Pravdu děl Štěpán Šafránek z Básníků - dej blbci funkci, vymyslí lejstro.
Stěžovací vlákno
Ten oddací list pošlou na matriku, podle toho zapíšou dítě. Oddací list mi pak přišel s rodným listem dítěte a byl totálně sežvejkaný
.
Dočetla jsem se, že stačí ověřená kopie, tak až/jestli ten oddací list najdu, raději to zkusím tak - nechce se mi dávat originál z ruky...
Tak ono to různý papírování a znovu znovu opakování anamnéz taky trochu souvisí s procesy nastavenými v nemocnici, takže to závisí od (ne)schopnosti vedení, není to všude stejné. To ptaní je otravné, ale já rodila extra rychle, takže v jednom případě vyplňovala sestřička s mužem, v druhém až "po".
A co se statistiky týká....jako je to pruda, ale na druhou stranu, taky mě zajímá, pokud mají instalatéři víc dětí, než obkladačí, říkám si PROČ?? Vystýlají se snad vodovodní trubky afrodisiakem??
Nedivím se... někdo ho měl v porodnici zatavený ve fólii, ale já mám ráda papír. Ověřená kopie je dobrý nápad. Vždy si říkám, proč ty všechny informace nemůžou vytáhnout z nějakého systému.
Jako vážně?
To jsou spíš náhody, ne?
stezuju si - soused pode mnou je nevychovanej alkac, kterej si pravidelne v noci, kdyz to na nej prijde, pousti nahlas muziku.
domluvy nepomahaji. dnes jsem kvuli nemu vzhuru od ctyr od rana. nez jsem sla do prace, snazila jsem se k nemu dozvonit, vylezli akorat jeho rodice, kteri bydli ve vedlejsim byte. hned presli do protiutoku, ze prej doma soupu papucema nebo co. coz je proti vyhulenemu stereu ve ctyri rano argument jako noha, fakt jsem nevedela, co na to rict.
V dalsi fazi mu do schranky chcu hodit dopis, ze ho zadam, aby dodrzoval nocni klid, a ze pocinaje dneskem jsem zacala vest protokol, ktery popripade poslu domovni sprave.
ja tohle fakt nesnasim, nerada se s nekym dohaduju, ale uz fakt nevim, co mam delat.
Jakože náhoda na jakýho doktora (sestru narazíme) nebo náhoda kolik mají instalatéři dětí? ![]()
Stěžuju si, že se v tomto tématu přestávám orientovat!
Instalatéři dětí
To se vedou statistiky nebo jsem si tu něco špatně přečetla?
Asi se taky přestávám orientovat...
.
Někdy je asi nejlepší volat hned městskou policii. Takhle to udělala kamarádka a měla od kraválu pokoj.
v cesku se myslim na takovy pripady vola mestska policie. o vikendu bych neprudila, ale jestli takhle pravidelne kdyz vstavas do prace...nevaham
Jojo, někdo se tu pozastavoval nad tou spoustou otázek u porodu-konkrétně nad zaměstnáním otce, k čemu je to dobré? Jestli se jako vede statistika, kdo má víc dětí jestli instalatér nebo obkladač a k čemu to je? ![]()
Aha
. Já se zeptala, proč to chtějí vědět. Prý jestli nepracujeme třeba s chemikáliemi, které by mohly ohrozit život dítěte. Přišlo mi vtipné, že se na to ptají těsně před porodem
.
Spíš chtějí vědět, jestli nejste lékaři nebo právníci ![]()
Já se taky ptala, ale prý to tak prostě mají a musí....
A teď si představte, že se vyplňují nejen zprávy o rodičce, ale i samostatně o novorozenci, o vývojových vadách, o potratech... A k tomu všemu ještě hlášení o hospitalizaci jako takové a dekurzy během každého dne. A informované souhlasy na každou blbost. A vzhledem k možnosti žalob to každý radši přežene než aby něco neměl vyplněné. Občas se divím, že zdravotníci ještě mají na ty nemocné čas.
A už dám pokoj :)
No, s tou policií... Já jsem si ještě na MP stěžovala na jednoho souseda, kerýmu nonstop řvala televize tak, že byla slyšet 3 patra nad nim. Tak jednou na něj někdo z domu zavolal policii, asi ve 2 v noci. Soused jim neotevřel (jako neotvíral nikdy nikomu) a policajti řekli, že když jim neotevřel, tak smůla, nemůžou s tím nic dělat. Že prý je klidně můžeme zavolat i přes den, že tam takový bengál dělat nemůže, ale když neotevře... Asi těžko mu vyrazí dveře jenom kvůli hluku, to chápu. Ale co s tím dělat nevím. Naštěstí mu pak zřejmě někdo domluvil, protože se poslední dobou dost zklidnil.
vyrazit dvere urcite ne, ale napsat nejaky hlaseni a pak ho popotahovat za ruseni nocniho klidu -predvolani uz tak snadno ignorovat nemuze. tomu sepisovani se ale vetsinou brani, bere to cas asi. ja to delala jednou (neslo o sousedske zalezitosti teda) a tech kecu jak se mi to snazili nejdriv rozmluvit...
Aha, tak to velmi pravděpodobně neudělali. Já jsem u toho nebyla osobně, vyprávěl mi to ten, co volal policii. Aspoň vím, na čem trvat, kdyby to někdy bylo zase potřeba.
přestávám se divit kamarádce, která to mimino vyklopila radši v autě cestou od rybníka...musím se ji zeptat, jestli se jich pak někdo ptal na povolání otce ![]()
Urcite :) Navic bych se divila, kdyby ji potom nekde nejaka dobra duse nepopotahovala, jak si to dovolila, porodit nekde v aute, na to tam nemaji kolonku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.