Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 21. února 2022 17:53

Pinot Noir a rikalas jim to, ze bys chtela potvrzeni? protoze tohle maji fakt lidi nastaveny ruzne a vyresi to podle me jedine explicitni formulace.

ja treba tenhle typ emailu nepisu, panc to povazuju za redundantni, a ma sefova to ocenuje.

kdyby to po me chtela, tak je psat budu. ale nastesti jsme na podobne vlne, coz je jeden z duvodu proc jsem do te firmy sla.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 21. února 2022 17:55

brrr tři noví, čtyři původní, jedna z původních je teď nově moje šéfová. Ti "noví" jsou tam ovšem už tři roky. 

Fakt nevím, proč se to změnilo. 

Jediná, která reaguje tak, jak bych chtěla, aby fungovali všichni, bude přebírat mou práci. Myslím, že si to zorganizuje líp. Mně už se do toho nechce.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 21. února 2022 17:59

Lilly_Ku fakt neodpovíš ani na email, ve kterém se ti někdo omluví a prosí tě udělat něco jinak nebo navíc oproti předchozímu pokynu?

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:00

711990 aha, to jméno neznám, dr Pichlík dělá vedoucího těch specializovaných ambulancí a přišel tam s Motolským týmem. Ta poznámka k porodu- není co dodat. Některý chlapi na to mají talent, jakkoliv to reálně mohlo být "v pohodě"...

Online Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:03

Pinot Noir jo, to bych se asi ozvala :)

ale to vylozene nebyl muj point, spis jsem chtela rict, ze proste lidi muzou mit ruznou motivaci, treba to maji na haku, coz je samozrejme spatne, nebo je to nenapadne, nebo si mysli ze ti setri praci nebo proste co ja vim.

celkove mam mnohem lepsi zkusenosti s explicitnima nez implicitnima ocekavanima. a ocenuju to zejmena u nadrizenych.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:11

Lilly_Ku no jak píšu, kdybych tam měla zůstat, tak si to vyjasníme. Nebudu už do toho zasahovat, jdu jinam. Jen jsem si postěžovala, že mi to připadá celkem neslušné a že je zvláštní, že se to vytratilo, když to dřív fungovalo. Nabízí se, že to mé předchůdkyni nevadilo, nebo to tak chtěla, ale spíš mám i z jiných signálu pocit, že byla dost měkká a nechala tímhle způsobem na sebe navalovat činnost náležející jiným. Jak říkám, já bych nebyla ochotna kontrolovat složky, jestli se plní, já bych chtěla jasné potvrzení, že to je nebo bude hotové. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:14

marieu jo, od chlapa to vyzni komicky:D

Online Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:19

Pinot Noir jo sorry, tohle je vlastne stezovaci vlakno :)

ja uz jsem z toho uplne zblbla, nemuzu ted pracovat ani nic moc delat, tak vsude sypu moudra

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:21

Ja na maily od kolegu a nadrizenych taky nerada odpovidam "ze se na to kouknu", protoze to povazuju za samozrejmost a prijde mi to takove...ja nevim, spamovani?  proste jsem zvykla davat do tech mailu uz rovnou neco obsaznejsiho. Ale zrovna minuly tyden jsem taky davala vedet, aby kolegyne vedela, ze o tom vim, protoze ted je to takovy blby, jak delame hodne z domova a nevidame se. Driv se clovek zminil pri obede nebo potkal dotycneho v kanclu, a bylo jasno. Ted se vic bojim, ze se neco spatne vykomunikuje. Posledni dobou je ve vecech nejaky chaos. Nemyslim zrovna u nas v praci, ale co jsem si ted zarizovala v bankach a na uradech. Tolik pochybeni lidskeho faktoru uz jsem dlouho nezazila.

Pinot Noir takze nakonec jdes za lepsim? Gratuluju!

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:23
Reakce na Evaeva:

Přestane ještě někdy foukat

​Pochybuju. Rosťa už si zvykl, už venku nekřičí "pomoc, mě fouká na obličej, to bolí!", jen odvrátí hlavu a čeká, až se nejhorší přežene. A pes má věčně uši otočené naruby.

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:23

Gatita díky, já s tím už nastupovala, že výhledově půjdu jinam, jen se čekalo, až firma vznikne

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:28

Pinot Noir Pokud jim ta "nekomunikace" vyhovuje, je to jejich boj. Ty to tam nějak doklepeš a o to víc se budeš těšit do nové prace.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:29

Pinot Noir juuu. Takže další miminko? Tak to si můžeš od začátku nastavovat podle svého.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 18:33

dzizisketa no dneska to mladšího dvakrát malém porazilo. Už si taky zvykl, jakmile zafouká natahuje ruku a křičí Abych neuletělo My tu jsme jak na větrné hůrce, i normálně tu fouká víc než v centru. Přitom dneska by bylo celkem fajn počasí, nebýt toho orkánu.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:46

Gatita já teda i šéfovi odpovím, alespoň ve smyslu: rozumím, provedu nebo zítra to tam máš. 

On dost často píše na chat a tam to nechat bez odpovědi je už vrchol nezdvořilosti.  Nikdy mi to neřekl, ale odhaduji, že ten feedback mu dělá dobře. 

Emaily, které otravují mě, jsou bezobsazne děkuji, ale těžko to někomu vyčítat, že poděkuje. 

Jinak jsem asi jen 100x řekla, že preruji, když má zákazník odpověď do 24 hodin. Jakoukoliv. Ale když to padá do černé díry, i kdyz se tam něco děje, je to strašné. 

Teda ještě mi nikdo nikdy neřekl, že si ty odpovědi mám nechat od cesty. Doteď jsem to,stejně jako Pinot považovala za takovou běžnou společenskou zdvořilost. Nakonec proto máme ty automaty, které napíšou: váš požadavek byl přijat. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 21. února 2022 18:49

Pinot Noir četla jsem anabázi a zas a znovu jsem si uvědomila samozřejmé- že jsem ráda, že si dost velkou část práce udělám sama nezávisle na ostatních z týmu. Týmová hra je to taky, ale úplně jiným způsobem... tohle by mě ničilo.

Včera den jak korálek, dnes ráno obě děti vstaly jak aspirantky satanismu. Velká už druhý den v kuse kňourala, že nejde plavat (protože nudle, vysvětlivání proběhlo opakovaně ve všech jazycích včetně pantomimy), mala se celý ráno nasírala jen proto, že chtěla. Úplně bylo vidět, jak to ze sebe tlačí fakt pod tlakem. Muž pobíhal po bytě a snažil se je vychystat na snídani a odchod do institucí a byl úplně bezmocnej (vždycky je po ránu úplně bezradnej a když jsou ty dvě takhle v ráži, úplně ho cupujou). Musela jsem je po dlouhý, opravdu dlouhý době seřvat na dvě doby a s tím jsem odkráčela jsem z bytu. Vzbudila jsem se kašlem a ucpaným nosem ve 4:30, už jsem neusnula. Den jsem končila na sále, kde nám zapůjčili k vyzkoušení nový vybavení, který nefungovalo buď vůbec, nebo omezeně.  Dobro došli i přesto. Zítra mě čeká ještě blbější den v práci, kde nebudou lidi a pořád jsem nachcípaná. Tak. Už se mi ulevilo. Jdu chystat svačiny, brašnu, oblečení a spol.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:16

Odpovídám na všechny maily, i kdyby to mělo bejt jen "beru na vědomí" nebo "díky". Teda všem kromě bosse (pokud neposílám zpátky nějaký doplněný přehledy apod.), jelikož je jasný že jeho požadavky budou neprodleně splněny a tudíž ujišťování zbytečný - navíc by ho věčný otvírání pípajícího mailu s nulovým obsahem brzo přivedlo do cvokhauzu.

Jinak mě neodpovídání taky štve a pokládám to za nevychovanost... stejně tak jako se mi stává s milostpánem, kdy mu něco (zpoza rohu) řeknu, a - nic. To mě berou všichni čerti. Sice to třeba nevyžaduje odpověď, ale tak kurnik dám aspoň najevo že slyšim, ne?! "Je šest hodin, nakrm psa." Ticho. Nic. Pět minut se nic neděje. Začínám lízt po zdi. Po pěti minutách: "Ježiš neřvi, já tě slyšel!"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 19:19

barbucha ježiš přesně, stačí říct přímám, slyším nebo aspoň hm

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:26

A ja sa stazujem na mojho večne nerozhodneho muža. Dnes už som naňho normalne vyletela, čo fakt nemam vo zvyku, ale čo je veľa to je moc. Každú somarinu chce, aby som s ním konzultovala, všetko zamietne ale inú alternatívu nevie k tomu nájst. Pred par dnami to bol obal na kvetinac na jeden velky kvet, ktory zhanam uz velmi dlho (blby rozmer plus problem behat fyzicky po obchodoch). Konecne som nasla, co islo rozmerovo aj farebne aj cenovo fajn, ale jemu sa az tak velmi nepacil. Najdem dalsi, ze ten je celkom fajn, ale nie je o tom uplne presvedceny. 

Dnes som vyletela kvoli polici, policu do obyvacky riesime od aprila. Nasla som taku, co sa konecne aj jemu pacila, a ze ju idem objednat. Odpoved, ze nie je o nej 100 % presvedceny. On je schopny dumat tyzden aj o toaletnom papieri

Uz pred dvoma tyzdnami som sa ho pytala, ci dcere predlzime jeden kruzok, doteraz som nedostala odpoved, ked som sa dnes opytala, tak ze si to musi este premysliet...

A asi ani tu avizovanu kuchynu nebudeme mat, pretoze som zistila, ze za mojim chrbtom dohaduje kompletnu rekonstrukciu kuchyne, co v jeho pripade znamena, ze budeme bez kuchyne dobreho pol roka. To fakt chcem s dvoma malymi detmi, z ktorych jedno zacne o chvilu s prikrmami

Uf, sory za slohovu pracu ale muselo to zo mna von. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:29

barbucha to me taky dokaze vytocit. To nemuze aspon zahucet, rict hm, rict jo, cokoliv, ze je na prijmu?