Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. března 2022 12:49

Zarinya To mi připomnělo dobu, kdy jsem si kulmovala vlasy - někdy na gymplu, doba, kdy se moje hřebíky zdály společensky nepřijatelné. Celé dopoledne jako na trní, poslouchala jsem, zda se někde v dálce neozvou sirény, několikrát jsem dokonce opustila pod nějakou záminkou školu. Pochopitelně  - ani jednou kulma zapnutá nebyla.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. března 2022 12:51

Hanka H to znam.A jeste zehlicka.....

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. března 2022 12:56

Zarinya Promiň, ale vyházet všechny svíčky, když se blíží konec světa, je strašně nezodpovědné.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. března 2022 12:57

Zarinya Žehličku jsem ale neužívala každé ráno, ale také je to velice nepřátelský spotřebič!Proto v současnosti omezuji žehlení na naprosté minimum.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. března 2022 12:58

Kan

Vid a mozna uz to je nedostatkove zbozi.:-)

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. března 2022 12:59

Kan Mě konec světa zastihne naprosto nepřipravenou - mám doma kdesi nějaký svíčkový pozůstatek z Vánoc, tuhle jsem zjistila, že nemám ani baterku.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. března 2022 13:01

Hanka H nepratelsky spotrebic je naprosto vystizny.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. března 2022 13:01

rasaNori Prosimtě tu stodolu si klidně postav.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. března 2022 13:24

rasaNori Já to s tou stodolou celkem chápu. Měli jsme jednoho známého a asi tak 4 roky zpátky říkal mému bráchovi, že má nějaké zvláštní schopnosti a že mu má něco říct a neví, proč zrovna jemu. Řekl mu tenkrát, že se má odstěhovat z Evropy nejlépe do Austrálie, že bude válka a předtím ještě nějakej problém. Tenkrát jsem se smála asi půl hodiny. Dnes už mi to tak k smíchu nepřijde.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 05. března 2022 13:42

Kan co ja, ale muz!

Renusatko tak dekuju nacelniku, je mi mnohem lip... 

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 05. března 2022 13:52

Zarinya přesně proto svíčky nevedu. Za ten stres, že jsem je nesfoukla/špatně sfoukla, když jsem někam na rychlo šla s dětma, mi za ten stres nestojí. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. března 2022 14:05

rasaNori Já bych se zatím nebála, pokračovala bych v plánech. On se tvářil, že už nás všechny v Evropě vyřídí ten problém předtím a válka bude následek, tak to mu zase tak nevyšlo. Jen ve chvíli, kdy to říkal, tak jsem to brala jako hodně zábavnou historku. On sám teda do Austrálie odešel. 

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 05. března 2022 14:13

Renusatko no Austrálii je to teď místy taky na dvě věci. Máme tam kamarádku a zrovna před půl rokem se přestěhovali tam, jak jsou teď ty šílené záplavy. Už ji i dítko vezli v záchranném člunu. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 05. března 2022 15:00

Do Austrálie nechci, tam mají hnusný velký pavouky. 

Offline Jitka77
1938 příspěvků moje polička 05. března 2022 15:50

Renusatko continuity V době covidu myslím Austrálie taky nebyla nejšťastnější místo k pobytu

Já si občas čtu horoskopy zpětně (na konci daného období) a občas to sedí (a někdy mám dojem, že bych "něco" našla v prakticky každém znamení), ale většinou trochu jinak, než bych si myslela a úplně vidím, jak by mě takové "proroctví" ve stavu vnitřní nepohody mohlo leda ještě víc rozhodit než co jiného.

V náročných dobách je myslím hodně důležité rozlišovat, kdy je projevování a sdílení emocí součástí procesu jejich zpracování (a k tomu druhé lidi potřebujeme, ideálně fyzicky přítomné, ale i přes písmenka to může fungovat) a kdy se tím vlastně jenom prožitkově vysilujeme. On i soucit se jako evoluční nástroj vyvinul v době, kdy jsme měli veškerý obzor omezený na situace a lidi v naší a maximálně sousední "tlupě" a tady dobře funguje, ale na online přenos z půlky světa prostě nejsme stavění.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 05. března 2022 17:48

Tak já jsem ve čtvrtek při běhu zase spadla! 

Byl to teda naštěstí menší pád než v létě, ale rozbitý pravý koleno, naražená pravá ruka, tu jsem zase dala pod sebe a spadla na rameno,  odřené levá dlaň, tu jsem tentokrát nastavila zemi a obličej se zastavil tak cenťák nad zemí. Říkal muž, ale protože byl dva kroky před mnou, tak chytit už mě nestihl. Jen se na můj výkřik stačil ohlédnout. Do prdele, do prdele...protože bych měla začít plně trénovat na maraton.

Ale v práci jsem v pátek byla a snad nikdo nepoznal, že krapet trpím, dnes gaučink s kočkama okolo. Zítra půjdem zkusit pár km.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 05. března 2022 17:53

Catherinne tak to je fakt smula. At se vse rychle zahoji.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 05. března 2022 17:59

Ginger děkuju moc, já byla tak naštvaná, ale pak jsem ještě kus k autu i pomalu běžela, tak snad to bude rychle dobrý. Ale jak sebou hrcneš na beton, tak to tělo bolí celé. Co ti budu...

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 05. března 2022 19:32

Catherinne ježiš, tlapkám moc. Já jsem odpoledne upadla na ledu, na loket, normálně jsem nikdy ani nehlesla, ale tohle byla tak hrozná bolest, že jsem křičela a nedokázala se zvednout Normálně jsem myslela, že mám minimálně otevřenou zlomeninu, ale nic, po několika minutách ta ostrá bolest přešla, rukou docela i hýbu, jen mě něco bolí uvnitř nad loktem, tak snad jen naražené. 
Brzké přebolení a zahojení přeji!

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 05. března 2022 19:34

Catherinne Manžel si na tom samém okruhu, rozbil držťku na kole, letos v létě. Nevěnoval se cestě a cyklistce (mně) před sebou, zahamstnul kvalitní brzdy, přeletěl řidítka, hodil invalidní parakotoul a dva měsíce ho bolelo rameno. Brzské uzdravení přeji.