Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:25

Potrefenáhusa my to tak každý třetí rok děláme, ani ne tak kvůli požadavkům rodiny, ale protože vánoce na horách . Objíždění babiček se stejně nevyhnem, naštěstí jedna bydlí jeno patro níž.

A je to super, rozhodně doporučuju!

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:27

whiskas je to boj. Kdyby bylo na mne, vyhazim pulku kramu, ktery tu mama prechovava, skrine jsou plny a ja mam svy veci v tasce na zemi. Ale v tomhle je to marnej boj, v lete jsme vytridily 4 velke pytle stareho obleceni a dodnes slysim, jak ji je tech veci lito. Pritom by to na sebe nevzala, je ji pulka, jak zhubla. A v tech almarach to vubec neni znat, ze neco ubylo. Segra se do toho vubec nepousti, bud rekne, ze na to nema cas nebo at si to mama prebere, co uz nechce - coz vi, ze sama nikdy neudela. Takze segra ma krabici svych veci v pokoji pod zidli.

Offline Catherinne
10840 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:28

Trochu se můj skvělý plán komplikuje, chtěli by ji ten loket dnes nebo zítra operovat, takže ruším zítřejší vlak, bukuju čtvrtek. Dál se uvidí zítra po obědě

Chjo...

Offline Potrefenáhusa
38841 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:30

Antje on by ji vzal už teď, ale znamená to 160 (zbytecnejch) km v autě a u těch příbuzných ani nebude čas na návštěvu, aby se stihli nějak vrátit rozumne domu

to mi přijde lepší si ji kdyžtak nechat doma se mnou, než ji posadit na půl dne do auta 

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:30

Kokoska Tento typ věcí ani nekomentuju . Táta má různé krabice a obalový materiál, který by se mohl hodit atp. a v "dílně" (která se tak ale dá nazvat jen se zavřenýma očima) milion nepotřebného harampádí. Bylo by mi to celkem jedno, ale podstatně to snižuje dostupnost věcí potřebných, např. sekačky na trávu .

Asi jde tedy o předem prohraný boj, že?

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:32

whiskas tak pevne nervy!

Offline Antje
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:36

Potrefenáhusa zase by ho to tak vytrestalo, ze dalsi rok by si to rozmyslel!
Ja ti rozumim, ale mozna to letos bude naposledy, brecici dite, protoze tatinek na Stedry den odjizdi... neverim ze by to s nim nehlo !

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:36

Catherinne Ach jo. Ale jestli je to nutné operovat, tak ať je to co nejdřív.

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:37

Catherinne no jak jsem psala vedle, co nejdriv a bez komplikaci!

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:40

Kokoska Díky.

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:40

Kokoska Díky.

Offline continuity
43041 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:41

Catherinne držím palce. 

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:44

Catherinne Také držím palce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:46

continuity u vás by taky svátky někde v horách na chatě bez signálu letos byly dobrá volbaTchýni pouštět jedním uchem tam, druhým ven.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 16:54

Catherinne Držím palce, ať to dopadne co nejlíp, dobrý znamení je, že se jí aktivně věnujou.

Online SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 17:57
Reakce na Pavlena:

Mám novou platební kartu na internetové nákupy, dosud jsem používala virtuální kartu, tu Raifka zrušila, tak mám ještě jednu debetku (a na ní vždycky po nákupu nastavím minimální limit a zvednu ho až před další platbou). Nicm.se mi strašně často stává, že jí prostě nezaplatím (i když jsem limit dostatečně zvedla), nebo až na několikátý pokus. Různé hlášky, platba neprovedena, objednávka neprošla, záleží na webshopu. Toto se vám taky děje? Nějaký nápad proč?

​tak ono to nastavení limitu z mobilu musí doputovat do banky, a tam se zapsat do systému...a to někdy nějakou chvíli trvá, a taky se to někdy z nějakého důvodu nepovede.. takových incidentů, kdy zákazníkovi něco neprošlo, řešíme docela dost

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 18:23

Potrefenáhusa Ja se teda priznam, ze by se mi moc zamlouvala predstava, ze tatinek vezme na Stedry den odpoledne vsechny deti nekam pryc a ja budu mit doma klid na to vsechno nachystat. Ale chapu, ze mas asi jine predstavy o traveni svatecniho dne. U nas ten cas moc spolecne netravime, i kdyz jsme vsichni doma. Ja chystam jidlo, deti se mi netrpelive vsude pletou a tatinek se dela neco sveho.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 18:43

SunEclipse dekuji za vysvetleni. Chapu to spravne, ze apka "neni onlajnova"? Pardon, blond dotaz...

Offline Antje
příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 18:45

ziginka tak ty to mas jinak, me by to treba bylo lito,kdybych byla sama na Stedry den s holcickou az do vecera.
Neco jineho je, kdyz nekdo slouzi, to je jasne.

Stejne si myslim , ze pristi rok si to mala uz nenecha libit a mozna uz letos !

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 08. listopadu 2022 18:57

whiskas ja len tak cvicne u našich hovorím, že by to chcelo umyvacku riadu, aj keď viem, že nikdy nepovedia áno.  A štve ma to, lebo zatiaľ čo doma mi umýva umyvacka,  u našich umývať riad ja