Soucítím a přeju, ať ten další termín už konečně klapne.
A mám k tomu historku, která s vámi nesouvisí, ale dám ji k dobru. Také jsem jednou tahle neprošla předoperačním vyšetřením u obvoďačky, měla jsem lehkou rýmu a ona mi to prostě nedala. Na ten zákrok jsem čekala tuším 4 měsíce, tak jsem z toho moc nadšená nebyla, ještě při odhlašování mi sestra řekla něco ve stylu "tak o tenhle termín jste tedy přišla!".
Pak jsem odjela na dovolenou a pak jsem šla ještě na jedno vyšetření, kde mi jiný doktor řekl, že tedy tam nevidí to, co tam vidí kolega, a že si není jist, že je to příčina mých problémů, ale že ať na ten zákrok rozhodně jdu, že nejde o nic velkého, a že když už mě tam budou mít, tak to aspoň pořádně zkouknou. Na to jsem se nějak nedokázala úplně naladit, že se teda teprve kouknou, když už tam budu, a rozhodla jsem se to řešit jinde. Jinde mi nabídli možnost ještě dalšího vyšetření, které nehradila pojištovna, zato se díky němu ukázalo, že příčina je poněkud jinde a nabízený zákrok by byl zcela určitě na pendrek.
Nejsem si už zpětně jistá, jestli jsem rýmičku chytla zrovna na MP, ale rozhodně jsem jí velice, velice vděčná :-).