continuity To vis, Vanoce, svatky klidu a miru, kazdy kazdeho ma rad a vsichni jsou na sebe hodny... ![]()
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa jako fakt ti to nezávidím! Skoro mi přijde nejlepší tvářit se, že je Štědrý den až ten den potom. Já bych byla asi dost zuřivá, ale zase mám ve zvyku to řešit dopředu, takže zuřivá bych byla už s miminem v břiše:)
Kokoska máma se ségrou každý(!) rok úplně brutálně pohádá, já radši ustoupím, jen ať je klid, ale vlastně spokojená nejsem.
Už jsem naším řekla, že jsou u nás vždy vítání, ale myslím, že radši pojedou k segre, je tam víc místa a je to výrazně blíž. Ale celkově si myslím, že na všem ostatním by se lépe shodla s námi, ale nechávám to úplně na ni.
Kokoska nevím o co jí jde:( muž tam teď sel, tak uvidíme s čím přijde.
whiskas pokud tě potěší cizí neštěstí: tchýně přijela z hotelu naštvaná, protože tam byla zima a ještě muži vyčetla, že jsem ji nepozvala na víkend k nám a promarnila tak příležitost k parádnímu relaxu ve výčitkách a stiznostech. že švagrová by ji jistě pozvala. Navíc svému muži napsala na lístek, že je u nás a ten jak je už trochu zmatený, vůbec nepochopil kam a proč najednou zmizela.
Včera vyčetla do telefonu dítěti, že si dovolila neodjet s tatínkem na hory a že se pořád na něco vymlouvá ( tento týden má ve škole asi čtyři písemky a rozhodla se, že bude radši učit). Vůbec nechápu, proc se do toho plete. Už takhle s ní děti nechtějí telefonovat, tak teď ji ten telefon už ani nezvednou.
Tchánovi jsme definitivně zabavili klíče od auta, tak tomu muž včera už položil telefon, po marném vysvětlování, že nepojede autem ani 500 m do sámošky.
Před hodinou mi měli přivézt pračku (volání hodina předem ve smlouvě
). Tak doufám, že nakonec dorazí a že pračka bude odpovídat rozměrům, jinak ji na místo určení nenacpu.
continuity Ne, cizí neštěstí mě opravdu netěší a tlapkám. Tchýně je evidentně velmi čiperná a dává to všem najevo :-D (pardon). Hele, dobrý je, že je pohyblivá a samostatná. Ta se neztratí.
Jak se někomu svéprávnému dají zabavit klíče od auta? Táta vždy velmi rád (a dobře řídil), ale jak jsem psala, nikam nechodí a už cca 3 měsíce ani neřídí. Obávám se, co nastane, až změní názor. Klíče od auta mu sebrat nemůžu.
continuity a svagrova pani tchyni nepozvala? Procpak asi? To se teda fakt divim, poslouchat kafemlejnek stiznosti je prece uzasna kratochvile!
continuity To vis, Vanoce, svatky klidu a miru, kazdy kazdeho ma rad a vsichni jsou na sebe hodny...
no ale že presne! ![]()
Keď to tu tak čítam, tak všade je to rovnaké.
Kokoska no ta měla doma muže naštěstí, takže by se do tý dvougarzonky nevešli. Ale kdyby byl pryč, jako ten můj, tak by ji jistě přichylila. ( Ironic) ![]()
whiskas my jsme se ho neptali. Já nebudu riskovat, že cestou do sámošky nachcanej přejede dítě. Bych se cítila za to spoluodpovědna, že jsem to neřešila.
Alkoholikovi má zabavit řidičák Magistrát na podnet lékaře.
Potrefenáhusa prosím tě a ty na Štědrý den varis oběd i slavnostní večeři ? To bych se na to vypadla. Strávit celej den v kuchyni.
whiskas je to tezky, ale jestli k rodicum jen dochazis a nemusis tam s nima byt, vykasli se na nejake zlepsovani. Taky jsem dost casto narazila, i kdyz ne nejak drsne. Ale shanela jsem treba dost komplikovaně sedatko na vanu, aby se pri sprchovani nemuseli bat, ze ve stoje sklouznou. Vana ma atypickou sirku, neco bylo nasima odmitnuto jako nehezke, nevyhovujici, no otravovala jsem pani ve zdravotnickych potrebach i sebe, nez jsme neco vymyslely. Takze to dodnes lezi v krabici ve sklepe. A takovych veci bylo, nez jsem si rekla, ze co vylozene nebudou chtit, to vnucovat nebudu. A i to, co puvodne chteli, se pak obcas nehodilo, nevyhovovalo. Fakt nema cenu se tim nejak tejrat.
Tak Betty letos ne! ![]()
s konceptem obeda na stedrej den jsem se porad ještě nesmirila, navrch jedí kapra na masle, kdo by chtel par hodin po tom kapří rizek?
Potrefenáhusa no ale teda, kdyz je obed u me doma, predlozila bych to, co se ji u me doma! Zeleninovy krem, kafe a vanocka a cau. Nebo muz k obedu toho kapra vyzaduje, i kdyby tam tchyne nebyla?
Tak pračku přivezli a během 5 minut zase odvezli ... Po odstranění obalů si jeden z pracovníků všiml, že je pračka na boku promáčknutá. Kdy bude další "pokus" zatím nevím. Doufám, že si opět budu moci zvolit den dovozu a že to napodruhé vyjde.
Kokoska hele tohle fakt není můj letošní problém! Ja jen potrebuju zrušit ten pitomej odvoz a aby byl doma s nama!
Potrefenáhusa no drzim palce, aby to muz nejak pobral.
Kokoska S rodiči nebydlím, ale poslední dobou za nimi chodím častěji. Nedokážu se povznést nad prostředí ve kterém žijí a k čemu to spěje. Ale asi máš pravdu, je to marný, vnucovat někomu něco proti jeho vůli. Ale mě to tak mrzí :-(.
Potrefenáhusa jen pockej, pristi rok az bude mit holcicka tri, jestli to takhle zustane, to bude mit tatinek hezky vanoce a do budoucna ten odvoz vzda sam.
Urcite bude mala chtit jet s tatinkem !
Ja to znam kdyz vozime synovce a neter, a to se Sambem jsou jeste hodni !
Co minutu otazka kdy uz tam budem, prokladana " ja uz to nevydrzim ".
k tomu svitici stromecky po ceste v kazde vesnici, ja uz ho lituju ted !
continuityJenže mému otci ty klíčky seberu jen těžko, vlastně není síla, kterou bych to dokázala. Jen doufám, že už třeba on sám vyhodnotil, že řízení v jeho stavu není dobrý nápad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články