Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 17:30
Reakce na crazydaisy:

tak dřív nebo později se s ní ale stejně uvidíš ne? takže by to bylo jen takové dočasné řešení... a jak píše Lilly_Ku bavila bych se prostě o něčem jiném... 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 17:46
Reakce na crazydaisy:

Přesně! Píšu si.. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 18:03
Reakce na Isca:

A není o těch pět zastávek dál třeba nějaké zajímavější místo, než fitko? 

Ja jsem desnej skrt, nemuzu nechat propadnout rezervovanou lekci :-) 

@sweet potato @betsey @kokoska Jsem to nahodou skoro stihla a nebyt te krasne chumelenice, mohla jsem jit i rychleji a prijit vcas :-) od nas jezdi jen dve tramvaje a rano jsem jela k doktorce tou druhou, tak mi ani nijak neprislo divne, ze jedu spatnym smerem. Ted stojim na zastavce a cekam na tramvaj domu. Jsem zvedava, kam dojedu 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 18:03
Reakce na crazydaisy:

Jdu si postěžovat. Dnes jsem se náhodně dozvěděla, že syn mé letité dobré kamarádky je gay. Pro mě žádný problém, ale moc dobře znám její velmi nekompromisní názor na ně. Zrovna před měsícem mi říkala, jak je ráda, že si syn našel přítelkyni a já teď vím, že má už pět let partnera. No a zítra s ní mám jít na kafe. Vím, že bych měla držet poker face a dělat, že nic nevím. Jenže já tohle zrovna moc neumím. Každý, kdo mě zná, mě vylučuje z konspirativních akcí, protože ví, že to zkazím. Takže, co ted? Buď to o synovi ví a stydí se (jak ji znám) a mlží anebo to vůbec netuší a hraje na ni habaďůru syn, aby měl od ní klid. Nejraději bych tam zítra nešla.

Tentokrát bude nutné vydržet a nic neříct! Jestliže to kamarádka neví, tak poslední, od koho by se to chtěla dozvědět, je kamarádka. Role "posla špatných zpráv" je smutná a i pro letitá přáteství mívá fatální následky. No a pokud to ví a nechce o tom mluvit, tak o tom prostě nechce mluvit.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 18:45

Stěžuji si na tu chumelenici venku. Jako je to hezké, ale už se vidím, jak se ráno prohrabávám k autu. 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 18:52
Reakce na Bledule:

Já dnes ráno jela 80km přesně 2,5 hodiny 

Ale jsem šťastná, že jsem dojela! A po obědě už byly silnice uklizené, tak co, stačí nevstávat tak brzo

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 18:56
Reakce na Jehelníček:

To se dobře řekne, hůř udělá.  Navíc, jestli bude takhle sněžit, tak se k nám na vedlejší cesty nedostanou ani odpoledne. 

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 19:01
Reakce na crazydaisy:

Je to asi srabácké, ale možná bych setkání odložila. Neměla by se to dozvědět od tebe

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 19:19
Reakce na domenica:

a sweet potato jsou asi nejblíž mým pocitům. Jinak děkuju všem za názor. Mám tu kamarádku ráda i když její názory v tomto směru nesdílím. Ať už to ví nebo ne vím, že je to pro ni velká rána a je mi jí líto. Je starší než já a moc se těšila až se syn ožení a bude mít vnoučata. Je vdova a kromě syna už žádné příbuzné nemá. Asi to setkání přece jen o nějaký den odložím, zítra na to fakt nemám. 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 19:40
Reakce na Bledule:

Já vím  vstáváte pekelně brzo.

Tak držím aspoň palce, ať dojedete bezpečně!

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 20:15
Reakce na rasaNori:

Právě učím kraula svého trenéra veslování, chcete se přidat? :-)

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 20:20
Reakce na Jehelníček:

Nepatri to sem, protoze si nestezuju, ale mam radost :-) Ale napisu to sem, protoze jsem si tu stezovala.

Dneska mi udelali kontrolni rentgen, porovnali puvodni snimky zlomeniny s aktualnimi a byla jsem pochvalena, ze se hezky hojim, ulomky prilehly tam, kam mely, posun kosti sice je, ale jen cca 4 mm, takze operace nebude nutna. Az mi sundaji ortezu, zacneme rameno rozhybavat - a mladicek ftipalek pry No a kdyz to nerozhybame, da se to resit umelym kloubem. No to ani emilem, az budu moct, budu poctive rehabilitovat a cvicit, ja tu ruku rozhybu!

Jo a pro zmenu mi lekarskou zpravu z minuleho tydne nevratili, ale tentokrat jsem byla pripravena a dala jsem jim kopii :-) 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 20:22

No super, tak to je dobrá zpráva. To ti moc přeju a jen tak dál! Aneb jak bylo v Cimrmanech - táhni a srůstej!

Offline jerry
11238 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 20:50

Konečně dobrá zpráva

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 20:50
Reakce na Torrah:

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 20:51
Reakce na jerry:

To jo :-) Ufff

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 21:15
Reakce na andulka01:

Teď mi došlo že mám volný výběh jen do čtvrtka...a to ještě kdoví jestli sakra :D

Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 21:34

posun 4 mm je cajk? mně to připadá hrozně moc...

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 21:55
Reakce na RoSa:

Pry cajk. 

Offline RoSa
10176 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 21:59

a co MÚ na to? jsem zvědavá, na kolik to oceněj...