Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 06. února 2017 13:48
Reakce na Zarinya:

A jak to jde, v Řecku - představuju si to nějak takhle?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 06. února 2017 13:54
Reakce na Emerald:

S medúzami mám taky zážitek, a to z Thajska, kde jsem si dělala potápěčský kurz, najednou jsme se ocitli v obrovského hejnu maličkých medúz, byla jsem myslím první den pod vodou. Blbý je, že pod vodou se nejde na nic zeptat a rychle se vynořit z těch x metrů taky nesmíte. Dívala jsem se zoufale na instruktora, který posunkoval, že je to ok, hejno jsme opatrně obplavávali a já jsme je pomalu začla i obdivovat.
Až jsme šli na výnor a zjistili jsme, že to hejno se se přesunulo do míst, kde na nás čekala loď a mně došlo, že se budeme vynořovat přímo do nich. Aby to bylo ještě lepší, tak nás tam bylo několik skupin a vyzvednout bylo třeba samozřejmě všechny, akorát že na loď byly dva vlezy a muselo se teda čekat, než vylezou ti před vámi, což jednomu s komplet potápěčskou výbavu docela trvá. A normálně to nevadí, ale vprostřed žahavého hejna medůz to byl docela životní zážitek. Měla jsem neopren s dlouhými rukávy, ale nohy od kolen holé a dostala jsem jich docela dost, nejhorší byly žahance do krku.

Ta intezita byla v mém případě jako silnější spálení od kopřivy, nejhorší na tom nebyly ty žahance, ale že z toho nešlo hned nějak prchnout a nechat se verbálně ujistit, že je to fakt ok.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. února 2017 13:55
Reakce na Potrefenáhusa:

ja tam byla s delnikama jen tyden,kdyz to zaclo a vlastne ta nejhorsi prace,protoze to jde vse komplet a zustali jen obvodove zdi.

Dum je kamenny z obrovskych kvadru a musim rict,ze mi jich bylo fakt lito,protoze makali fest a nemusim dodavat,ze bylo 40stupnu.A fakt skoro zadny prestavky,ale dodrzovali osmihodinovou prac.dobu.

Kdyz jsme odjeli tak to mozna bylo jinak.Muz tam jen ob tyden jezdil na kontrolu.;-)

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. února 2017 14:44
Reakce na Zarinya:

Tak Vám přeju, aby s tím zase rychle hnuli. Já bych v Řecku klidně trávila 2 měsíce v roce, ale žít bych tam asi nechtěla. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. února 2017 14:55
Reakce na Emerald:

ja se tam strasne tesim!Defackto od rozhodnuti tady jen prezivam,pac tak rychle to taky nejde,Clovek musi byt realista.;-)

A jeste je ve hre pulrok Recko a pul rok Nemecko,coz by mi asi i vyhovovalo preci jen vic.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 06. února 2017 15:00
Reakce na Zarinya:

"A jeste je ve hre pulrok Recko a pul rok Nemecko,coz by mi asi i vyhovovalo preci jen vic."

S tím bych se smířila i já. 

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 06. února 2017 15:41

Týden se těším ke kadeřnici a zklamání . Přeliv mi chytil strašně tmavě, přitom to byly stejné odstíny jako vždycky. V tmavé barvě mi vylezly všechny vrásky a vypadám unaveně. Asi si teď budu mýt hlavu 3x denně... 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. února 2017 15:53
Reakce na Lamicka:

Vymeje se to, opravdu . Jako urychlovač mi jednou docela dobře poslouižil šampon proti lupům. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. února 2017 15:59

Já si chci postěžovat na svoji blbost. Zkoušela jsem si makeup, respektive CC krém a když jsem sahala do kabelky pro papírový kapesník, oplácla jsem si ho na popruh od kabelky (černé). Pokusem o setření jsem to ještě vylepšila, vytvořial jsem si na uchu hnusnou mapu. Teď přemýšlím, čím to vyčistit, ošetřit, abych to ještě nezhoršila. Kabelka je kožená. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 06. února 2017 16:11
Reakce na whiskas:

já včera dostala kabelku (což není uplně do stížností teda:-) a byly k ní taky čisticí ubrousky přesně na takové účely. nevím teda jestli se to sežene i u nás, ale zkusila bych se optat někde v obchodě

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. února 2017 16:13

Díky, ale teď je na rychlo určitě nikde neseženu. :-(

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 06. února 2017 16:20
Reakce na whiskas:

Zkus pleťové mléko. Co je dobré na tvou tvář, určitě bude dobré i na ucho (kabelky) 

Offline Sweet Potato
40401 příspěvků moje polička 06. února 2017 16:26
Reakce na whiskas:

Co nějaká čistící věc na boty? Pěna, mléko nebo tak? Čistím tím i světlé kabelky.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 06. února 2017 16:35
Reakce na Lamicka:

Na vymývání mi pomáhá jít do bazénu:-) chlorovaná voda spolu s denním mytím mi spolehlivě vymyly zbytky růžové vždy! 

Případně Bleach London nabízí speciální šampon na vymývání pigmentů, ale u nás se asi neprodává...

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 06. února 2017 16:47
Reakce na 711990:

whiskas  Do bazénu nechodím, ale chlorovanou vodu máme hodně, tak snad mi to pomůže. Zkusím i ten šampon proti lupům. Šok už mě trochu přešel. Před rokem a půl jsem si nechala stáhnout černou, půl roku si zvykala na světlejší, nosím střední hnědou s prosvětlenými konci přetaženými zlatým odstínem. Najednou jsem zase tmavá. Není to hrůza, ale není to ono. Za týden to už snad bude lepší. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 06. února 2017 16:53
Reakce na Lamicka:

Ono jde nejen o ten chlor, ale i o to, ze jste v té vodě dlouho - nepusťte si vanu a poležte si, pustí to:) jednou jsem takhle pouštěla tu růžovou, když mi ji nabarvili do oranžova...

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. února 2017 17:00
Reakce na Dadoo:

Sweet Potato Díky. Až dorazím domů, zkusím tu čistící pěnu na kožené boty. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 06. února 2017 19:29

Bych si teda ráda postěžovala na ty chytráky, co uzákonili tu radost, že přepis auta se musí vždycky dělat v městě, kdě sídlí firma/bydlí fyzická osoba - původní majitel. Takže se teď potáhnu z Brna do Prahy jen proto, abych přepsala auto. V době internetu a různých webových stránek atd. mi to fakt připadá jak za krále Klacka. Proč proboha to nemůže být propojený a nemůže být jedno, jestli to auto přepíšu v Praze, Brně, nebo Horní Dolní, krucinál? Vždyť to auto samo o sobě u toho vlastně nepotřebuju, a na ty papíry snad může unaveným zrakem kouknout úředník kdekoliv, ne? Důvod tohoto fakt nechápu. Ach jo.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 06. února 2017 19:46
Reakce na Torrah:

nejvíc mě na tom pobavilo, že s velkým halasem zaváděli centrální registr :P co je na něm centrálního, když se musí vše vyřizovat výhradně lokálně, to jsem teda nepochopila:-O

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 06. února 2017 19:49

No, přesně. Já byla na mrtvici, když jsem to zjistila.