Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 05. února 2017 16:52

hm, tak když jsme v tom stěžovacím vlákně, tak si stěžuju, že ačkoli jsem nikdy nekouřila, nepamatuju si absolutně nic :D

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 05. února 2017 16:56
Reakce na SunEclipse:

Tak to jsme dvě, ale začínám to chápat jako pozitivum, prostě má člověk věčně takovou čistou hlavu:-)

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 05. února 2017 17:13

Hluboce a opravdu upřímně se skláním před všemi, co dokázali přestat kouřit. Dokonce i před těmi, co se o to pokusili, ale nevydrželi. Držím palce, ať to vyjde příště. Opravdu máte můj obdiv. 

Píše celoživotní nekuřák (společensky nezbytné machrování v šestnácti nepočítám. Šlukovst jsem se naštěstí nenaučila, elegantně pohazovat na stůl  krabičku kamelek mi šlo;-)). 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 05. února 2017 17:15

Jo a já si stěžuji teda na příjemnou starost, dneska jsem se s přítelem bavili o jarní dovolené a nemůžeme se vůbec dohodnout. Naše očekávání se neprotínají v žádném bodě, myslím, že společně nepojedeme nikam. Přitom zeměkoule (teda omezili jsme to na Evropu plus minus něco kolem) je tak veliká!

Offline rasaNori
8847 příspěvků moje polička 05. února 2017 18:44
Reakce na Karja:

Leťte na Tenerife! Byli jsme před vánoci, na 12 dní, půjčili jsme si auto, každou noc spali někde jinde, projeli jsme celý ostrov. Od pláží, přes výlety do města a do zdejších pralesů, na zdejši Pico el Teide (3500 sopka :D ), dole 25 stupňů, na sopce mínus 10, paráda. Normálně jsem to skoro obrečela když jsme odlítali...

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 05. února 2017 18:51

Díky, zahrnu to do nápadů. Zatím to vyhrává Itálie, Neapol a okolí. Ale já jsem nějak otrávená, fakt. To se mi vymstí:-).

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. února 2017 19:15
Reakce na Karja:

jo,jste na tom lip nez ja!My meli jarni dovolenou dohodnutou lehce,desne sem se tesila a v praci mi byla zamitnuta dovolena.

Vy mate jeste sanci se dohodnout.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 05. února 2017 19:30
Reakce na Zarinya:

No uvidíme, dovolená bývá takovej krizovej bod:-D, dovolená v práci bývá to nejmenší:-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. února 2017 19:33
Reakce na Karja:

ja to mam obracene.

A stezuju si,ze uz je zas nedele!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 05. února 2017 19:58
Reakce na Torrah:

Já taky skončila ze dne na den. Z krabičky a půl (někdy dvou, když se pařilo do rána) na nulu. Silná fyzická závislost (chutnalo mi to, s gustem jsem si každý den zapalovala první i poslední cigaretu - a všechny mezi) i psychická závislost (u některých žen, nejen filmových hrdinek , se mi cigareta v ruce a mezi nalíčenými rty vyloženě líbila, bavilo mě dát si cigaretu před, mezi a po čímkoli příjemným i nepříjemným atd...).

Vůbec jsem si nedovedla představit, že někdy skončím, nikdy jsem to ani nezkoušela. Říkala jsem si, že jestli někdy, tak ve chvíli, kdy zjistím, že jsem těhotná. To jsem viděla jako jediný pro mě pádný důvod a stimul k pokusu s tím skončit. A tak to taky bylo. Skončila jsem okamžitě. Bez přípravy, bez podpory (farmaceutické nebo jiné). Kupodivu, žádné abstinenční příznaky, žádné trápení se. Ani v těhotenství, ani po porodu, ani zatím nikdy potom. Nepřibrala jsem, nevadí mi sedět u stolu s kuřákem, neláká mě hrábnout do krabičky s cigaretami, když ji vidím před sebou... A celý to považuju za jednu velkou záhadu a neumím si to vysvětlit. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. února 2017 20:06
Reakce na Karja:

Já nejsem schopná se domluvit ani sama se sebou. Letos jsem si řekla, že už fakt někam potřebuju vypadnout, ale jak nejsem vůbec zcestovalá, tak mě nenapadá kam. Jediný co vim, že potřebuju na pár dní válečku u moře :)

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 05. února 2017 20:39
Reakce na Lama_z_Lana:

Tak jestli víte, že chcete válečku u moře, tak myslím, že máte vyhráno a už se bude vybírat snadno:-D. Já si potřebuji spíš vyčistit hlavu a tak se prostě zrekreovat:-D. U válení u moře se vždy potvrdilo, že mi teplo nedělá vůbec dobře (což je hlavní domácí kolize, ale vždycky to jedu zkusit zas, abych se přesvědčila o tom samém znovu a pak si tuze nadávám:-D).

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 05. února 2017 20:41
Reakce na domenica:

Tak to je super, z mého okolí se všechny kuřačky matky po odkojení ke kouření vrátily, ač se snažily nebo teda aspoň zaříkávaly, že je konec. Takže gratuluji!!!!

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 05. února 2017 21:42
Reakce na domenica:

neni to zahada. jde o rozhodnuti. vetsina tech vecnych "prestavacu" toho

ve skutecnosti nechat nechce. znam to velmi dobre. neni na tom nic tezkeho, vlastne je to presne tak, jak se rika v tech forcich - kdybych chtel, kdykoliv muzu prestat:-)

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 05. února 2017 22:02
Reakce na Karja:

Omlouvám se, označila jsem vás omylem! 

Já si stěžuju na drahého bratrance, který opustil rodinnou oslavu, aby se vrátil do Brna, kde žije svůj zhýralý život mladého filmaře a zapomněl si u rodičů klíče od bytu. Rodiče dostali za úkol vnutit je řidiči autobusu, který projížděl přes naše město-a protože jsem byla jediná autem, tak jsem se toho ujala. Autobus měl zpoždění, tvrdla jsem tam víc než půl hodiny a řidič odmítl klíče vzít, protože mu to zakazuje smlouva. I požádala jsem nejblíže sedící sympatickou paní, která sice řekla, že ji naše historka mrzí, ale svých starostí má dost a rozhodně nic předávat nebude. Nakonec se toho ujaly dvě sympatické mladé slečny, nafasovaly čokoládu a klíče....uff, nakonec to šťastně dopadlo, byla jsem jako na trní, protože ten mizera nezodpovědnej je přesně ten typ, co na ten autobusák nezvládne přijít včas (ale naštěstí tam byl) 

pilot Dodo Co to hulil, probůh? 

Offline pilot Dodo
11 příspěvků moje polička 05. února 2017 22:11
Reakce na Garfie:

Nejčastějž LMka :D

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 05. února 2017 22:16
Reakce na Karja:

Díky!! Já ještě pochopím, že jsem s tím sekla v tu danou chvíli, ale nevycházím z údivu, že mi to vydrželo, při tý ohromný náruživosti a když jsem si ten konec vlastně neuměla představit a nijak se na něj nepřipravovala. 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 05. února 2017 22:25
Reakce na domenica:

Tak to tehotenstvi a kojeni je dobrej zpusob jak prestat, je to nejen v tele (mne teda bylo z cigaret  straslive blbe, kourit jsem vubec nemohla), ale zejmena v hlave (to pomysleni na maly nevinatko!).

Akorat pak clovek nesmi znova zacit. Asi sis uz zvykla... to obdobi pro tebe bylo dostatecne dlouhy. 

Jen je nespravedlivy, ze se to tehotenstvi jakozto podpurnej prostredek da vyuzit jen do urcity doby. Kdybych treba chtela prestat ja...  

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 06. února 2017 00:14
Reakce na Karja:

A chcete na dovolene spis klid a pomalu plynouci cas, nebo neco akcnejsiho? 

Na klid doporucuju Menorcu, pujcit si tam auto, projet ostrov a stridat to s koupanim. Zajet si na veceri do pristavu v Mahonu a Ciutadele, objet zatoky a majaky, mestecka... Ostrov je maly, vsude je blizko a nejsou tam davy turistu.

Akcnejsi by mohla byt Madeira, tam se da chodit po horach a nektere feraty - cesty kolem vodnich kanalu - jsou dost adrenalinovy zazitek. Koupani je trochu horsi, prece jen je to Atlantik, ale da se.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 06. února 2017 06:51
Reakce na domenica:

Já to měla podobně,chutnalo mi to,líbilo a v té době nebyli kuřáci tak pronásledováni .

Jen ten konec mého příběhu je jiný,mě to chybělo dlouho, šel -li předemnou kuřák,slastně jsem se nadechla 

I ve snech jsem občas kouřila. Trvalo mi opravdu dlouho,než mi to přestalo chybět.