999 No mohli jsme začít zamykat,ale to byl takový nezvyk, že to ukrytí do ponožek bylo mnohem jednodušší.
Stěžovací vlákno
brrr Tak o tom, jak jsem si teprve nedávno náhodou všimla, že jsme si do té doby nezamykali dveře na terasu, jsem tu už psala...:-).
Stěžuju si na sebe, strávila jsem víkend v Praze (skvělá večeře s drahým, procházka, nákupy, povalování a čtení, setkání s dávným kamarádem s nalvštěvou zcela vyprázdněné Vrtbovské zahradě), prochladla jsem a teď jsem (opět) na šrot. Smrkám a kašlu nechutnosti a jsem jak, kdybych skládala vagon uhlí. Jsem totální chvíplotina, chytí se mě kdejakej bacil (marodilo teda i pár lidí v práci)...
marieu ja jsem si neco hodne podobnyho privezla ted z dovoleny. Kdepak novy saty nebo nejaky suvenyry, hezky 2 opary na hube, kasel a rymu. Nikdy jsem nezazila nic tak hroznyho jako pristani letadla v tomhle stavu, bolely me vsechny dutiny, zuby a zlazy na krku, na pravy ucho jeste ted moc neslysim. Mam na to od doktora nejaky kapky do nosu, snad uz to trochu zacalo zabirat.
Kokoska to je úplně děsný, jak teď všichni marodí... to přistání si teda neumím představit, doufám, že ti už bude líp! Já se musím aspoň trochu vykurýrovat, v pátek mám poslední službu a pak 3 týdny dovolenou.
marieu ja samozrejme naslibovala hlidani, to nepujde, av nedeli bych mela stridat segru u mamy. Snad to vezme obrat k lepsimu, ty se taky drz!
Kokoska A já ti zrovna chtěla psát, přijď na sraz. Tak se brzy uzdrav :-).
999 jo, jednou to udelate v dobe, kdy jsem doma, a ja to prochcipu v posteli! Tak se dobre bavte.
Kokoska Kdyby se ti zázračné ulevilo, víš, kde nás hledat :-).
999 dik, ale nevidim to realne. Budu na vas myslet ![]()
U nás není vidět superuplnek , je zataženo.
Tak Betty taky jsme ho hledali a nenašli, zataženo.
Tak Betty ja som ho videla, nez zasiel za stromy ale zabudla som si okuliare, takze zo superuplnku som videla len zlty flak ![]()
continuity že jo! Já viděla krásný úplněk včera, nejdřív do růžova, pak do oranžova, nádhera. Že to nebyl úplněk, jsem se dočetla až ráno ![]()
Evaeva ja viem, ze je uplnok vacsinou len skrz deti :))
4.48 recky cas.:-)

Mrakoplas já na něj vidím rovnou z gauče. Dětem je to naštěstí fuk.
Cekani na remeslniky je peky opruz.![]()
.
Zarinya měli přijít v 7? To naštve, tak hlavně aby stihli, co stihnout měli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.