Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:02

Potrefenáhusa můj muž léta letouci jezdil na Štědrý den s rodičema a ségrou po hřbitovech.. jedno jestli bylo dítě malý nebo velký... a na vánoční nakupy a do centra vánoční Prahy se ségrou (to teda naštěstí docela rychle zrušili, protože oba nesnáší davy)... já byla doma s tím ditkem nebo sama... nezlomila jsem ho a bulela vlastně každý Vánoce... zrušilo se to, až když tchán před dvěma lety zemřel... a ne..  nemám z toho radost,  ani to po těch letech neocenim, že už se to neděje... Vánoce upřímně nesnáším... nemáme žádnou společnou tradici... jedinkrát jsme byli spolu doma, a to když jsme měli všichni covid.

ale jinak Vánoce miluju.. presne do chvíle, než mi dojde,  co mě čeká:-(

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:16

Catherinne přeju,  ať to dobře dopadne a maminka je fit co nejdřív 

Offline Antje
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:21

AprilTwelve je mi to lito.

Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:24
Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:26
Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:30

AprilTwelve ty tvoje Vánoce

a děkuju

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:31

Isca jo, to asi jo, ale trochu se té narkózy po tom, čím prošla bojím.

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:41

neumim všechny zmínit... ale děkuju moc... měla bych se nad to dospěle povznést,  ale moc mi to nejde  a i teď je mi to zpětně prostě líto... 

Online SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:43

Pavlena apliakce na mobilu samozřejmě ten požadavek  odešle okamžitě, ale napřed se ta data musí do banky dostat - i to může chvíli trvat, a zpracování požadavku v bankovním systému také.  A ten terminál v obchodu komunikuje s tvou bankou, ne s tvým mobilem (a to i když jím platíš )

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:51
Reakce na AprilTwelve:

neumim všechny zmínit... ale děkuju moc... měla bych se nad to dospěle povznést,  ale moc mi to nejde  a i teď je mi to zpětně prostě líto... 

​tak to se ti tedy vubec nedivim,jsi svata zena.

A na tom trval muz nebo tchanovci?

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 19:55
Reakce na Zarinya:

​tak to se ti tedy vubec nedivim,jsi svata zena.

A na tom trval muz nebo tchanovci?

​byla to jejich rodinná tradice... a trvali na tom tak nějak všichni,  i když se muž jednu dobu na můj nátlak snažil o změnu,  ale nepovedlo se... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:02

AprilTwelve to je strasny,to nerespektovani,ze "deti"maji narok na to uzit si s vlastni rodinou.Se tedy priznam,ze to bych asi nedala.

Mne tedy taky nejaky ten rok trvalo,nez sem dokazala rodicum vysvetlit,ze k nim na stedry den neprijedem,ale jezdili jsme spolu s muzem.Trvat na tom,ze mam treba jezdit sama,no to by skoncilo o moc driv.

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:18

Zarinya když on to muž měl a má jako tradici moc rád... máme dítě na Vánoce každý druhý rok, střídame se s ex... mně by bývalo stačilo, kdyby byl doma ty roky, kdy jsme měli syna u sebe... kdyby chtěl zůstat doma... ale je to těžký,  nikdy se mi nepovedlo mu vysvětlit,  co mi na tom vadí...

Offline Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:19

AprilTwelve to je fakt smutny moc 

moje mama je hroznej grinch, Vánoce strašně sabotuje, já už před lety prisla na to, ze když si to neudělám hezky já, nikdo to za mne neudělá....a teď mi do toho hazej vidle znova 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:24

Potrefenáhusa Já ti věřím, že to dáš! Normálně mu řekneš, že má povinnosti vůči rodině a tu má ted už tu hlavní jinou! Ale začni hned, ať si to babička stihne domluvit jinak. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:25

AprilTwelve ja te chapu.Ted treba pisu,ze bych to nedala,ale ono to neni jednoduchy.

My taky mame vec na ktery se neshodnem a jednou zacas je z toho velka hadka a taky mu nejsem uplne schopna vysvetlit co uplne presne mi vadi.

Letos uz tu hadku mame za sebou,ale jeji cas zas prijde.

Uz jsem kvuli tomu zacla sledovat prednasky o komunikaci.

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:28

Zarinya no to sedí... přesně... čas hádek na tohle téma už je pryč,  já to vzdala, tchyně je nemocná... jako nemá to řešení, no

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:32

AprilTwelve Zarinya Jj přesně, já bych taky řekla, že situaci Potrefenáhusa bych nedala....Jenže jako co uděláš? Když máte ještě třeba společne děti? Budeš dávat rozvodový papiry na stůl, půjdeš na půl noci pryč, nebudeš se týden bavit, budeš dva dny jecet? Ono nekdy to nejde nedat... 

Online barbucha blogger
35819 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Kokoska hele tohle fakt není můj letošní problém! Ja jen potrebuju zrušit ten pitomej odvoz a aby byl doma s nama! 

​Řeknu ti to naposled: Zruš. Ten. Oběd. (24.12. beztak nikdo příčetnej neobědvá)

Offline AprilTwelve
1022 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 20:33

Potrefenáhusa fakt se nenech... pokud to jen trochu půjde... ty Vánoce ti fakt nikdo nevrátí a s dětmi už vůbec ne... a pokud s ním nehneš, udělejte si to s housatkem hezky samy... nebo s někým  dalším... kdo má nějakou podobnou situaci... ale moc ti rozumím,  že bys chtěla mít Vánoce spolu doma a budu ti moc držet palce