tv o! co je to za paní ![]()
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu jsi Hrdinka a vzor
myslím to vážně.
Marielle děkuju a fakt je to srandovní ale jsem na to hrdá doteď![]()
viktorka_od splavu Ještě, že ta moje mamka nedělala ve školní jídelně![]()
viktorka_od splavu jsou to ty "maličkosti", které nás budujou
... děkuji i za mně ![]()
Renusatko Tvoje Mamka je férová
paní
tv " aby mě tam pani s výučním listem perovala, no nevím"
Jak s celou situací souvisí, že kuchařka má výuční list?
zelene.oko tak, ta věta mě taky zarazila. Je to na stejné úrovni jako jestli tv snědla druhý chod.
tv Jednání kuchařky asi bylo nevhodné, ale z celého tvého vyjadřování cítím nadřazenost ve stylu "já učitel vs. nějaká obyčejná kuchařka". Jsem si jistá, že ta pani se s podobným přístupem setkává často a nejspíš i z toho může pramenit její zapšklost.
Z jejího pohledu to navíc jako vychcanost může působit, nejspíš nesleduje, že zrovna ty si přidáváš jen jednou za čas.
Za mě je v pořádku se zeptat, jestli přidaj, ale oni mají rozhodne právo odmitnout. Další řeči by si mohla odpustit, ale začala bych u sebe, jestli ooravdu moje chování k ní je taky stoprocentně ok.
Máte pravdu, k takové větě jsem se neměla snížit. Nikdo se k nim nadřazene nechová, vše v rámci normálního slušného chování. MP Meri jsme malá škola, takže má přehled opravdu o všem a o všech. Co se týče mého chování.. slušně pozdravim, podekuji, když mi poda talíř, poprosím, když chci přidat polévku. Tak nevím, co dělám špatně.
Já jen pro doplnění, fakt jsou lidi, co si kupujou v jídelně jeden oběd a pak ho nesou domů, kde se z toho nají dva..protože prostě nemají peníze (nemyslím teď zrovna tv ) , nikdy by mě nenapadlo vyčítat někomu vyprošenej knedlík nebo misku polívky navíc, nikdy nevíme jak to je. To, že já mám štígro, že mam dost penez na jídlo, bohužel neznamená, že všichni..pokud by to měla jídelna na kus přesně spočítaný, tak to nevydá, že.
Jen si tu odložím, lopatkové komando umí i matky, že jo?
Jen si tu odložím, lopatkové komando umí i matky, že jo?
Nemyslíš spíš lopatovou?
potrebujes vykopat jámu?
Mirka Ne, to jsme ještě nedělaly.
Moje mamka teď s námi chce jezdit na výlety, ale já ji na těch výletech nechci, prosím vás, jak se to asertivně sděluje? Důvod je prostě ten, že ona je prudic a já si neodpočinu s ní (to je nejvýstižnější a nejkratsi popis).
Teď dělám všechno podle děti, je mi jedno, že v zoo místo koukání na tygra lezou po stromě, prostě hledám každou možnou šanci si to užít, zakoukat se do sluníčka, neřešit blbosti, dohady, kdo chce domu, nebo je či není zakasanej, dát si v možné desetiminutovce kafe. Prostě mít prijemnej den. S mojí mámou to nejde a nepřijde mi, že mám jakoby teď nějakou energii nazbyt abych si ji mohla vyčerpávat. Těma vyletama s dětma si ji snažím doplňovat, že vypadnu do jiného prostředí a máme se hezky a v klidu. Takže jak se to asertivně sděluje?
Karja ne.
Karja Jezdíme na kole, to ona nezvládne.
tv Lopatou nebo (polní) lopatkou nebo třeba bagrem, to je jedno. Už to nedávám.
Mirka tlapkam moc![]()
Mirka myslím že dzizisketa někdo ukradl speciální lopatku, tak by třeba o tom komandu věděla? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.