci ja kupuju podle svyho, ani to uz nerikam. To co potrebuje soucinnost je horsi.

Online Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:14

betsey Kokoska muj partner ma taky celkem dost presne esteticke predstavy, nastesti nejsou az zas tak rozdilny od mych. 

dlouhou dobu jsme se na vetsich vecech domlouvali, ale prave to dycky bylo na hodne dlouho a stalo se treba, ze nakonec s tim kompromisem nebyl spokojenej ani jeden.

ted testujeme, ze se ve vyberu stridame, respektive jeden z nas je vzdycky hlavni "vybirac" a druhy ma pravo veta jen v extremnich pripadech. u mensich veci se ho neptam a proste objednam.

ja ho chapu, ze chce mluvit do vyberu nabytku, kdyz domacnost napul tak napul.

ale teda z nerozhodnosti by me taky kleplo!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:14

barbucha to je takova selektivni hluchota taky. Na primou rec nereaguje, ale kdyz si neco nelichotivyho brouknu pro sebe v prizemi, ma v patre usi jak netopejr.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:18

Lilly_Ku me toci taky to ruseni domluvenyho, ze se na necem shodnem a za dva dny je to jinak. Treba mi odsouhlasil nejaky upravy na zahrade a kdyz melo dojit na vec, uplne to otocil a zavrhnul. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:20

Kokoska 

Jo tohle voni slyšej dobře! Akorát milostpán by to nikdy nepřiznal anžto by musel reagovat a to je pod jeho úroveň (čti: rád si ušetří strašlivou hádku kterou nemůže vyhrát neb mám lepší slovní zásobu ).

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:22

barbucha Kokoska a to já jsem teda v týmu zatvrzelých mlčenlivců, přesně ve smyslu jak se tuhle vyjádřil Fiala o nějakým dopisu od Klause - nevím, na co bych měl odpovídat, neobsahovalo to žádnou otázku! :D

V práci reaguju na mail jen když si to situace vyloženě žádá, ale hlavní komunikační nástroj je stejně chat, kde už mi to "ok" nebo "dík" tolik jako spam nepřipadá a navíc se dá minimalisticky zareagovat jen emotikonem, pro mě zn ideál.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:24

Kokoska tak z toho by ma kleplo. Ked uz tak hned , ale ja teda ked napriklad sa "dohodneme" ze vymalujeme, tak idem kupim farbu a kludne zacnem sama. A on ked chce nech sa prida , ked nie nech do toho potom nekeca

Vlastne mam podozrenie ze kedze sa mu paci vsetko co vymyslim, vyberiem, je to jeho pohodlnost. Ale zas ja vymyslim a on vyrobi a este sa mu to aj paci. No necham si ho