ještě jsem si vzpomněla - a pokud si na to vzpomeneš dej vědět, celkem bych se vsadila, že to probíhá furt stejně - tutéž anamnézu budeš pak opakovat na příjmu při porodu (obzvlášť příjemné:-P, za mě to teda tak bylo včetně poměrně odborných dotazů týkajících se předchozího těhotenství a porodu, kterým jsem moc nerozuměla co po mě chtějí vědět. a to jsem neměla zrovna extra velké bolesti. rodila jsem ve stejné nemocnici, samozřejmě.
Mě zatím baví historky o tom, jak z rodičky v kontrakcích páčí adressu zaměstnavatele jejího manžela, zatímco manžel, který by tu informaci mohl podat nejlépe sedí venku na chodbě.......
Jako mě přijde absurdní,ž e spousta doktorů-porodníků ma strach z uznávání negativního reverzu rodičce, protože její stav může být vyhodnocen jako částečně nepříčetný )údajně), ale v klidu z ní na příjmu páčí hafo informací a dávají podepsat informovaný souhlas.... trochu mi to logicky nesedí, ale tady ve zdravotnictví asi nemá smysl hledat logiku 
Nechápu, k čemu tu výpočetní techniku mají, když ji evidentně umí používat jen jako psací stroj
A to jsem si dkysi říkala, jak by bylo super, kdyby si všechny informace zjistili z čipu na kartičce a hotov - obávám se, že by to ale fungovalo tak, že by si to sice zjistili, ale stejně by se na to pro jsitotu ptali....