Kokoska Však já to i dělám, třeba zrovna to kimono jsem odpálkovala, i s vcelku rozumným vysvětlením a trochu jsem chlapce zahltila typy kimon a podobně.
Ale třeba u těch hůlkem pro tu malou mě to samotnou štve. :-(
Stěžovací vlákno
Garfie zamrzi to, to je jasny. Hulky by se daly mozna poslat i postou v lednu? Jak je vubec drahy poslat neco z Japonska, treba neco takhle maleho lehkeho? Neboj, nic nechci ![]()
Kokoska
Neboj, nějaký mochi s fazolí bych ti přibalila! ![]()
Tak já je snad zvládnu nějak pořešit, jen mě to zatíží a stačilo by dát vědět o chvilku dřív. Ani nevím, problém je, že nové věci podléhají clu, to teď hrozně řeší. Dopisy (do Evropy) jsou ale docela levné, do dvaceti korun, určitě levnější než u nás.
Garfie Tak to je levné. Od nás do Japonska dopis 100g /65 Kč
Garfie klid, tolik dobra (a fazolí) si snad ani nezasloužím ![]()
Kan Jo, je to levné, vždycky mě to překvapí! Myslím, že je to i levnější, než když u nás posíláš v rámci ČR.
Garfie super, moc si přeju ať nám setkání vyjde.
Klidnou cestu domu
Takže kdo je tady největší loser? Žluťáskovic, samozřejmě. Týden ve školce a v práci, dítě má rýmu a já angínu. Strašnou, bolí mě jen otevřít pusu, nemůžu moc mluvit, jíst, pít, strašný. A jako bonus neni k dostání penicilin, takže jsem s tím unudleným dítětem v respirátoru objela několik lékáren a dvě nemocnice, než se mi podařilo sehnat zřejmě poslední krabičku v celý Praze.
Takhle jsem si ten pohodovej advent teda nepředstavovala ![]()
žluťásek Hrůza, ať se tobě i malýmu brzo uleví. S tím penicilinem je to mazec, já myslela, že hned dají nějakou jinou alternativu.
Karja no jako daj, to jo. Ale ten penicilin má nejmíň vedlejších nežádoucích účinků, druhej recept jsem měla na nějaká sirokospektralni antibiotika. A tam je zas ta potíž s jejich naduzivanim, rezistenci a tak. Prostě doktor mi vylozil, že úplně nejlepší by byl penicilin, až to zkusím objet a když nic, ať vyzvednu ty druhy. Mně se to povedlo, ale zbytek Prahy už má asi smůlu ![]()
Torrah dekuju moc, ja taky doufam.
Diky moc i ostatnim, ktere psaly predtim ![]()
žluťásek na porazenie![]()
žluťásek
mazec jak nemoci, tak penicilin
ale znamená to, že na vánoce budete zdraví!
žluťásek Přebíjím tuplovaným čínským hnusem. Napřed muž, teď už i já. Děti se nás štítí jak malomocných. ![]()
Sweet Potato tyjo! Zlatá angina. Lituju vás moc. Právě večeřim misku zmrzliny a ani ta nepomáhá proti bolení :(
žluťásek Ouvej. Ať se ti rychle uleví!
žluťásek ja bych teda covid za anginu byla nemenila, pri covidu mi skoro nic nebylo, ale kazdou anginu jsem mela se zvracenim, vysokyma horeckama a ziletkama v krku. Nastesti uz jsem ji nemela tak 15 let.
Sweet Potato zeť se v patek nejak necitil, udelal si v nedeli test a ma ho tam! Podruhy, poprve to chytil nejak v unoru '21. Dcera s detma jsou 3 mesice po prvnim prodelani, tak doufa, ze je to mine. Preju co nejlehci prubeh!
continuity jo, tuhle jsem zapomněla doma telefon a potřebovala se podivat do mejlu u muže v praci....hm, tak smůla na novým zařízení, až po zadání kódu, kterej přišel na ten telefon...
Kokoska Děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje