Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. února 2022 21:20

Karja No ty kráso, 5m stříbrňák, to by bylo na věnce. Teda pardon, navalilo se moc funusů.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. února 2022 21:33

Karja Když to čtu, tak mám úplnou hrůzu co se děje na chalupě. Jako ona je v tom stavu napůl prodaná, peníze u advokáta a přepisuje se na katastru. Jenže před měsícem mi přišlo zvýšení pojištění staveb a já to zrušila. Teď mám úplnou hrůzu, že to 15 let platím a nic se nestalo a tenhle měsíc pořád fučí. Minule to odnesla střecha na pergole, to mi tolik nevadí. Smrk u baráku taky máme a hlavně obří jasan, kterej už dávno měl být ořezanej (je na pozemku obce) a na poškození střechny by úplně stačila nějaká velká větev. 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 17. února 2022 22:01

Kan

Chápu;-). No možná to byl spíš modrej smrk nebo to je stejné? Jako moc vzhlednej totiž zas tak nebyl. Nevím, ale šla jsem okolo a byl snad ještě vyšší, prostě vyšší než dvoupatrovej dům. 

Renusatko Neboj určitě to bude dobrý, oni měli smůlu že jsou uprostřed louky, nic jim necloní, ten vítr se tam prostě honí bez zábrany. 

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 17. února 2022 22:11

Nám ten vítr zlomil rakytnik...ale nepatri to do stížností

Online Vari
2222 příspěvků moje polička 17. února 2022 22:16

Si stezuju, ze to me duo pres den spi jen v kocaru. Jako sice tenhle asi padesatikilovej kocar vichr neodfoukne, ale pri protivetru jsem fakt stala na miste a ani se nehla. Ani nemusim chodit do fitka, zpocena jsem byla az na zadku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. února 2022 22:35
Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 18. února 2022 06:59
Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 18. února 2022 08:01
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. února 2022 08:47

Karja To máš fuk, já mám profesionální deformaci.

Offline Aranel
6621 příspěvků moje polička 18. února 2022 09:40

Potrefenáhusa Jejda, to je škody

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. února 2022 13:18

Vari tyjo, ještě bys mohla couvat! Ale posilovnu slušná, to se člověk zapře celým tělem, budeš fit

Potrefenáhusa

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:25

Proč mi letos každá rýma sedne na dutinyOd pondělí mám trochu rýmu, spíš takové pálení na patře. A dneska mě začala nepěkně bolet hlava a dutiny. Má smysl si vzít třeba Ibalgin, aby se mi nerozjel nějaký zánět, nebo prostě akorát kapky do nosu a čekat, co z toho bude?

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:13

Evaeva a co ten sinupret? (Dělám chytrou, když mě to po čtyřech týdnech napadlo dát dceři. A voilà, hned to zafungovalo. )

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:36

Evaeva Sinupret je určitě super, jen ho příště lépe dát hned, jak začne náběh na nachlazení. Pokud trpíš na dutiny, tak se to většinou ani nerozjede. Teď můžeš určitě vyzkoušet taky + inhalace slané vody. Ještě mi kdysi přišla rada nosit čepici. Pořád i doma, i v ní spát. Při jednom vleklém zánětu mi to pomohlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 21:55

Tabea Renusatko sinupret jsem brala od toho pondělí až do pátku, kdy už mi to přišlo dobré. Dneska jsem ho zase nasadila, tak snad brzy zabere. Tuhle zimu je to i náš velký pomocník. Právěže jsem nikdy na dutiny netrpěla, zánět jako takový jsem neměla nikdy. Ale letos je to pokaždé takové divné, pálí mě na patře, skoro nesmrkám a nakonec mám buď hrozně ucpaný nos nebo něco někde vzadu.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 20. února 2022 22:07

Evaeva Ono je totiž blbé, že jak jednou zánět dutin dostaneš, tak se rád vrací. Hlavně to tak občas vypadá, jako na houpačce, chvíli máš pocit, že už to bude dobré a zase znovu přijde zhoršení. Je potom dobré podpořit i imunitu, aby ses vyhnula vůbec tomu riziku, že budeš nemocná. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 22:11

Renusatko no, beru nějaké betaglukany celou zimu, ale jak jsou kluci malí a loni se neimunizovali, tak pořád něco tahají ze školky a my to skoro vždy chytneme. Tohle už je klidně desátá rýma za sezonuDoberu ten sinupret a budu to sledovat, kdyžtak zajdu k doktorovi, ať to nějak blbě nepřechodím.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:04

Kdo to tady rozjel ty prevence? Tak mám "něco" na čípku, nebojte se, to nic není, jen za 4 měsíce kontrola a opakování ... nemusim asi dodávat, ze se teď bojím jako prase, že ne ?

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:30

MP Meri neboj! Takhle sem "nic to neni, kontrola za 6m" mela za sebou 6x!!! Nez z doktorky vypadlo, ze to neco je a mam utikat do poradny. Jen se ujisti, ze te tam vcas poslou. Chodim do Vinohradsky, je tam krasnej doktor!!!! a peclive to kontrolujou. Mela jsem pozitivni asi 2 kmeny HPV a tezkou dysplazii a po konizaci to je dobry a HPV uz taky negativni. Zpetne me stve, ze mi doktorka tvrdila porad ze to je jen spatne citelnej vzorek a kdesi cosi, misto aby vybalila hnedka, ze mam 6x za sebou blbej vysledek. Idealni je, kdyz vis i to hodnoceni z laborky, ma to ruzny zkratky jako CIN, LSIL nebo ASC a tak.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:38

711990 Je to nějaký ten ASC-us, takže to úplně nejmírnější "skoro nic". Ale já jsem v podstatě dost plašan, takže samozřejmě mě to trochu nadzvedlo  Ale jo, jsem samozřejmě rada, ze jsem šla, ještě ty znaminka a přestanu te proklinat