Karja Moje máma s nama chce jezdit na dovolenou. Ze zkušenosti muzu poradit, ze jediná možnost je: "ne, děkujeme, chceme jít sami". A i tak se nabídky pravděpodobně budou opakovat. Je to smutný, ale je to tak.
Stěžovací vlákno
Karja blbě....
No prostě natvrdo...chci byt obcas na vylete sama, nezlob se. Příště zase pujdeme spolu. No a kdyz bude scena, tak ji to nerikej, ze jdes...
tv Díky!
MP Meri mam radost,ze jsem asi skvela matka, protoze obe deti nas tahaji,at jedeme s nima, a to jsou velky individualisti.
stes :-D Ale u nás žádný příště není, ona mi to říká už třeba tři měsíce, teď dokonce navrhla i cíl a čas výletu, ale já na to nemám, ani na jedno odpoledne, prostě bohužel.
Karja no to ti teda nezávidím! Už máš mamku v důchodu? Chápu tě a to s mojí mámou vycházím dobře, jezdíme i na dovolené, ale jen s dětmi je to prostě víc na pohodu. U vás to musí být stokrát náročnější
Karja a co třeba "Jé, super, tak tam holky vem, já vás tam odvezu a zatím si zařídím xy"
Samozřejmě počítám, že to chtít nebude;)
Karja aha...jezis to ti nezavidim, to je peklo. Ja jsem na takovyho cloveka nastvana a chovam se tak,ze si myslim,ze mu to dojde. Tedy kdyz jsem byla mladsi. Ted to proste slusne reknu. Jenze pokud ten protejsek reaguje jakoze je mu to lito a proc a co je spatne....tak mi ho nakonec je lito taky. No hele, musis ji rict proste ze ne, nechces, tečka.
Karja tak jí řekni, že muze jet s devcatama sama, že si aspon odpočineš, nebo v klidu uděláš nějakou práci. Jo, já vím, ona nebude chtít.![]()
Evaeva neopisovala jsem.
Karja a nechces poslat deti s partnerom a mamou na ten vylet? Aj by boli spolu , aj vylet by bol a ty budes mat klud
Janulik03 jak poslat partnera s potenciální tchyni na výlet? Kdyby o to měl zájem tak se nabídne, ne?
stes OT: máš zajímavou profilovku :-)
Karja Ja jsem to taky zvladla ji odmitat. Ale ja mam tezsi ukol, ja ji nechci nejen na vylety, ale tak nejak...nikde.![]()
Magráta jojo...ja toto miluju, mam i velke zaramovane...nejaka kocici úchylka či co![]()
Luna to je smutny teda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.