Zu auu, led je tvrdý, a loket je v podststě kost, obalená kůží. Bude to fest naražené. Doporučím mazat traumaplantem a přeju rychlý odstup bolesti. ![]()
Stěžovací vlákno
Catherinne ježiš, dávej na sebe pozor
A přeju rychlou rekonvalescenci
tzaziki jestli vono to tam není nebezpečný ![]()
my ale zběhli ještě mimo, u toho bunkru nahoře, aby to bylo delší a tam jsem žuchla. Pak jsme se na okruh vrátili
Ale líbilo se mi tam, v létě tam určitě vyrazíme s prknama
bram děkuju, no v kavárně by se mi to nestalo, jestli já ty zájmy nebudu muset přehodnotit ![]()
Zu Já bych si to pro jistotu nechala zrentgenovat. Ségra takhle upadla na loket a měla ho naštípnutý.
Zu připojuji se k Bledule ...nechat zrentgenovat!!..asi jsem to tady už psala,podjela mi noha na jezdícím pásu a spadla jsem na loket celou vahou...bolest fakt šílená,nechtěla jsem řvát nahlas (protože v nákupáku
)ale bylo to až paralyzující...za chvíli se mi chtělo omdlít bolestí...
No a výsledek?..dva dráty v lokti...a dnes plná hybnost vrácena...
jo a ty Catherinne,ty už,prosím tě,nepadej
foukám na bolístku
Zunemusi ti to ani natect. Ja spadla na lede a rukou jsem hybala a nebyla otekla. Proto jsem asi 4 dny na rtg nesla.
Candance dík, já myslím, že by lidem dost pomohla osvěta, kdy jít a kdy ne, já mám dvě zkušenosti s pohotovostí a jednou mě strašně sjeli, že jdu pozdě a na co jsem čekala a jednou, že z pohmožděninama tam nemám lézt a otravovat. Takže jsem se obrnila a vyrazila strávit nedělní odpoledne na pohotovosti, přece jen ty ruce dost potřebuju :)
Zu to je super doktor, který pozná pohmožděninu pohledem. Asi RTG oči? To musí být parádní vychytávka, kde mi to nainstalují? ![]()
Zu lepsi zbytecne, nez zanedbat
Zu Já tydle řeči fakt miluju. Nejlépe třeba na dětské pohotovosti (a to jsem sestra), ale jak mám poznat, co tomu dítěti je. Jestli je to vážné nebo ne. Stejně tak u úrazu. Kolikrát se tváří úplně nevinně a pak je z toho problém na rok. Takže sem si vždy myslela svoje a raději šla, i když občas jsou k tomu i ty pindy.
Tak já jsem se teď na papíru s instrukcemi kdy jet do porodnice dočetla, že v případě nejistoty jet do porodnice hned, NIKDO SE NEBUDE ZLOBIT
tak jsem si říkala, no tak to teda doufám...
Zu to je dobře, dcera v deseti upadala na ruku, Loket bolel ale žádný otok,ale býka u kamarádky a zodpovědný tatínek, lékař ji vzal rovnou na rentgen, zlomeninách, maličký úlomek a má tam šroub.dodnes ruku úplnez nenatahne,je to dvacet let.
já jednou špatně šlápla, noha mi sjela z obrubníků,bolest za bych se po.... nějak jsem došla domu , nárt celý oteklý midelaz jsem víkend do práce.otok opadl zůstala bolesti malíčku.v pondělí jsem pro jistotu vyrazila na chirurgii.pred rentgenem to bude poradne narazený,po rentgenu-matez zlomený malíček
Zu ať to dobře dopadne
Maureen no přeju si to samý!
Ale koleno je tentokrát lepší, byli jsme na krátkém okruhu, 11km, včetně tři kopců a dobrý ![]()
Catherinne docitam vlakno. Poznat nic nebylo, uverila jsem ujisteni o tom, ze jste praceschopna i natlucena a s ovazanou rukou. Vysledek taky perfektni jako vzdy
Preji, at se brzo vsechno zahoji a uz zadne pady
Mohučanka bože.
..tak ted jeste aby letacek nelhal. A preju hodne štěstí. Jo a snacha jela na posledni chvili v sobotu noci, na cisare,mesic pred terminem, takze se malinko zlobili, ale presto na prijmu znel prvni rozkaz..tak si vyndejte prezuvky...takze tak
mnum tak super, mise " nic mi není" byla splněna
to koleno je fakt super, pokud se nic nevyvrbí, ale ty žebra jsou natlučený potřetí a po tom běhu je cítím fest. No co nadělám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.