Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 10. května 2022 09:34

continuity 

Určitě je ve Vojenský správně

Hele s tím dvoufázovým spaním, to dělám taky (v ideálním případě, když to jde). A to nemusím ani vstávat na kdejaký roráty

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 10. května 2022 09:42

MP Meri takto, mě to zas tak netrápí, já nejsem žádný historik a i ty zajímavosti si pamatuji jenom chvilku. 

Toto je výjimka, protože se mi dost ulevilo. Došlo mi, ze nespat v noci třeba dvě hodiny není nutně spánková porucha, ale třeba je to u nějaké skupiny lidí zcela normální. Ale zas tolik jsem nepatrala. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 10. května 2022 09:43

barbucha mě by to doufazove spaní asi taky vyhovovalo, ale ti lidi kolem mne mi to trochu komplikují.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 10. května 2022 09:54

continuity 

Neříkej mi že si dovolej tě budit v nevhodnou hodinu! Musíš si vybudovat takovou pověst v rodině jako já - u nás každej ví, i ten čokl! že se těsně po probuzení měním v masovýho vraha! Všichni si nepřejou nic jinýho, než abych se dobře a dosyta vyspala!

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 10. května 2022 10:04

barbucha v rodině ani ne, u nás se spánek posvátný, ale pod okny máme samosku a tam lidi řvoucí psy uvazuji už od kuropění. A taky se musím nějak sladit s prací.

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 10. května 2022 10:12

barbucha Skoro jsem čekala, že na tý chirurgii nabrousej dláto a vezmou celej palec

Držím ehm palce, aby se to vyřešilo nějak humánně!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2022 10:16

continuity no přesně, doma by ani tak problém nebyl, vnější zvuky taky odfiltruju, když to není zrovna cirkulárka, ale práce, školka a podobné věci do toho hází vidle. I když teda dvoufázové spaní nevím, možná spíš odpolední šlofík, ale hlavně by mi vyhovoval soví režim.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 10. května 2022 10:25

Evaeva mne by vyhovalo pracovat tak od desíti do osmi s dlouhou pauzou někde po poledni. No neslučitelné se vším kolem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2022 11:03

continuity no tak nějak 

Online Kokoska
34997 příspěvků moje polička 10. května 2022 12:17

barbucha kdyz na chire reknes, ze te nehet neboli, ze te boli boule kus dal, tak proc by rvali nehet? Pokud nejsou sadisti a nedelaji to pro vlastni plezir

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 10. května 2022 12:18

Kokoska 

Dobrá otázka. Včera jsem jim to zopakovala tak třikrát brouku

Online Kokoska
34997 příspěvků moje polička 10. května 2022 12:19

barbucha takze sadisti!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 10. května 2022 12:32

Kokoska 

Přesně tak. Vono záleží kdo tam zrovna je... jejich primářka je super a určitě bych se s ní domluvila líp, ale ty chlapi jak s tatarem!!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 10. května 2022 13:07

Kokoska ty neznáš zásadní zdravotnické zdůvodnění (čehokoliv): "se_to_tak_dělá!"..? Tím se zdůvodní úplně vše.

Online Kokoska
34997 příspěvků moje polička 10. května 2022 13:51

Pavlena asi jsem mela stesti, ze jsem vlastne krome operace slepaku nic moc od zdravotnictvi nepotrebovala. "Se to tak dela" bych rekla je univerzalni napric mnoha obory, pripadne muze zmutovat, napr. na "Se to tak nosi"

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 10. května 2022 14:21

Nic mi neříkejte, muž od rána čeká na operaci, ještě dnes neviděl ani doktora, ani vizita u něj nebyla. Poslední zdravotník, kterého viděl byla noční sestra. 

Včera na něj zapomněli jenom s jídlem, dnes asi úplně přestal existovat. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 10. května 2022 14:24

Kokoska To je pravda...se to tak dělá je, i na kdejakém úřadu. Pavlena Vzpomeň si na včerejší debatu, i když i ta se týkala zdravotnictví, ale spíš té byrokratické části. Jinak si ale myslím, že zrovna zdravotnictví je hodně svázané těmi standardy a postupy, i když v případě barbucha , to nechápu. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 10. května 2022 14:35

Renusatko 

Protože já blbec jako první začla o zarostlým nehtu. Kdybych byla držela hubu... a předstírala tu třísku... ale to bylo jak když vložíš šém do golema, kouzelný slovíčko bylo vyřčeno a už neslyšeli neviděli, jen se soustředili jak mi strhaj všechny nehty

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 10. května 2022 14:43

barbucha presne, kruh se uzavira. Sem do Golema jsou ty standardy a postupy, jak pise Renusatko

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 10. května 2022 19:40

Tak muž je konečně po operaci. Ale teda na sále muž už nemohli zavest kanylu jak byl dehydrovaný. Vy jste to nepití bral nějak vážně? 

No snad dobrý, prý minimálně 4 dny ve špitále. Brečí mi do telefonu, jak to vydrží, z čehož usuzuji, ze mu je dobře. Rozhodne líp než poprvé, to se ozval poprvé snad po pěti hodinách a to akorát napsal sms, že žije.