Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. února 2017 23:18
Reakce na MP Meri:

Tedy nesmeju se,ze jste prisla o sampon,ale tomu prirovnani.:-)

Ja vubec neumim pouzivat drahou kosmetiku.Setrim ji vzdy tak,ze to pak vyhodim zkazene.(pritom vubec nejsem setrivy typ,ale u drahe kosmetiky to proste tak mam)

Takze si nakupuju v DMku a jsem spokojena.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 07. února 2017 08:21

Jak jsem měla ten adventní kalendář od  L´occitane, tak jsem  každý  den s radostí vytáhla  nějaké překvapení z okýnka a co jsem s ním udělala?  Uložila na "někdy"!!! Tak jste mě nakoply a začnu to fakt používat, slibuji!

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 07. února 2017 09:39

Stěžuju si, že dlouho očekávané svetry z Woolovers od 1.2. hnijou na poště a dověděla jsem se o tom dneska! Ve schránce byl lístek. Je fakt, že včera jsem se zapomněla podívat, ale v pátek tam stopro nic nebylo. 

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 07. února 2017 11:01

Příští týden prý vyfasujeme a povinně budeme nosit cedulky. Asi tím myslí jmenovky.

Já teda rozhodně ne, nejsme žádná parfumerie

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 07. února 2017 11:40

Strávila jsem dnes dvě a půl hodiny v čekárně prenatální poradny, aby si pak lékařka v podstatě jen sepsala anamnézu. Tu stejnou, kterou už mají zřejmě uloženou v systému dvakrát, protože jsem tam byla už na ultrazvuku a genetice. Na co mají počítačový systém, když jednotlivá oddělení spolu ty informace nesdílí??

Potřebovala jsem se ještě stavit v lékárně a železářství. Nakoupila jsem v lékárně a v metru si vzpomněla, že jsem ještě něco zapomněla. Nevadí, vedle železářství je taky lékárna. V železářství děsně protivnej dědek, ale dovolil mi milostivě nakoupit, i když nevím, jak se ty věci správně jmenují. Pak tedy podruhé do lékárny a domů. Právě jsem doma zjistila, že nákup z železářství zůstal asi v lékárně.

Mám hlad a nemůžu se rozhodnout, jestli radši začít vařit oběd nebo se vrátit pro ty zapomenuté věci. Asi poobědvám rohlík cestou do lékárny.

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 07. února 2017 12:22

Ze schovávání věcí "na potom" jsem se vyléčila asi ve 20 když jsem si vyklízela psací stůl a našla tam spoustu krásných růžových a dalších bločků, které jsem dostávala od babičky kopem r. 95, do kterých bylo tenkrát škoda jen tak psát. Tak donedávna jsem měla poznámky na růžových srdíčkách s koníkem  

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 07. února 2017 12:33
Reakce na žluťásek:

to není tím, že by nesdílela oddělení. jsem vezla pacienta nedávno propuštěného domů zpět na oddělení, dokonce ho položili na stejnou postel. ale na příjmu jsme museli znovu nadiktovat všechny údaje, jako kontakty na rodinu, komu lze podat zprávu atd. všechny ty samé, které už tam měli. prostě "se to tak dělá" asi. nebo nevím. protestuj, když chceš aby byli na tebe/tvého blízkého hodní, že?

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 07. února 2017 12:36

A ještě si postěžuji. Mám angínu a streptokoka, starám se o miminko a starší dítě je už asi potřetí od vánoc doma nemocné. Od té doby jsem se pořádně nehnula z bytu, už bych ráda někam vypadala, nejlépe SAMA a daleko      

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 07. února 2017 12:42
Reakce na JankaM:

Soucitim s Vami.... 

edit_ zapomnela jsem na vseobecne tykani - Tebou

49356 příspěvků moje polička 07. února 2017 13:16
Reakce na žluťásek:

ještě jsem si vzpomněla - a pokud si na to vzpomeneš dej vědět, celkem bych se vsadila, že to probíhá furt stejně - tutéž anamnézu budeš pak opakovat na příjmu při porodu (obzvlášť příjemné:-P, za mě to teda tak bylo včetně poměrně odborných dotazů týkajících se předchozího těhotenství a porodu, kterým jsem moc nerozuměla co po mě chtějí vědět. a to jsem neměla zrovna extra velké bolesti. rodila jsem ve stejné nemocnici, samozřejmě.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 07. února 2017 13:25

ještě jsem si vzpomněla - a pokud si na to vzpomeneš dej vědět, celkem bych se vsadila, že to probíhá furt stejně - tutéž anamnézu budeš pak opakovat na příjmu při porodu (obzvlášť příjemné:-P, za mě to teda tak bylo včetně poměrně odborných dotazů týkajících se předchozího těhotenství a porodu, kterým jsem moc nerozuměla co po mě chtějí vědět. a to jsem neměla zrovna extra velké bolesti. rodila jsem ve stejné nemocnici, samozřejmě.

Mě zatím baví historky o tom, jak z rodičky v kontrakcích páčí adressu zaměstnavatele jejího manžela, zatímco manžel, který by tu informaci mohl podat nejlépe sedí venku na chodbě.......

Jako mě přijde absurdní,ž e spousta doktorů-porodníků ma strach z uznávání negativního reverzu rodičce, protože její stav může být vyhodnocen jako částečně nepříčetný )údajně), ale v klidu z ní na příjmu páčí hafo informací a dávají podepsat informovaný souhlas.... trochu mi to logicky nesedí, ale tady ve zdravotnictví asi nemá smysl hledat logiku

Nechápu, k čemu tu výpočetní techniku mají, když ji evidentně umí používat jen jako psací stroj A to jsem si dkysi říkala, jak by bylo super, kdyby si všechny informace zjistili z čipu na kartičce a hotov - obávám se, že by to ale fungovalo tak, že by si to sice zjistili, ale stejně by se na to pro jsitotu ptali....

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 07. února 2017 15:06
Reakce na Setare:

Ono se to po nasazení steroidů hojilo celkem rychle, ale raději jsem nečetla příbalový leták...

Jinak jsem to sem nedala, abych někoho odrazovala od moře, spíš jako poučení, co dělat a nedělat... Řada mojich přátel mi děkovala, že kvůli mé hrůzostrašné příhodě, věděli, jak se zachovat :-).

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 07. února 2017 15:07
Reakce na whiskas:

Trochu auu to bylo :-).

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 07. února 2017 16:01
Reakce na Berta:

Jak jsem měla ten adventní kalendář od  L´occitane, tak jsem  každý  den s radostí vytáhla  nějaké překvapení z okýnka a co jsem s ním udělala?  Uložila na "někdy"!!! Tak jste mě nakoply a začnu to fakt používat, slibuji!

Já si loccitanské věci z kalendáře beru vždycky na dovolené. Letos díky dvěma pobytům na horách mám již spotřebováno.

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 07. února 2017 20:05

hlavne si prosím nemyslete, ze ty lekare to papirovani 2x bavi. Mam kamosku v nemocnici a kdyz slouzi tak ke každému pacientovi musí co 4 hodiny neco napsat. Lhostejno jestli se stav za poslední tri dny nejak zmenil nebo ne. Teta delala leta na detské jip a rikala, ze pri samé papiry už nemela čas ty pacienty lecit.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 07. února 2017 20:32

Medůza - 2. díl - kdyby někoho zajímalo, jak vypadá medůzou ocejchovaná ruka - tělíčko i chapadýlka included

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 07. února 2017 20:53
Reakce na A666:

Já jsem byla doslova v šoku, když jsem koukala na Čtyři v tom a jedna ta rodička běhala v kontrakcích po ordinaci a nějaká hodně nepříjemná sestra se jí ptala na zaměstnání a zaměstnavatele a adresu zaměstnavatele!!!?? Vůbec nechápu K ČEMU?! jí to bylo, když teda pominu tu nevhodnou dobu. Ale od již rodících žen jsem slyšela, že je to normální. Může mi to někdo zasvěcený vysvětlit? Protože to mi hlava fakt nebere.

Offline continuity
43138 příspěvků moje polička 07. února 2017 21:08
Reakce na Guinea Pig:

ja si vubec nepamatuji, ze se mne na cokoliv takoveho ptali. Jinak k porodu asi tak. Kdyz prijde kontrakce je to blbe, ale mezi kontrakcemi je žena celkem pri smyslech. Blbe je to až ke konci, kdyz jsou jedna za druhou.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 07. února 2017 21:20
Reakce na continuity:

Já si původně myslela, že ji ta sestra trápí nějak záměrně, že jako jí vadí, že je natáčená, že rodička je lesba bez manžela atd... ale moje sestra má stejný zážitek z porodnice, možná to bylo Podolí..?.. (nejsem z Prahy, tak se mi to plete).

Jinak i kdyby se ptala na normální těhotenské kontrole- nerozumím prostě tomu, k čemu je jim zaměstnavatel a jeho adresa. Chápu maximálně zájem o platnou kartičku zdravotní pojišťovny.

49356 příspěvků moje polička 07. února 2017 21:26
Reakce na Guinea Pig:

já si fakt myslím že se to prostě tak dělá jinej smysl to nemůže mít. prostě nějakej formulář co má tyhlety kolonky odjakživa a přece se tím nebudou nějak zabývat zpětně, continuity to dá rozum že je to nebaví, to si ani nikdo nemyslí doufám

jo a ta kartička je jako k čemu?