Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. října 2022 00:30

tv pokud můžeš, prosím, napiš o co jde . Děkuji!

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 12. října 2022 08:01

Marielle ,berush  mám to stejně. Další takový serial je pro mě MASH

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 12. října 2022 10:29

Jsem objednala adventni kalendar orechovych masel pro synovce jako darek a prisel lonsky s trvanlivosti do 10/2022. Myslela jsem, ze se spletli, ale ukazalo se, ze jsem se nevsimla u toho vyrobku poznamky, kde pisou o expiraci do 10/2022. Jako jasne, plytvat se nema, ale prodavat v pulce rijna s trvanlivosti do 10/2022 se slevou 11% a navic, kdyz je to adventni kalendar, takze to projde jeste pred tim, nez advent zacne?? To bych cekala, ze vyprodali uz davno a s mnohem vetsi slevou a ne ze se to budou snazit udat ted...

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 12. října 2022 10:30

baltik tvl to je drsny

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 12. října 2022 10:35

Je to ten znacky LifeLike a na vsech webech maji jen ten stary, tak upozornuji i ostatni, at se na to nenachytaji.

A kdybyste nekde videli nejaky jiny, prosim o tip, diky

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2022 14:54

baltik to samé mi udělali na megaknihách s vánočníma mixit preclíkama. Zařadili je teď a jsou taky do 10/22  No, tak je budu muset sežrat sama. 

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 12. října 2022 15:10

MPLee to je teda vyborny! ja to muzu vratit, ale darek tim padem nemam

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 12. října 2022 18:34
Reakce na Marielle:

tv pokud můžeš, prosím, napiš o co jde . Děkuji!

​V práci jim jen polévku, druhé si beru v krabičce domu na večeři. Byla rajská polévka, tu já ráda, šla jsem si přidat. A pani, co polévku nalévá, se mě ptá:" A snědla jste druhé jídlo, že si pridavate polívku??" Polívky bylo dost. Docela mě to vytočilo, protivná baba, není to poprvé. A to je tam ještě horší, než ona.

Šla jsem to řešit do ředitelny. Tam mi bylo porazeno, ať příště řeknu něco ve stylu " ta polévka se vám opravdu povedla, přidáte mi prosím?" To jsem odmítla, proč bych měla pochlebovat drzé kuchařce? Nejvíc mě na tom štve, že se to neřeší poprvé, že jsou kuchařky drzé na ucitele. A ředitelka, místo, aby si na ně doslapla a řekla jim, že takhle teda ne, to omluví tím, že "ona prostě někdy nemá náladu". Jako, kde to jsme? Uf, zase mi stoupnul tlak.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 12. října 2022 19:08

tv nojo, kuchařek je málo. Normálně bych babě řekla Co je vám do toho, je to na příděl?

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 12. října 2022 19:28
Reakce na Kokoska:

tv nojo, kuchařek je málo. Normálně bych babě řekla Co je vám do toho, je to na příděl?

​Už budu na příště nachystana. Neumím takhle z fleku zareagovat, necekala jsem to.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. října 2022 19:31

tv  jako  ... 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 12. října 2022 19:35

tv přesně, nikdy nečekám takové chování, nevím jak reagovat. A už vůbec ve škole.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2022 19:37

tv u nás se polívky hrozně řešily jednu dobu (byla jsem student). Že někteří studenti si na některý den odhlásí oběd a dojdou si jen na polívku. Po "šetření" se zjistilo, že reálně vaří polévky snad 20% porcí a stejně jí vylévají.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. října 2022 19:43

Evaeva tv Právě, kolikrát si někdo tu polévku ani nebere a skoro pokaždé je jí víc než strávníků. To fakt nechápu. A jelikož moje mamka vařila v kuchyni, tak přesně vím, kde kočí, když je dobrá a kde, když není. 

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 12. října 2022 20:00

tv vsak ja mam taky nejlepsi a nejpadnejsi odpovedi az vecer v posteli, to je mi pak vsechno jasny!

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 12. října 2022 20:09
Reakce na Evaeva:

tv u nás se polívky hrozně řešily jednu dobu (byla jsem student). Že někteří studenti si na některý den odhlásí oběd a dojdou si jen na polívku. Po "šetření" se zjistilo, že reálně vaří polévky snad 20% porcí a stejně jí vylévají.

​Ona ji raději vylije, než aby dopřála těm, co jim chutná. Jako neřeknu, kdyby řekla "nezlobte se, mám málo". Ale když vím, že po mě jde posledních deset dětí a pak zavřou okynko a vidím ten kotel..

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 12. října 2022 20:10

Kokoska přesně,no. Fakt mě mrzí, že nejsem pohotová a k tomu tak trochu držka.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 12. října 2022 20:19

tv mne prijde trochu smesny, ze se rozciluje kvuli polivce. Moje mama bere obedy ze skolni jidelny a kdyz jsem u ni, vidim, kolik ceho davaji. Polivky a prilohy je vzdycky jak pro dva, s masem je to horsi, nekdy to je jak porce pro prvnacka.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 12. října 2022 20:25
Reakce na Marielle:

tv přesně, nikdy nečekám takové chování, nevím jak reagovat. A už vůbec ve škole.  

​Mě to hrozně mrzí, já jsem v tomhle fakt knedla.a teda za sebe můžu říct, že jsem tohle nezažila, pár škol už jsem prošla.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. října 2022 20:25

Já to mám obráceně, druhý chod jím v práci a polévku beru domů na večeři. Dvě porce by mě nenapadlo si vzít, mám zaplacený jeden oběd a dva žufánky jsou dost, víc do sebe nenatlačím. Co se děje se zbytky není můj problém. Paní má z okýnka asi dobrej přehled. :D