Predali to pojistovne, ozval se mi likvidator, ze zkontaktuje svedky a ze si nafotil fotky, ale to uz tam byl cisty chodnik, tak jsem mu mailem poslala fotky nafocene druhy den rano, co se to stalo.
Stěžovací vlákno
Ty bys mi pak vlastne mohla poradit. Pani z MU rikala, ze kdyby se mi zdalo, ze mi pojistovna poslala malo penez, at se na ni obratim, ze to bude "reklamovat". Co ja vim, co je malo...
Predali to pojistovne, ozval se mi likvidator, ze zkontaktuje svedky a ze si nafotil fotky, ale to uz tam byl cisty chodnik, tak jsem mu mailem poslala fotky nafocene druhy den rano, co se to stalo.
Toto je bez kontextu dosť desivý príspevok ![]()
Syn měl zlomené obě kosti v předloktí a taky se mu to nějak posunulo, i když nevím, o kolik. Ale kost při srůstání vytvoří tzv. svalek, který ty posunuté "přečuhující" části zaroste a srovná. Hodně dlouho po sundání sádry měl na pohmat na ruce hrbolek, ale opravdu se to časem nějak spojilo a srovnalo.
stezuju si, ze nam v tzv. kanclicku nejde topeni.
premyslim, jestli to neni vzkaz od majitele, ktery tim dodava duraz nedavne vypovedi.
Už déle než rok nám ve skladu v práci ležela nevyužitá hrabla na sníh. Teď náhle zmizela (byla odfasována). Pročpak asi? ![]()
Nepatri to sem, protoze si nestezuju, ale mam radost :-) Ale napisu to sem, protoze jsem si tu stezovala.
Dneska mi udelali kontrolni rentgen, porovnali puvodni snimky zlomeniny s aktualnimi a byla jsem pochvalena, ze se hezky hojim, ulomky prilehly tam, kam mely, posun kosti sice je, ale jen cca 4 mm, takze operace nebude nutna. Az mi sundaji ortezu, zacneme rameno rozhybavat - a mladicek ftipalek pry No a kdyz to nerozhybame, da se to resit umelym kloubem. No to ani emilem, az budu moct, budu poctive rehabilitovat a cvicit, ja tu ruku rozhybu!
Jo a pro zmenu mi lekarskou zpravu z minuleho tydne nevratili, ale tentokrat jsem byla pripravena a dala jsem jim kopii :-)
Tak to je super :) Dobrá zpráva. já jdu na kontrolu a rentgen zítra, tak uvidíme.... Už mě ta sádra děsně štve ale asi ještě týden jímít budu muset ![]()
Grrr, čekám tu na kurýra s šatama z COS, zrušila jsem kvůli tomu leccos jiného. Už tu měl být, ale ok ríkám si, sníh a tak... Před chvílí přišel mail, že problémy s doručením, neb nemají můj telefon (byl tam), adresu (byla tam, jen si ji svévolně přepsali bez háčku) a mail (to je obzvlášť vtipné, když mi na něj píšou)![]()
Takže čekat dál už patrně nemá smysl.![]()
To uz vydrzis :-) Tak tfuj tfuj tfuj, at je zitra vsechno v poradku.
Čekám na kuryra z e-obuv. Cesta od silnice k nám je zapadaná. Blbě sjizdná pro někoho,kdo to tu nezná, navíc by se pak špatně točil. Je mi fakt pořád blbě. Ale těch cca 800 m k silnici asi budu muset ujet. Budu muset omest auto. Manžel se bude ptát. . Kruci.. do parcelshopu se nedostanu. Bez těch bot se mi určitě pritíží. Sama komplikace..
Stezuju so, ze jsem ztratila brejle. Takze me dnes ceka tour de optika :-(
...pokud tam ale bez brejlí trefíš
Já zas dnes ztratila náušnici.Byly to moje oblíbené, nejlepší, co jsem měla. Navíc jsem je dostala jako dárek od muže, který se opravdu překonal (jednak, že ho vůbec napadlo, darovat mi šperk - většinou od něj dostávám outdoorové potřeby, jednak se naprosto zázračně trefil do mého vkusu). A můžu si za to sama, ráno mi při nasazování upadla puzeta a nemohla jsem ji najít, tak jsem použila puzetu z jiného páru...no a evidentně asi nedržela dobře.
držím palce, aby byla někde doma nebo třeba na šále, šátku, nezoufejte, ještě to není úplně ztraceno, třeba se někde vynoří.
Díky, nadějně to nevidím, šálu a záhyby kabátu jsem prohlédla zevrubně. Měla jsem dnes nějaké pochůzky, tak se bojím, že je to nenávratně pryč. Pozitivní je, že bych si mohla udělat tour de klenotnictví, ale jsem bez nálady a navíc nakupovat nemá to kouzlo jako dostat něco s láskou. No nic, nebudu to rozmazávat, nebo hned v únoru poruším předsevzetí, že nebudu věčně skuhrat:-D
To je super ze nemusis na operaci. A jak pise Kokoska, vono se to jeste samo nejak srovna/doroste.
Jo a ja uzaviram stiznost na ceskou postu (prozatim), protoze mi prej ty svetry prisly. No vyborne. Patrne me ted ma hrat pomysleni, jak na me - slozeny a zabaleny - cekaj.
Já dnes ztratila nože z robota... Nebudu popisovat, co všechno jsem absolvovala, nakonec i vysypala odpadkový koš a? Byly tam
.
Chci si postezovat, ze nemam moznost sem chodit a utika mi tak spousta veci :D protoze jsem zacala pracovat pro korporaci, je naprosto jiste, ze mi monitoruji PC, jen jeste nevim, jak moc. A patrim k lidem, co proste nedokazi fungovat z mobilu ![]()
Jsem na tom podobně, taky se sem dostanu většinou až večer a to už je skoro všechno probrané a vydiskutované :), ale tak aspoň si počtu.
Dnes jsem byla na poště, měla jsem kde zaparkovat, skoro nikdo tam nebyl, za přepážkou příjemná paní, která mně nenabízela nic navíc. Stěžuji si, že si nemám ohledně pošty na co stěžovat,jak jsem zvyklá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.