Stěžovací vlákno
Ach, přezůvky...jdu je přibalit, díky za připomenutí ![]()
Zu tak jak jsi dopadla?
Catherinne natrženej sval, zlomenina teda díkybohu žádná. tak díky všem za povzbuzení, pan doktor byl v pohodě, žádný hlášky tentokrát nepadaly :)
Zu tak ať se ti to pěkně hojí
A to stoste? Ten sval?
Já asi vůbec nechápu jednu naši místní pobočku Zásilkovny. Je v miniobchůdku s jednočlenným personálem, mívali velmi přívětivou otevírací dobu, tak jsem si navykla posílat si věci tam, ale nedávno tu otevírací dobu rozdělili na dvě, jednu pro obchod jako takovej a jednu pro Zásilkovnu, s tím že ta pro Zásilkovnu nezahrnuje víkendy a ve všední dny je cca o 2,5 hodiny kratší. Takže dneska v 17:10 dorazil partner do obchodu pro balíček, aby zjistil, že obchod je sice otevřenej do 19:30, ale Zásilkovna byla jen do 17:00, takže balíček, kterej fyzicky ležel přímo za panem prodavačem na poličce, lze vyzvednout až zítra. Jako já vim, že si každej ve svým obchodě může dělat co chce, stejně jako si já můžu vybrat jinou Zásilkovnu, ale wtf? Ale tak hlavně že informaci, že zásilka na mé jméno skutečně už na poličce leží, pan prodavač sdělit mohl. :D
Jak to tu tak čtu, tak se hlásím do klubu, s naraženou kostrčí, kdybych radši toho blba kocoura zašlápla! To vám tak bolelo! Teď je to už tři týdny a hodně se to zlepšilo, ale teda sedět dlouho mi dělá problém... A jaké mám zaměstnání? Sedavé...
Torrah tak já potlapkávám. U mě koleno dobrý, ale ty žebra dnes asi gradujou. Je to 4 den, snědla jsem spoustu nalgesinu, zítra trénink, tak snad to půjde ![]()
Catherinne držím palce!
Catherinne Žebra jsou děsně bolestivý
, ať tě to brzy přejde.
Karoleena to tu máme taky - prodejna farmářských produktů, otevřeno od 7:30, a nedávno jsem zjistila, že Zásilkovnu provozují od 10:00. V 8:30 mi teda zásilku vydali, ale neobešlo se to bez řečí. Prodavačky jsou tam nejmíň tři a zákazníci jsou tam tak nějak rovnoměrně po celý den, rozhodně tam v sedm ráno nestojí fronta dělníků na rohlíky a vlašák jako vedle u řezníka, takže tohle omezení nemá z mého pohledu žádný rozumný důvod.
Renusatko děkuji, no hodila jsem s nimi o zem potřetí za osm měsíců, ony se nemaj čas úplně zahojit ![]()
Potřebovala bych někde v tělocvičně na žíněnce nacvičit jak na to. Já si asi podvědomě chráním ruce a strkám je pod sebe a tím pádem padnu na hrudník
Utrpěla jsem právě telefonát z finančního úřadu:
Paní barbucho, jsem vaše nová správkyně daně a pokud mi nedodáte smlouvu na hypotéku a výpis z katastru, tak vám odpočet úroků nepřiznám!
Já: ??? Nikdy to po mně nikdo znova nepožadoval...
Financ: To asi kolegyně nebyla příliš pečlivá! No ale JÁ to po vás chci, jinak nebude nic!
Já: To tam tu smlouvu atd. nemáte ze začátku, to se ztratila nebo co?
Financ: Mám tady smlouvu s bankou X a vy mi posíláte potvrzení o úrocích z banky Y! Takže dodejte ihned novou plus ten výpis z katastru!
Já: Ehm, banka Y totiž už dávno banku X převzala...
Financ: Jejda to jsem nevěděla, tak vám mockrát děkuju za informaci!
![]()
WTF?! Finanční úřad nemá přehled o bankách?! Hlavně že nejdřív votravuje lidi. Už jsem čekala že snad na mě ta bába zaklekne ![]()
barbucha Úřední šiml teda pořádně zařehtal!
barbucha a jeje, tak to budou muži telefonovat taky. ![]()
Třeba tam nemáte takový blbce... i když, nejste rovněž na Praze 6? ![]()
barbucha no moje správkyně daně je, jak to jen říci zdvořile....
No třeba napíše email, kde v subjektu je pět vykřičníku a SPĚCHÁ ( to ještě můžeme být obě rádi, že to neskončí ve SPAMu). obratem odpovím (a to třeba chybí věc, kterou jsem tam měla sebou, ale na podatelně mi ji nevzali) a odpověď už nedorazí. Ani blbé D.
No já si myslím, po Schillerove, která měla filozofii, že daňový poplatník je dobrý akorát k tomu, aby se na něj zaklekavalo, bude ještě dlouho trvat, než se dostanou do nějakého normálního mezilidského komunikačního módu.
hihi, to je výhoda letních nečekaných porodů a birkenstocků, jen ten kartáček na zuby mi rano chyběl
Já se jí chtěla rovnou zeptat jestli není Schillerová
ale neměla jsem náladu na nějaký žerty...
Ještě se mě ptala, jakej poradce mi ty daně dělá. Tvl zaměstnanec jsem už 15 let a vždycky mi to dělá naše personalistka... teda od tý doby co potřebuju přiznat extra prachy, to je bratru 10 let (já starej vůl každou korunu tam píšu). A zase: "jejda, no už to vidim..."
Překvapila mě teda ta rychlá akce - posílala jsem to poštou v pátek odpoledne! Se těšili jak chudáka starou barbuchu kapku propruděj, nemohli dospat!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.