Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 05. března 2022 19:47

Zu auu, led je tvrdý, a loket je v podststě kost, obalená kůží. Bude to fest naražené. Doporučím mazat traumaplantem a přeju rychlý odstup bolesti.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 05. března 2022 19:47

Catherinne ježiš, dávej na sebe pozor A přeju rychlou rekonvalescenci

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 05. března 2022 19:54

tzaziki jestli vono to tam není nebezpečný

my ale zběhli ještě mimo, u toho bunkru nahoře, aby to bylo delší a tam jsem žuchla. Pak jsme se na okruh vrátili 

Ale líbilo se mi tam, v létě tam určitě vyrazíme s prknama

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 05. března 2022 20:00

bram děkuju, no v kavárně by se mi to nestalo, jestli já ty zájmy nebudu muset přehodnotit

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. března 2022 07:52

Zu Já bych si to pro jistotu nechala zrentgenovat. Ségra takhle upadla na loket a měla ho naštípnutý.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 06. března 2022 08:34

Zu připojuji se k Bledule ...nechat zrentgenovat!!..asi jsem to tady už psala,podjela mi noha na jezdícím pásu a spadla jsem na loket celou vahou...bolest fakt šílená,nechtěla jsem řvát nahlas (protože v nákupáku)ale bylo to až paralyzující...za chvíli se mi chtělo omdlít bolestí...

No a výsledek?..dva dráty v lokti...a dnes plná hybnost vrácena...

Offline Maureen
příspěvků moje polička 06. března 2022 08:37

jo a ty Catherinne,ty už,prosím tě,nepadejfoukám na bolístku

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:07

Bledule Maureen ale mám tam jen modřinu (hybnost je v pohodě, jen se nejde o tu ruku opřít), jinak bych už na pohotovost jela, říkám si, že kdyby bylo něco špatně, tak to přes noc nateklo   

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. března 2022 10:59

Zunemusi ti to ani natect. Ja spadla na lede a rukou jsem hybala a nebyla otekla. Proto jsem asi 4 dny na rtg nesla.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 06. března 2022 11:46

Candance dík, já myslím, že by lidem dost pomohla osvěta, kdy jít a kdy ne, já mám dvě zkušenosti s pohotovostí a jednou mě strašně sjeli, že jdu pozdě a na co jsem čekala a jednou, že z pohmožděninama tam nemám lézt a otravovat. Takže jsem se obrnila a vyrazila strávit nedělní odpoledne na pohotovosti, přece jen ty ruce dost potřebuju :)

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 06. března 2022 12:51

Zu to je super doktor, který pozná pohmožděninu pohledem. Asi RTG oči? To musí být parádní vychytávka, kde mi to nainstalují?

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 06. března 2022 12:59

Zu lepsi zbytecne, nez zanedbat

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. března 2022 13:53

Zu Já tydle řeči fakt miluju. Nejlépe třeba na dětské pohotovosti (a to jsem sestra), ale jak mám poznat, co tomu dítěti je. Jestli je to vážné nebo ne. Stejně tak u úrazu. Kolikrát se tváří úplně nevinně a pak je z toho problém na rok. Takže sem si vždy myslela svoje a raději šla, i když občas jsou k tomu i ty pindy. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. března 2022 14:15

Tak já jsem se teď na papíru s instrukcemi kdy jet do porodnice dočetla, že v případě nejistoty jet do porodnice hned, NIKDO SE NEBUDE ZLOBIT tak jsem si říkala, no tak to teda doufám...

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 06. března 2022 14:38

Zu to je dobře, dcera v deseti upadala na ruku, Loket bolel ale žádný otok,ale býka u kamarádky a zodpovědný tatínek, lékař ji vzal rovnou na rentgen, zlomeninách, maličký úlomek a má tam šroub.dodnes ruku úplnez nenatahne,je to dvacet let.

já jednou špatně šlápla, noha mi sjela z obrubníků,bolest za bych se po.... nějak jsem došla domu , nárt celý oteklý midelaz jsem víkend do práce.otok opadl zůstala bolesti malíčku.v pondělí jsem pro jistotu vyrazila na chirurgii.pred rentgenem to bude poradne narazený,po rentgenu-matez zlomený malíček

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 06. března 2022 14:56

Zu ať to dobře dopadne 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 06. března 2022 14:59

Maureen no přeju si to samý!

Ale koleno je tentokrát lepší, byli jsme na krátkém okruhu, 11km, včetně tři kopců a dobrý

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 06. března 2022 18:35

Catherinne docitam vlakno. Poznat nic nebylo, uverila jsem ujisteni o tom, ze jste praceschopna i natlucena a s ovazanou rukou. Vysledek taky perfektni jako vzdy Preji, at se brzo vsechno zahoji a uz zadne pady 

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 06. března 2022 18:57

Mohučanka bože...tak ted jeste aby letacek nelhal.  A preju hodne štěstí. Jo a snacha jela na posledni chvili v sobotu  noci, na cisare,mesic pred terminem, takze se malinko zlobili, ale presto na prijmu znel prvni rozkaz..tak si vyndejte prezuvky...takze tak 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 06. března 2022 19:16

mnum tak super, mise " nic mi není" byla splněna  to koleno je fakt super, pokud se nic nevyvrbí, ale ty žebra jsou natlučený potřetí a po tom běhu je cítím fest. No co nadělám.