Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 22:41
Reakce na slniecko:

Vidím to spíš na manipulaci, která je baví - a tudíž: proč by se s tím doktorovi svěřovali?

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 22:44
Reakce na RoSa:

to si teda absolutne nemyslim, rekla bych, ze timhle se *bavi*  fakt naprosto zanedbatelny procento lidi s podobnyma problemama.

Offline RoSa
10177 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 22:56
Reakce na Lilly_Ku:

tak určitě... máš pravdu

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 30. ledna 2017 23:07
Reakce na RoSa:

Podľa mňa ktorí ako a v niektorých prípadoch to môže byť oboje naraz.

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 00:48

Dnes mi bylo v bazénu oznámeno, že plavu moc blízko, pročež moc cákám!!! Jako pardon, ale jsem li - paní radová, nejdu vykecávat do vody ale do kavárny. A ještě si musím postěžovat na ženskou která plavala znak, ale křižovala u toho dráhy jak remorkér! Takové zdravé naštvání po ránu :D

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 08:32
Reakce na slniecko:

Moje máma začala mít problémy s pamětí, zapomínala slova, neuměla pojmenovat předměty. Měly jsme se sestrou obavy a tak jsme ji prosily, ať se nechá vyšetřit. Ona nás odbyla, že to nic není. Nicméně o tom mluvila se svým praktikem, a on taky ha ha ha, co byste chtěla, už vám není dvacet. Sestra své obavy svěřila logopedce, ke které chodila se synem a ona se nabídla, že mamince udělá nějaké ústní testy. Mamka sice brblala, ale šla tam, výsledky však byly neprůkazné. No a mezitím mamce rostl v hlavě nádor.

Maminka postupně ztrácela chuť do života a my jsme s tím nemohly nic dělat. Samozřejmě k tomu přispěly i další okolnosti, cukrovka, kterou se mamka snažila udržet pod kontrolou, vysoký krevní tlak, nadváha, stres (manžel alkoholik), závislost na cigaretách. To nemohlo dopadnout dobře!

Možná tomu šlo zabránit, odhalit včas a řešit to, ale když dotyčný nespolupracuje, nemůžete nic dělat.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 09:53
Reakce na rasaNori:

Při plavání nejvíc miluju namachrovaný blbečky s výrazem "trénuju tady na olympiádu, jděte mi všichni z cesty", co plavou kraula a vrhají u toho gejzíry vody přes 3/4 bazénu. Mně nevadí namočit si hlavu, ale dostat plnej zásah do obličeje, když se zrovna nadechuju, je na pěst. Zlatý paní radový

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 10:00
Reakce na barbucha:

Jednou jsem se na poště u přepážky ptala, jak se mám předem dopátrat konečné ceny své transakce, když se skládá z x položek, které jsou v ceníku uvedeny odděleně. Odpověď zněla: "Nevím, já to nepoužívám." Díky za radu teda

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 10:01
Reakce na coralline:

Je pravda ze jsem polovicni proti beznemu plavajicimu prumeru (pokud tam zrovna netrenujou deti ) takze moje prava na  nerusene plavani v jedne draze jsou dost casto hrube porusovana :D

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 10:18
Reakce na Bledule:

Moje máma začala mít problémy s pamětí, zapomínala slova, neuměla pojmenovat předměty. Měly jsme se sestrou obavy a tak jsme ji prosily, ať se nechá vyšetřit. Ona nás odbyla, že to nic není. Nicméně o tom mluvila se svým praktikem, a on taky ha ha ha, co byste chtěla, už vám není dvacet. Sestra své obavy svěřila logopedce, ke které chodila se synem a ona se nabídla, že mamince udělá nějaké ústní testy. Mamka sice brblala, ale šla tam, výsledky však byly neprůkazné. No a mezitím mamce rostl v hlavě nádor.

Maminka postupně ztrácela chuť do života a my jsme s tím nemohly nic dělat. Samozřejmě k tomu přispěly i další okolnosti, cukrovka, kterou se mamka snažila udržet pod kontrolou, vysoký krevní tlak, nadváha, stres (manžel alkoholik), závislost na cigaretách. To nemohlo dopadnout dobře!

Možná tomu šlo zabránit, odhalit včas a řešit to, ale když dotyčný nespolupracuje, nemůžete nic dělat.

To bez debaty.

Svokra mávala paranoidné stavy, manžel si s ňou dosť vytrpel, lebo po ňom chcela, aby tieto v 90% prípadov neexistujúce príkoria riešil, nakoniec ju uhovoril na návštevu gerontopsychiatričky, ktorej priznala len problémy s pamäťou, dostala na to prášky a šmitec.

Ale prvého by som nakopala toho doktora.

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 10:20
Reakce na rasaNori:

Já mám na bazénu pocit, že uplavu tak o půlu víc, než kolik dám bazénů, jak furt křižuju jak plachetnice proti větru z jedné strany babky šlapající vodu a z druhé mistry omelety.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 10:28
Reakce na dzizisketa:

mně kvůli tomuhle plavání úplně otrávilo. Ještě bych přidala lidi vybavující se u kraje, takže se není kde otočit. Nakonec jsem došla k tomu, že nejlepší je chodit v neděli přesně v poledne, kdy je tam nejmíň lidí.

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 10:43
Reakce na dzizisketa:

Ty lidi ale ve vetsine pripadu nenapadne uhnout! Vcera jsem si konecne koupila klip na nos, takze kdyz mi tam 2x za sebou vplaval jantar o polovinu pomalejsi ( vida prazdnejsi drahu) tak jsem uz podplavavala. Prislo mi to jednodusi nez se porad vyhybat...

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 10:56

Slava nazdar vyletu 

1. Vcera me vymet autobusak na letisti, ze nemam dost kreditu na karte. Poprve v zivote! Musela jsem se vratit do haly a shanet shop kde se to da doplnit... takze zdrzeni jak krava.

2. Vecer po kontrole mailu: hlaseni ze s Otickem museli na pohotovost pac se nemoh poradne nadechnout (obavam se ze je to tim srdickem).

3. Vzala jsem si tudiz pulku lexaurinu aby to se mnou neslehlo taky - vysledek, ze jsem dneska rano o hodinu zaspala, takze zritelnice pravila ze do skoly uz nemuze (??). No nic, omluvila jsem ji (navic je priserne nastydla), ale z toho vyplyva, ze se nedostanu na kyzenej vylet do outletu, kde dnesnim dnem koncej obri slevy (kdy se daj poridit super modely za ceny v radu desetikorun).

4. Jo a jak jsem mela ulozeno, zkratila jsem vcera zritelnici ofinu, nijak razantne, jen presne k oboci - kdyz se videla v zrcadle, usedave se rozplakala. 

Toz tak. Ted se skoro bojim vylezt z baraku (aspon pro mliko)...

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 11:05
Reakce na barbucha:

Božínku, to snád ani nevylez z postele, lebo spadneš pod nu. Drž sa!

Otíčkovi držím palce, maličký.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 11:18
Reakce na barbucha:

Den blbec, no 

Když jsem byla malá, mamka mně stříhala taky ofinu k obočí. Bohužel, když uschla a nadzvedla se, byla do půlky čela. Neplakala jsem usedavě, řvala jsem jako pavián! Zřítelnici  zcela chápu . 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 11:28

ja chodim do bazenu, kde jsou vyhrazene drahy pro plavce a vetsinou nemivam problem. lidi cakaji vodu, protoze jsou to neumelove. obcas tam chodi jeden kluk, ktery pred sebou u prsou tlaci takovou vlnu a jeste sploucha (neponori poradne hlavu), ze plavat znak vubec nemuzu, bo mam plny nos vody. (drahu nekrizuji, vzdyt k tomu je tam ta snura, navic na strope jsou prkna, da se toho hezky chytnout a jak clovek neco naplave, tak ma zaber symetricky a uz ho tolik nemota.)

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 12:00

Chodívala jsem plavat na Olšanku o víkendech v osm a to tam taky skoro nikdo nebyl. Ale abych pravdu řekla, moc dlouho jsem to nevydržela :-)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 12:25
Reakce na brrr:

Chodívala jsem plavat na Olšanku o víkendech v osm a to tam taky skoro nikdo nebyl. Ale abych pravdu řekla, moc dlouho jsem to nevydržela :-)

O víkendu v 8 ráno!!!????  No to se nedivím 

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 12:37
Reakce na Berta:

No, to byly časy, kdy mi ranní vstávání nevadilo a měla jsem šanci dospat to přes týden Od té doby, co mám děti, mi ranní vstávání dělá docela problém.