Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 22:18
Reakce na RoSa:

Predali to pojistovne, ozval se mi likvidator, ze zkontaktuje svedky a ze si nafotil fotky, ale to uz tam byl cisty chodnik, tak jsem mu mailem poslala fotky nafocene druhy den rano, co se to stalo. 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 22:26
Reakce na RoSa:

Ty bys mi pak vlastne mohla poradit. Pani z MU rikala, ze kdyby se mi zdalo, ze mi pojistovna poslala malo penez, at se na ni obratim, ze to bude "reklamovat". Co ja vim, co je malo...

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 23:13

Predali to pojistovne, ozval se mi likvidator, ze zkontaktuje svedky a ze si nafotil fotky, ale to uz tam byl cisty chodnik, tak jsem mu mailem poslala fotky nafocene druhy den rano, co se to stalo. 

Toto je bez kontextu dosť desivý príspevok

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 23:19

Syn měl zlomené obě kosti v předloktí a taky se mu to nějak posunulo, i když  nevím, o kolik. Ale kost při srůstání vytvoří tzv. svalek, který ty posunuté "přečuhující" části zaroste a srovná. Hodně dlouho po sundání sádry měl na pohmat na ruce hrbolek, ale opravdu se to časem nějak spojilo a srovnalo.

Offline Lilly_Ku
4544 příspěvků moje polička 01. února 2017 10:08

stezuju si, ze nam v tzv. kanclicku nejde topeni. 

premyslim, jestli to neni vzkaz od majitele, ktery tim dodava duraz nedavne vypovedi.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. února 2017 10:49

Už déle než rok nám ve skladu v práci ležela nevyužitá hrabla na sníh. Teď náhle zmizela (byla odfasována). Pročpak asi?

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:16

Nepatri to sem, protoze si nestezuju, ale mam radost :-) Ale napisu to sem, protoze jsem si tu stezovala.

Dneska mi udelali kontrolni rentgen, porovnali puvodni snimky zlomeniny s aktualnimi a byla jsem pochvalena, ze se hezky hojim, ulomky prilehly tam, kam mely, posun kosti sice je, ale jen cca 4 mm, takze operace nebude nutna. Az mi sundaji ortezu, zacneme rameno rozhybavat - a mladicek ftipalek pry No a kdyz to nerozhybame, da se to resit umelym kloubem. No to ani emilem, az budu moct, budu poctive rehabilitovat a cvicit, ja tu ruku rozhybu!

Jo a pro zmenu mi lekarskou zpravu z minuleho tydne nevratili, ale tentokrat jsem byla pripravena a dala jsem jim kopii :-) 

Tak to je super :) Dobrá zpráva. já jdu na kontrolu a rentgen zítra, tak uvidíme.... Už mě ta sádra děsně štve ale asi ještě týden jímít budu muset

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:26

Grrr, čekám tu na kurýra s šatama z COS, zrušila jsem kvůli tomu leccos jiného. Už tu měl být, ale ok ríkám si, sníh a tak... Před chvílí přišel mail, že problémy s doručením, neb nemají můj telefon (byl tam), adresu (byla tam, jen si ji svévolně přepsali bez háčku) a mail (to je obzvlášť vtipné, když mi na něj píšou)

Takže čekat dál už patrně nemá smysl.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 01. února 2017 12:31
Reakce na A666:

To uz vydrzis :-) Tak tfuj tfuj tfuj, at je zitra vsechno v poradku.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 01. února 2017 13:10

Čekám na kuryra z e-obuv. Cesta od silnice k nám je zapadaná. Blbě sjizdná pro někoho,kdo to tu nezná, navíc by se pak špatně  točil. Je mi fakt pořád blbě.  Ale těch cca 800 m k silnici asi budu muset ujet. Budu muset omest auto. Manžel se bude ptát. . Kruci.. do parcelshopu se nedostanu. Bez těch bot se mi určitě pritíží. Sama komplikace.. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. února 2017 13:59

Stezuju so, ze jsem ztratila brejle. Takze me dnes ceka tour de optika :-(

Offline jerry
11238 příspěvků moje polička 01. února 2017 14:38
Reakce na moora:

...pokud tam ale bez brejlí trefíš 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 01. února 2017 15:42
Reakce na moora:

Já zas dnes ztratila náušnici.Byly to moje oblíbené, nejlepší, co jsem měla. Navíc jsem je dostala jako dárek od muže, který se opravdu překonal (jednak, že ho vůbec napadlo, darovat mi šperk - většinou od něj dostávám outdoorové potřeby, jednak se naprosto zázračně trefil do mého vkusu). A můžu si za to sama, ráno mi při nasazování upadla puzeta a nemohla jsem ji najít, tak jsem použila puzetu z jiného páru...no a evidentně asi nedržela dobře. 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 01. února 2017 16:04
Reakce na Gatita:

držím palce, aby byla někde doma nebo třeba na šále, šátku, nezoufejte, ještě to není úplně ztraceno, třeba se někde vynoří.

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 01. února 2017 16:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Díky, nadějně to nevidím, šálu a záhyby kabátu jsem prohlédla zevrubně. Měla jsem dnes nějaké pochůzky, tak se bojím, že je to nenávratně pryč. Pozitivní je, že bych si mohla udělat tour de klenotnictví, ale jsem bez nálady a navíc nakupovat nemá to kouzlo jako dostat něco s láskou. No nic, nebudu to rozmazávat, nebo hned v únoru poruším předsevzetí, že nebudu věčně skuhrat:-D

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 01. února 2017 17:59

To je super ze nemusis na operaci. A jak pise Kokoska, vono se to jeste samo nejak srovna/doroste.

Jo a ja uzaviram stiznost na ceskou postu (prozatim), protoze mi prej ty svetry prisly. No vyborne. Patrne me ted ma hrat pomysleni, jak na me - slozeny a zabaleny - cekaj.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 01. února 2017 18:31

Já dnes ztratila nože z robota... Nebudu popisovat, co všechno jsem absolvovala, nakonec i vysypala odpadkový koš a? Byly tam .

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 01. února 2017 19:16
Reakce na :

Chci si postezovat, ze nemam moznost sem chodit a utika mi tak spousta veci :D protoze jsem zacala pracovat pro korporaci, je naprosto jiste, ze mi monitoruji PC, jen jeste nevim, jak moc. A patrim k lidem, co proste nedokazi fungovat z mobilu 

Jsem na tom podobně, taky se sem dostanu většinou až večer a to už je skoro všechno probrané a vydiskutované :), ale tak aspoň si počtu.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 01. února 2017 19:31

Dnes jsem byla na poště, měla jsem kde zaparkovat, skoro nikdo tam nebyl, za přepážkou příjemná paní, která mně nenabízela nic navíc. Stěžuji si, že si nemám ohledně pošty na co stěžovat,jak jsem zvyklá.