Vidím to spíš na manipulaci, která je baví - a tudíž: proč by se s tím doktorovi svěřovali? ![]()
Stěžovací vlákno
to si teda absolutne nemyslim, rekla bych, ze timhle se *bavi* fakt naprosto zanedbatelny procento lidi s podobnyma problemama.
tak určitě... máš pravdu
Podľa mňa ktorí ako a v niektorých prípadoch to môže byť oboje naraz.
Dnes mi bylo v bazénu oznámeno, že plavu moc blízko, pročež moc cákám!!! Jako pardon, ale jsem li - paní radová, nejdu vykecávat do vody ale do kavárny. A ještě si musím postěžovat na ženskou která plavala znak, ale křižovala u toho dráhy jak remorkér! Takové zdravé naštvání po ránu :D
Moje máma začala mít problémy s pamětí, zapomínala slova, neuměla pojmenovat předměty. Měly jsme se sestrou obavy a tak jsme ji prosily, ať se nechá vyšetřit. Ona nás odbyla, že to nic není. Nicméně o tom mluvila se svým praktikem, a on taky ha ha ha, co byste chtěla, už vám není dvacet. Sestra své obavy svěřila logopedce, ke které chodila se synem a ona se nabídla, že mamince udělá nějaké ústní testy. Mamka sice brblala, ale šla tam, výsledky však byly neprůkazné. No a mezitím mamce rostl v hlavě nádor. ![]()
Maminka postupně ztrácela chuť do života a my jsme s tím nemohly nic dělat. Samozřejmě k tomu přispěly i další okolnosti, cukrovka, kterou se mamka snažila udržet pod kontrolou, vysoký krevní tlak, nadváha, stres (manžel alkoholik), závislost na cigaretách. To nemohlo dopadnout dobře!
Možná tomu šlo zabránit, odhalit včas a řešit to, ale když dotyčný nespolupracuje, nemůžete nic dělat. ![]()
Při plavání nejvíc miluju namachrovaný blbečky s výrazem "trénuju tady na olympiádu, jděte mi všichni z cesty", co plavou kraula a vrhají u toho gejzíry vody přes 3/4 bazénu. Mně nevadí namočit si hlavu, ale dostat plnej zásah do obličeje, když se zrovna nadechuju, je na pěst. Zlatý paní radový ![]()
Jednou jsem se na poště u přepážky ptala, jak se mám předem dopátrat konečné ceny své transakce, když se skládá z x položek, které jsou v ceníku uvedeny odděleně. Odpověď zněla: "Nevím, já to nepoužívám." Díky za radu teda ![]()
Je pravda ze jsem polovicni proti beznemu plavajicimu prumeru (pokud tam zrovna netrenujou deti
) takze moje prava na nerusene plavani v jedne draze jsou dost casto hrube porusovana :D
Moje máma začala mít problémy s pamětí, zapomínala slova, neuměla pojmenovat předměty. Měly jsme se sestrou obavy a tak jsme ji prosily, ať se nechá vyšetřit. Ona nás odbyla, že to nic není. Nicméně o tom mluvila se svým praktikem, a on taky ha ha ha, co byste chtěla, už vám není dvacet. Sestra své obavy svěřila logopedce, ke které chodila se synem a ona se nabídla, že mamince udělá nějaké ústní testy. Mamka sice brblala, ale šla tam, výsledky však byly neprůkazné. No a mezitím mamce rostl v hlavě nádor. ![]()
Maminka postupně ztrácela chuť do života a my jsme s tím nemohly nic dělat. Samozřejmě k tomu přispěly i další okolnosti, cukrovka, kterou se mamka snažila udržet pod kontrolou, vysoký krevní tlak, nadváha, stres (manžel alkoholik), závislost na cigaretách. To nemohlo dopadnout dobře!
Možná tomu šlo zabránit, odhalit včas a řešit to, ale když dotyčný nespolupracuje, nemůžete nic dělat. ![]()
To bez debaty.
Svokra mávala paranoidné stavy, manžel si s ňou dosť vytrpel, lebo po ňom chcela, aby tieto v 90% prípadov neexistujúce príkoria riešil, nakoniec ju uhovoril na návštevu gerontopsychiatričky, ktorej priznala len problémy s pamäťou, dostala na to prášky a šmitec.
Ale prvého by som nakopala toho doktora.
Já mám na bazénu pocit, že uplavu tak o půlu víc, než kolik dám bazénů, jak furt křižuju jak plachetnice proti větru z jedné strany babky šlapající vodu a z druhé mistry omelety.
mně kvůli tomuhle plavání úplně otrávilo. Ještě bych přidala lidi vybavující se u kraje, takže se není kde otočit. Nakonec jsem došla k tomu, že nejlepší je chodit v neděli přesně v poledne, kdy je tam nejmíň lidí.
Ty lidi ale ve vetsine pripadu nenapadne uhnout! Vcera jsem si konecne koupila klip na nos, takze kdyz mi tam 2x za sebou vplaval jantar o polovinu pomalejsi ( vida prazdnejsi drahu) tak jsem uz podplavavala. Prislo mi to jednodusi nez se porad vyhybat...
Slava nazdar vyletu ![]()
1. Vcera me vymet autobusak na letisti, ze nemam dost kreditu na karte. Poprve v zivote! Musela jsem se vratit do haly a shanet shop kde se to da doplnit... takze zdrzeni jak krava.
2. Vecer po kontrole mailu: hlaseni ze s Otickem museli na pohotovost pac se nemoh poradne nadechnout (obavam se ze je to tim srdickem).
3. Vzala jsem si tudiz pulku lexaurinu aby to se mnou neslehlo taky - vysledek, ze jsem dneska rano o hodinu zaspala, takze zritelnice pravila ze do skoly uz nemuze (??). No nic, omluvila jsem ji (navic je priserne nastydla), ale z toho vyplyva, ze se nedostanu na kyzenej vylet do outletu, kde dnesnim dnem koncej obri slevy (kdy se daj poridit super modely za ceny v radu desetikorun).
4. Jo a jak jsem mela ulozeno, zkratila jsem vcera zritelnici ofinu, nijak razantne, jen presne k oboci - kdyz se videla v zrcadle, usedave se rozplakala.
Toz tak. Ted se skoro bojim vylezt z baraku (aspon pro mliko)...
Božínku, to snád ani nevylez z postele, lebo spadneš pod nu. Drž sa!
Otíčkovi držím palce, maličký.
Den blbec, no ![]()
Když jsem byla malá, mamka mně stříhala taky ofinu k obočí. Bohužel, když uschla a nadzvedla se, byla do půlky čela. Neplakala jsem usedavě, řvala jsem jako pavián! Zřítelnici zcela chápu . ![]()
ja chodim do bazenu, kde jsou vyhrazene drahy pro plavce a vetsinou nemivam problem. lidi cakaji vodu, protoze jsou to neumelove. obcas tam chodi jeden kluk, ktery pred sebou u prsou tlaci takovou vlnu a jeste sploucha (neponori poradne hlavu), ze plavat znak vubec nemuzu, bo mam plny nos vody. (drahu nekrizuji, vzdyt k tomu je tam ta snura, navic na strope jsou prkna, da se toho hezky chytnout a jak clovek neco naplave, tak ma zaber symetricky a uz ho tolik nemota.)
Chodívala jsem plavat na Olšanku o víkendech v osm a to tam taky skoro nikdo nebyl. Ale abych pravdu řekla, moc dlouho jsem to nevydržela :-)
Chodívala jsem plavat na Olšanku o víkendech v osm a to tam taky skoro nikdo nebyl. Ale abych pravdu řekla, moc dlouho jsem to nevydržela :-)
O víkendu v 8 ráno!!!????
No to se nedivím ![]()
No, to byly časy, kdy mi ranní vstávání nevadilo a měla jsem šanci dospat to přes týden
Od té doby, co mám děti, mi ranní vstávání dělá docela problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.