dzizisketa Moji půjdou na příměšťák, naše školka měla službu loni, takže letos bude asi zavřená a do cizí školky syna dávat nechci. Navíc udat jen staršího mi práci spíš přidělá.
Stěžovací vlákno
Candance Já už to teď nemusím řešit, ale když byly holky čerstvě ve škole, tak jedno léto byly taky pořád někde (máma v nemocnici a tchyně nehlídá). Moc je to nebavilo, další rok nikam nechtěly, radši byly sami doma...
tv náš menší chlapeček chodí do školky na 8, vyřval si, že tam chce spát, vyzvedávala jsem ho jednou nějak po půl třetí a brečel, že ještě nechce domů. Když je nastydlý a nemůže jít, je doma otrávený a protivný a brečí, že chce za dětma. Ale samozřejmě když školka řekne, ať děti, které mají matky doma s mladšími, chodí jen v nutných případech (třeba poslední den před svátky nebo v létě, když berou děti z okolních zavřených školek), tak taky zůstává doma, i když nerad. Tolik k tomu, proč chodí čtyřleté dítě do školky, když má matku doma.
Ja si sem odlozim. Tata vazne onemocnel a vypada to s nim hodne spatne. V nedeli letim do Prahy, chtela jsem uz dneska, ale mela jsem koronu a jeste vcera mi vysel pozitivni test, tak jsem odlet odlozila. Poslednich par dni od te doby, co se zjistilo, jak vazne to je, jsem uplne mimo, spatne spim. Porad na tatu myslim a bojim se o nej.
Friga ach jo, drzim palce ![]()
S rodici je to hrozně těžký a ještě když je člověk takto daleko. Posílám sílu.
Friga držím tatínkovi palce. ![]()
Friga to je mi líto. Hodně sil ![]()
Friga držím palce ![]()
Friga drz se![]()
Friga to je mi líto, hodně sil přeju.
Diky moc vsem ![]()
Friga Posílám podporu ![]()
Friga
drž se!!
MP Meri no jo, důvody matky můžou být různé. Ale ptá se někdo toho dítěte? Učitelce do toho opravdu nic není, ale deset hodin denně ve školce mi pro dítě přijde dlouho v létě v zimě kdykoliv.
Hele a jakej je rozdíl, krom matky za zadkem, jestli je deset hodin ve školce a nebo doma? Já do školky chodila od 4 let a ráda, doma jsem si musela hrát sama a ve školce byl ten kolektiv.
Tak nejsou všichni stejný. Já školku nenáviděla jak mor, a to jsem chodila jen jeden rok. Kolektiv, brrr! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje