Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. května 2022 08:39

andulka01 Je to skřivánek

Ta paní byla asi jen úplně normálně blbá ale jinak co se týká continuity Pojištění tak předpokládám že si pracovní dobu ti lidi nevybírají a pokud tam musí od 8 makat tak nemůžou prostě čekat do 10 aby náhodou někoho neprobudili

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 31. května 2022 08:40

MP Meri Mě je to strašně sympatický, když už jsem na venkově, tak to využít. A teda za adopci velký
Na ty noční zviřátka se dá zvyknout, oni mají taky svůj režim, svoje zvyky a rajóny. Lišky zvědavý teda jsou, no, na nás čuměly krz dveře na terasu. 

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 31. května 2022 08:44

viktorka_od splavu Já teda jsem sova jak vyšitá, rána mi fakt nejdou. Ale i kdybych byla slavík, tak se snažím vše telefonického vyřizovat po deváté, před devátou píšu maily a připravuju si agendu. I když vím, že v mém současném oboru se maká od sedmi, přeci jen považuju za slušnost ráno nevolat.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 31. května 2022 08:48

viktorka_od splavu

mě je úplně jedno, jakou má pracovní dobu, jsem v tomto případě klient. prostě jim volání před devátou v Praze plusový bod nepřidá. A to jsem ještě byla zdvořilá a nechala ji to dopočítat. 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 31. května 2022 08:51

andulka01 já taky nikam nevolam před devátou aniž bych se domluvila. 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:08

continuity Presne, ja taky chodila do prace na sedmou, ale pred devatou jsem nikam nevolala, respektuju, ze v Praze se pracuje vetsinou od deviti. Naopak kdyz nekdo volal v sedm mne, tak jsem taky nebyla nejostrejsi tuzka v penale, to jsem jeste napul spala. :-D

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:20

viktorka_od splavu pred 9 vola lidem jen magor. I kdybych mela pracovni dobu od 7, nemuzu si myslet, ze je prijatelny nekomu v 7 rano volat, pokud mu poskytuju sluzbu, je to zakaznik a nedomluvila jsem se s nim na tom...ale tahle debata uz tu jednou byla:)

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:30

711990 kdysi to zkoušel rohlík, když neměli něco ve skladu, volali klidně v sedm ráno s náhradou.  ale ti už naštěstí dostali rozum. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2022 09:36

continuity ale běžně se mi stává, když mám doručení mezi 7 a 7:15, což je doba, kdy muž vstává, že v 6:30 přijde sms, jestli by nemohl přijet dřív a v 6:50 už to kurýr nevydrží a zavolá

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:38

711990 no magor... ono jak kdy a kde. Kdyz se neco v noci podela v nepretrzitem provozu, tak je docela obstojny, kdyz volaji az v 7 rano.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:38

MP Meri notna My jsme se s nikým protivným zatím taky nesetkali, ta návštěva doma byla tak nějak normální a paní nikde neslídila, vyplňovala s námi i nějaké dotazníky a myslím do hodiny to bylo hotové. Na druhou stranu jsme měli ve školící skupině pár, který byl z jiného "okresu" a tam tatáž návštěva trvala 6 hodin. Přitom k tomu není důvod, protože ta návštěva je spíš takový vykopávací úkon, po ní ještě následuje několik sedánků s psychologem, dohromady i zvlášť, a pak přípravné kurzy, kde krom různých odborníků (ale i laiků se zkušenostmi) jsou také přítomni psychologové.

Na nás byli zatím fakt všichni příjemní, jiná věc je, že se na všechno se stále čeká. My jsme třeba na přípravný kurz od schválení psycholožkou čekali 3/4 roku a to to šlo ještě relativně rychle. Určitě tomu nepomohla situace s covidem, protože část kurzu musela být předělána virtuální, osobně si ale myslím, že za to může trochu i fakt, že dětí je málo a žadatelů stále více (čekají i ti, kteří nelpí na "bílém" miminku). 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:42

Kokoska proto pisu, ze kdyz nejsem domluvena, ve smyslu ruznejch pojistovaku, bankeru, nabizecu prace atd.

continuity to by mi jeblo!

Evaeva to se mi stavalo taky, ale pak sem si na to uz stezovala v hodnoceni, protoze prece kdyz bych to chtela o hodinu driv, objednam to o hodinu driv. Ale jako ne, v 6 rano nakup fakt nechci:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2022 09:45

711990 já tu SMS ani nezaregistruju, mám obvykle ještě půlnocTakže mě vzbudí volání, že už je teda tady. Asi si příště taky postěžuju.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:52

Evaeva Jó to se mi taky stávalo, ale já mám do sedmi vypnuté zvonění tak měl kurýr smůlu :)

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 31. května 2022 09:55

DruI ja mam taky v urcitym rozmezi vypnuty zvoneni, coz tady ten problem celkem efektivne resi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2022 10:07

DruI Lilly_Ku nikdo jiný mi v tuhle dobu nevolá, tak mi nenapadlo to řešit takhle.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 31. května 2022 10:09

Evaeva No můj telefon to měl takhle nastavené sám od sebe a protože mně v tu dobu taky nikdo nevolá, tak jsem nikdy necítila potřebu to měnit :)

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 31. května 2022 10:20

Kokoska Tak když se něco podělá a volají tomu kdo to má řešit, tak to ok, to jinak nejde. Proto by ale měly být ve firmě nastavené tel. pohotovosti, aby se aspoň někdy dotyčný vyspal v klidu.
Taky jsem ve dvě ráno řešila (na dálku) partu na lodi s úrazem.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 31. května 2022 10:39

Pokud nemusím ráno vstávat na čas, vypínám si prostě zvuk. Nevím, zda s tím máte zkušenost, ale takový Vodafone zasílá všemožné SMS klidně kolem druhé třetí ráno. A pak mám také kamarádku, které prostě nevysvětlím, že zatímco ona vstává denně na šestou a začíná komunikovat, já si na její fotky právě kvetoucích ibišků (krásné, o tom žádná) klidně počkám na nějakou rozumější denní dobu.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 31. května 2022 10:46

Já to nechávám zapnutý. Mám v zahraničí ségru, která kromě mě vlastně nikoho nemá, a tak chci, aby se mi dovolala, ať se děje cokoliv. Zas tak moc těch ranních telefonátů s nabídkama nechodí, abych to kvůli tomu vypínala, a stejně mě ještě před nima vzbudí pes.