whiskas tak já ty boty nevyhodim, jsou to napr. birkenstocky kupovany letos někdy v srpnu, umyla jsem to a otrela dezinfekci, ta mastena kůže je asi nejnachylnejsi, jak nemá žádnou "tvrdou" úpravu povrchu
Stěžovací vlákno
continuity Asi začnu jezdit vlakem. ![]()
Potrefenáhusa To me mrzi. U nas se to uz pekne ustalilo, ze 24.jsme u tchyne i pres noc. Tam jen dovezeme darky, nic po me nikdo nechce a druhy den slavime u nas s mymi rodici. U vas je to fakt nepruchozi i s tim slavit jindy? Mne to prijde promin proste nepochopitelne, tata byval v praci snad kazdy druhy rok, ma to tak spousta lidi v nepretrzitych provozech, ze na ne padne cerny petr... A to vozeni tchyne je fakt hodne spatny "zvyk", az bude mala vetsi, bude te to stvat jeste vic...
Jos není problém slavit jindy, pripadne se sejit na oběd, problém je ten dovoz a odvoz na stedrej den, jak jsou zvyklí
Oni nevědí, že máte malý dítě resp. ve věku kdy potřebuje trávit štědrej den s rodičema? Nebo jim je to jedno?
Asi to druhý, že jo. Já bych pravděpodobně v tom případě sabotovala ten rodinnej oběd, ať má babička víc času na tu cestu k sestře (a najíst se může na nádraží) ![]()
barbucha
. To ale Potrefenáhusa asi moc nepomuze, kdyz se sprajcnul muz. Ale od tchyne je to dost sobecky pozadavek. Asi jsi to uz psala, ta druha strana by ten prevoz nezajistila? A u vas, bych teda radsi posunula, to pak neni zadny slavnostni den, kdyz je jeden vetsinu casu nekde mimo, to bych se mu na to gakt vykaslala.
barbucha já bych byla radši, kdybysme se nějak normalne dohodli a kdyby na nás nějak všichni byli schopny brát ohled...u tatinka bych zacala! Ten to nějak nepobira nejvíc ze vsech, a to už jsme tu jedny apokalyptický Vánoce, který malem skoncily vraždou a bohnicema, měli, kdyz bylo miminu půl roku ... rada bych to letos měla jinak
Potrefenáhusa neslo by nejak domluvit, ze by si pro tchyni k vam prijeli? To predpokladani, ze se neco bude delat, protoze se to tak vzdycky delalo, je na pendrek. A jeste kdyz muz je s tim srozumeny, to bude hodne tezky zmenit.
Jos druhou stranu už jsem taky navrhovala. Prej ne...no já ještě počkám, jestli to sami nějak neprechroupou...ono je to takhle vytrzeny z kontextu, ale pravdu mám letos já! ![]()
Z mnoha pohledu jsem fakt vdecna za manzela vosirelyho jedinacka ![]()
Potrefenáhusa tak aspon o píďu, jeden rok vy, druhy oni?
Kokoska jenom podotknu, ze jí je 65, loni byla asi tak na 5 dovolených v zahranici, není to žádná nemohoucí stařenka!!!
ono těch variant je poměrně hodně a všechno má svý....on taky muž je hodnej syn, kterej se vzpírá jen občas, když se na nej tlačí už moc
Když jsme stavěli stodolu, museli jsme kvůli příjezdové cestě za sousedy, nechat si podepsat papír, že můžeme jejich cestu používat. Teď jsme si na vlastním pozemku vzadu za domem u vjezdu do stodoly udělali v trávě dva pásy z travních dlaždic, ať máme za domem ještě jedno místo pro formu. No a teď na mě nastoupila sousedka, že s tímhle nesouhlasila, že si tam nemůžeme udělat další místo, že muži povolili jen tu dodávku, a že to teda zruší a my si ty auta budeme do stodoly muset levitovat. Tak jsem opět zvědavá, co z toho vyleze. My máme možnost totiž udělat cestu za domem, jak jsou teď ty 2 pásy pro auto, ale znamená to zkacet vysoký tujovy plot, přes který není vidět bordel u souseda u domu a nám do oken, a merunku před oknem do obýváku...a byly by souběžně dvě stejne cesty vedle sebe...uaaaaa už ale!!!
Potrefenáhusa Hele jestli von nebude mamánek. Takže lituji velice, strašně moc.
Kan co už s nim
Potrefenáhusa a promluvit primo s ni, nejlip mezi ctyrma ocima? Ze ji k vam dopravite, obed v pohode, ale ze bys ji moc prosila, aby do bodu B dojela sama, protoze... a predestrit ji, co byste odpoledne chteli delat vy jako rodina? Moc si neumim predstavit, ze na to rekne, ze na odvozu trva. A pak nadsene oznamit manzelovi, ze maminka chce jet k sestre sama, abyste mohli.... No, asi utopie, co?
barbucha já bych byla radši, kdybysme se nějak normalne dohodli a kdyby na nás nějak všichni byli schopny brát ohled...u tatinka bych zacala! Ten to nějak nepobira nejvíc ze vsech, a to už jsme tu jedny apokalyptický Vánoce, který malem skoncily vraždou a bohnicema, měli, kdyz bylo miminu půl roku ... rada bych to letos měla jinak
Jasně, dohoda je nejlepší, ale když na to přijde a já jsem všem fuk, tak se taky dokážu šprajcnout. Vy jste přece jediný kdo má to malý dítě, tchyně ani její sestra mimino u prsu nemaj, předpokládám
Jde vo to, kdo udělá tomu nevinnýmu děcku tu pravou atmosféru... a samotná mamina a ještě nasraná v tom asi nebude nejúspěšnější!
Fakt bych zrušila ten sváteční oběd, ať jede bába za sestrou klidně už ráno, a nekazí vnučce den.
rasaNori na vasem vlastnim pozemku si snad muzete vybetonovat parkoviste, ne? Co komu do toho.
Len ukazovat nebude moc co. Pytlíčky nám našila moje babička, když jsme byly malé holky
Akorát náplň se obměňuje. Ještě to nemám úplně promyšlené, bude tam vyrábění, nějaké úkoly a připomínky důležitých událostí a něco na zub. Uvažovala jsem o betlému, ale ten asi nakonec nechám na příští rok.
Z mnoha pohledu jsem fakt vdecna za manzela vosirelyho jedinacka
No u nás pomohl muž pracující na směny. Jen jeden rok zkusili, ze ho mám nechat o vánocích samotného v Praze. Reakci si nikdo nedal za klobouk a od té doby se všichni jen velmi slušně zeptají, jak to letos budeme mít.
Já navíc to slavení Vánoc ve 20 lidech, kde se všechno totálně přizpůsobuje tim ostatním (ségra na děti ve střídavce), včetně salátů s kukuřicí, vůbec nedávám. Ostatně i moje děti řekly, že radši doma.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články