Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 14:31
Reakce na A666:

To je nepříjemné :( A tu teplotu jste měla? já si pamatuju, jak sjem byla nervní, když jsem začala kašlat před plánovanou operací žlučníku, teplota naštěstí nebyla, tak mě kuchli. Ale byla to sranda, příjem v pátek, nástup v neděli, v pátek mi kladli na srdce, ať neochořím-  přitom na příjem jsem čekala několik hodin na chodbě v průvanu - fakt idylka :D

Jako pres 37 a kašel, no. Sranda je, že v den příjmu mi nic nebylo. A když jsme sepisovali kartu, tak jsem si jen prákrát odkašlala ... a sestra už výhružně: "Vy jste zakašlala!" a já "Neee, to mě jen něco zašimralo v krku."  no a do rána už to bylo v háji, Blbý je, že tohle se může kdykoli opakovat, až do poslední minuty si človek není ničím jistý. Mě poslali domů hodinu před plánovanou operací.

Zina No co vám budu povídat, vzhledem k tomu, že se to pokazilo už potřetí, tak jsem trochu na vážkách, jestli se na to úplně nevykašlat a nevymyslet alternativu. Jenže co jsem zatím vygooglila, tak jsou rady typu odvar z muří nohy a tanec při měsíčku. A to já asi holt věřím spíš té skalpelové metodě :D

Offline jerry
11238 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:00
Reakce na barbucha:

2 litry mlíka NAJEDNOU? To je vysloveně buržoazní rozežranost.

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:13
Reakce na jerry:

Toť! Ale JEDEN svetr, JEDNY šaty a JEDNA košile, to není nic jiného než skromnost!

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:22
Reakce na andulka01:

Klid, já tím opravdu nemyslím každýho, kdo plave kraula. Většina lidí je schopná plavat civilizovaně, aniž by každým záběrem utopila půlku ostatního osazenstva. Já mám na mysli prostě takovej zvláštní druh, který to neumí, ale myslí si, že umí a že jsou mistři světa a musej to ostatním ukázat. Rozvlní celej bazén jak tsunami a vodou do obličeje mě ohodí ještě ob dráhu vedle. A vždycky je to chlap, ještě jsem neviděla plavat tímhle způsobem ženu.

a P.S. neplavu na paní radovou, jen tak pro pořádek

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:30
Reakce na rasaNori:

Bazén je hrozně stresový místo, tam nemůžou být nikdy všichni spokojení. Paní radové nesnáší rychloplavce, rychloplavci nesnáší paní radové a všichni svorně nesnášej vykecávače u krajů, kterým naopak lezou na nervy všichni ostatní plavci, protože jim narušujou jejich sedánek s kámošou nebo rande se spolužákem :-))

Mně osobně teda nejvíc ze všech vaděj ti, co lezou do bazénu neosprchovaní a pak ještě ti, co se nemůžou utřít ve sprchách, ale musej nadělat potopu v šatně. Vždycky ponožkama vyšlápnu nějakou louži a to mě může vzít čert.

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:37
Reakce na žluťásek:

Přidala bych ještě lidi, co skáčou z bloku ostatním na hlavu. Taky se jistě vzájemně milujou.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:41

Dnes kontrola u doktorky. Nová ATB, kontrola zase za týden.Domů jsem přijela úplně, ale ÚPLNĚ grogy. A to mě vezl manžel, sama bych to snad ani neodjela.

A ted, v posteli, je mi zase celkem fajn..ale stačí se jen na chvilku postavit na nohy..

A protože tělo potřebuje na boj s chorobou sílu, spráskla jsem čtvrt litru zmrzliny, předtím zázračně skvělý bulgurovo-čočkový salát z Lidlu s jednou tmavou hvězdičkou a ted do sebe tlačím už druhou hrst paraořechů.Před paraořechy ještě oběd, co vařil manžel - kuře na paprice a k němu fosilie (a kdo uhádne, čemu říká manžel fosilie, má u mě malé, bezvýznamné plus..) Ale toho jen trošku, jen aby manžel nevrčel..

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:48
Reakce na Kokoska:

Tak to je v "mým" bazénu zakázáno. A zatím jsem nezažila, že by to někdo porušil. Jestli se to někde fakt děje v běžném provozu, tak si koledujou o průser. Já bych se teda bála tam chodit.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 15:56
Reakce na Dadoo:

Fusilli - vřeténka?

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 16:11

Jdu si postěžovat. Dnes jsem se náhodně dozvěděla, že syn mé letité dobré kamarádky je gay. Pro mě žádný problém, ale moc dobře znám její velmi nekompromisní názor na ně. Zrovna před měsícem mi říkala, jak je ráda, že si syn našel přítelkyni a já teď vím, že má už pět let partnera. No a zítra s ní mám jít na kafe. Vím, že bych měla držet poker face a dělat, že nic nevím. Jenže já tohle zrovna moc neumím. Každý, kdo mě zná, mě vylučuje z konspirativních akcí, protože ví, že to zkazím. Takže, co ted? Buď to o synovi ví a stydí se (jak ji znám) a mlží anebo to vůbec netuší a hraje na ni habaďůru syn, aby měl od ní klid. Nejraději bych tam zítra nešla.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 16:17

Sakra! Jedu cvicit, schvalne jsem si predem nasla vhodne spojeni, abych se v klidu stihla prevliknout a jak cumim na zastavce do tabletu, nasedla jsem do spatne tramvaje a vsimla si toho az o PET zastavek dal!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 16:21
Reakce na žluťásek:

prepáčte, viem, že to je pre vás blbé, ale

Offline Lilly_Ku
4544 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 16:31
Reakce na crazydaisy:

nic, bavit se o jinych vecech :)

at to vi nebo ne, pro vetsinu lidi to uz dnes neni zadna senzace, ktera by se musela desne probirat, zvlast, pokud to pro vas neni problem.

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 16:40
Reakce na žluťásek:

Nechceš doufám naznačit, že je to naše vina?!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 16:52
Reakce na žluťásek:

A není o těch pět zastávek dál třeba nějaké zajímavější místo, než fitko? 

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 17:04
Reakce na žluťásek:

Dokážu vlézt do metra jedoucího opačným směrem a probrat se až po několika stanicích, i když každou z nich nahlas oznamují jménem. Stačí vlézt na nástupiště z opačné strany, než většinou chodím. Automaticky zatočím na obvyklou stranu a je to. Ani k tomu nepotřebuju koukat do tabletu 

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 17:09
Reakce na Dadoo:

Lituju vás, přesně tohle jsem před pár lety absolvovala. Zánět  průdušek, kašel, dvoje ATB, pořád mizerně, navíc mě tak děsně bolelo v krku, že jsem se bála každého polknutí. Nakonec jsem šla k jinému doktorovi a ten řekl, že ta bolest je reakce na antibiotika, že jsem dostala obrovské dávky a zničilo mi to v krku i to, co tam patří.  14 dní jsem ležela jak lazar a dalších 14 trvalo, než jsem byla schopná vydržet celý den bez postele, i když v klidovém režimu.

Tak ze všech sil držím palce, ať se z toho dostanete líp než já tenkrát.

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 17:10
Reakce na Kokoska:

A teď si vemte že děláte machra před mimopražskou návštěvou...a tohle se vám stane :D já se tenkrát styděla až za ušima :D

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 17:11
Reakce na rasaNori:

Ale co, tak bych zažertovala, že se mi s nima tak dobře povídá, že nevnímám, kam jdu. 

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 31. ledna 2017 17:20
Reakce na Kokoska:

Ono to bylo tak, že já tu akorát studovala na VŠ a dělala jsem hroznýho machra jak se vyznám :D