Potrefenáhusaja ti nevim, jednou jsem nastupovala v lete do nemocnice v takovejch peknej satech a na prijmu rika sestra "vidim, ze pyzamo uz mate vlastni..."
a myslela to vazne!!!
Stěžovací vlákno
A protože skuhrání není nikdy dost... jsem absolvovala dneska takovej drobnej zákrok v rámci zkvalitnění života
anžto mi vedle huby vyrostlo něco hnusnýho... a mám tam čtyři stehy a bojim se promluvit a vůbec někdy v dohledný době se najíst. Už jsem připravila milostpána na pochůzky (až vyvenčí psa - já po operaci nemůžu
), budu potřebovat brčka a nějaký dobrý džusíky aspoň.
Ale mám už teď hlad že nevidim! ![]()
S dvojcaty za zadkem si nestiham ani dojit na zachod, takze velmi tristni stav me domacnosti me donutil si sjednat pani na uklid. Bylo super se po prochazce vratit do krasne uklizenyho baraku. Pani prisla i s malou holcickou a do prdele, zadny dite by nemelo mit tak smutny oci. :-(
Jo tak to zimní obouvání je opravdu oříšek, a to jsem dneska dostala takový radobyvtipný sprdunk, že mám břicho jak v 5. měsíci ![]()
Takze mily bratr se nekam presouva s plukem, mama mi strachy breci do telefonu... Uaaa uz by to chtelo i nejakou dobrou zpravu.
Někdo si tu pouští ohňostroj
A už hezky dlouho.
bram děkuju, no v kavárně by se mi to nestalo, jestli já ty zájmy nebudu muset přehodnotit
byla jsem v nemocnici se slečnou, měla otřes mozku po pádu z barové židle.Nebezpeci číhá všude ![]()
Vlm známý si zase zlomil ruku u práce na počítači... taky spadl ze židle.
Vlm já si dneska vyvrkla kotník doma v předsíni v teniskach, když jsem šlápla na psí hračku...
Stará existence
Kora tajy dobrý, když se tak zamýšlím, já si taky zlomila nohu v kotníku , když mi špatně šlápla a podjela mi noha na linu.No říkám je to hned
Vlm kamaradka si zlomila kotnik, kdyz sla po boulderovani z haly a zakopla o zinenku ![]()
Lilly_Ku Vlm Kora Stará existence tak ten sport je nakonec docela bezpečná záležitost ![]()
Catherinne tak to jo! Já se jako dítě sešla na sádrovně s chlapečkem, který měl zlomenou ruku po pádu z klavíru ![]()
Mohučanka no tak víš co, do hudby jak se pořádně položíš... ![]()
Máma zakopla o práh ve dveřích, když šla do komory pro brambory, a zlomila si snad všechny kosti v nártu, nohu úplně rozdrcenou, jako kdyby jí ji přejelo auto. Docela velká operace a X měsíců zadrátovaná noha. V nemocnici se setkala s paní s podobným úrazem, ta prostě jen zakopla při vaření u kuchyňské linky. Domácí práce jsou hrozný zlo!
Domácí práce jsou hrozný zlo!
Rozšířila bych to i na jakýkoliv pobyt v domácnosti. Loni v létě jsem zakopla o taburet, dle retgnenu jsem měla dva prsty "pouze naražené" - v důsledku toho jsem dva týdny nemohla opustit byt, protože jsem na nohu prostě nedošlápla, následujících cca 6 týdnů jsem nosila jenom sandály, dodneška se to občas ozve.
Hanka H měla jsem něco podobného..kopla jsem kdysi do zašupovacích dveří..prsteníček u nohy naražený, 2 týdny bez možnosti jakékoliv chůze, pak 3 týdny bakule jak hrom, no 5 týdnů marodní
...je to cca 20 let, ale občas bolí i teď. Ale vzpomínám na to s radostí, byl neuvěřitelně teplý duben a já trávila dny na zahradě a byla černá jak kdybych byla v Karabiku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.