Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. prosince 2022 11:14

barbucha u tebe mají záchod, u mě bufet do krmítka jako takového se nedostanou, ale to by muselo být zavěšené, což u nás nejde. Takže si k tomu přiletí a pěkně zobou, potvory jedny. Takže přecházím na lojové koule, na ty, se mi zdá, nejdou.

Offline barbucha blogger
35336 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 12:32

Evaeva 

No ty sýkorky občas něco z krmítka vyhoděj, a holubi pak sbíraj ty zbytky... ale přece nepřestanu ty malý ptáčky krmit... nebo už fakt nevim. Fakt veřejný záchodky tady mam

Offline Kokoska
34348 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 14:05

barbucha my mame nastesti krmitko na zahrade a holubi tam kupodivu nelitaji. Ale hrdlicky jo, to jsou desny mrchy, rozcapi se dovnitr do krmitka a nikoho tam nepusti. Lojove koule vesim na strom, jednou to zkousela i straka, ale porad se pretacela, jak na to je moc tezka. Oblibeny byly taky kokosaky vylity lojem se zrnim, na ty lital i strakapoud.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 14:07

barbucha Zruš to krmítko, jinak se holubů už nezbavíš, jak se jednou někam naučí....

Offline marieu
5147 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 14:38

Nejde o život, ani o zdraví, ale postěžuju si, že mi gmail přesunul prakticky všechny doručené maily do koše. Tam jich teď mám cca 27K a mezi nimi max 200 mailů, které si potřebuju nechat. Kromě nejrůznějších faktur, nebo různých přihlášení, nebo pracovních podkladů a výplatnic tam můžou být i věci, na které si teď ani mevzpomenu a měl bych je mít. Zkoušela jsem přefítrovat obsah koše a zbavit se balastu reklam a i infomailů, ale přefiltrované položky se mi pak neumí trvale vymazat.

Online continuity
42129 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 14:41

marieu obnovit zpět z koše do pošty, tam je to to přefiltruje podle kategorií. 

Po 30 dnech ti to gmail zmaže definitívne. 

Offline marieu
5147 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 14:48

continuity ještě s tím zkusím pocvičit, zatím se mi to úplně dobře nepovedlo. O těch 30ti dnech vím. 

Online continuity
42129 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 14:58

marieu obnov si to, dobře ti radím. Jak s tím budeš cvičit, hrozí ti, že omylem vymazes něco, co potřebuješ, nebo rovnou všechno a už nebude cesty zpět.

Nechci nic říkat, ale ten Gmail to taky neudělal sám od sebe. 

Offline marieu
5147 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 16:47

continuity na to nechci ani pomyslet! Vrtá mi to hlavou od dopoledne... co ale s tím?? Jsou jiné schránky lepší a bezpečnější? Moc tomu nehovím, měla jsem dojem, že je to dost jedno.

Offline Torrah
3240 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 19:38

Friga držím palce, ať to dopadne dobře

Online continuity
42129 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 21:36

marieu Gmail je dobrý, pokud nás podezření, změn si heslo, nastav dvoufaktorou autentizaci - ověření přes telefon - chodí pak na telefon kod. Můžeš si rovnou odhlásit všechna připojena zařízení. 

Pokud nechceš používat něco jako protonmail nebo placený 0365, tak je Gmail určitě nejlepší možnost. 

Offline marieu
5147 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 21:39

continuity děkuju moc za rady! 

Offline Garfie
28126 příspěvků moje polička 11. prosince 2022 23:32

Malá stížnost, dokážu to vyřešit, ale je to únavné a cítím se provinile. V pátek odlétáme, rovnou po škole, taháme pochopitelně hromadu věcí, oblečení pro děti, vánoční dárky pro ně i pro širokou rodinu, kamarády, jeden kufr od rodiny naší spřátelené Japonky. Tento týden brutál, spousta akcí, povinností. Víkend jsem věnovala předběžnému balení, seznamům a posledním nákupům...a v neděli odpoledne a během dnešní noci mi přišlo několik zpráv typu "prosím tě, kdyby tě to neobtěžovalo, nemohla bys mi (dceři, muži, blablabla...) přivést hůlky, plyšovou katanu, zelený čaj....syn kamarádky mi dokonce večer napsal, jestli bych mu nemohla přivést kimono.  Jako já s tím v zásadě nemám problém, ráda to seženu, koupím, přivezu, pokud je to v mých silách, ale to si fakt všichni musí vzpomenout pět dní před odletem a po víkednu? 

Offline moora
8654 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 05:12

Garfie tlapkam!

Offline clothilde
2035 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 07:11

Garfie soucítím , šťastnou cestu domů a doufám, že se uvidime/potkáme v Brně 

Edit doplnění textu

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 07:16

Garfie ja by som slusne odpovedala ze kufre su zbalene a nie je v nich miesto nazvys pre ziadne veci a takisto nie je cas behat po nakupoch. ja v zahranici zvyknem veci pre druhych kupit hned na zaciatku nech mam potom pokoj a prehlad kolko este nacpem do kufra moj brat je presny opak a ked sme boli raz niekde spolu tak odmietol nakupit so mnou na zaciatku a potom posledny den behal po meste ako handra a hladal kedze sa niektore veci medzicasom vypredali a mal smolu

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 07:17

Pinot Noir originalne tornado

Offline Garfie
28126 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 08:01

Děkuju všem za účast! :-)

eless Já je nějak odbydu, ale někdy je mi to úplně líto, třeba kamarádka, která má dceru stejně starou jako moje děti, hodně se vídáme, koupila jsem dárek pro ni i pro dceru...a ona mi napsala, že by ta malá hrozně chtěla nějaké hezké hůlky z Japonska. No tak nějaké obyčejné hůlky koupím na každém rohu, to zase není takový problém, jen kdybych to věděla o den(!) dřív, mohla jsem jí koupit nějaké opravdu hezké, zdobené, holčičí, pro začátečníky, prostě mohla jsem si vybírat a navíc jsem jí nemusela kupovat jiný dárek. 

clothilde V prosinci to určitě nedám, ale ten leden mi šrotuje v hlavě. :-)

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 11:05
Reakce na Garfie:

Děkuju všem za účast! :-)

eless Já je nějak odbydu, ale někdy je mi to úplně líto, třeba kamarádka, která má dceru stejně starou jako moje děti, hodně se vídáme, koupila jsem dárek pro ni i pro dceru...a ona mi napsala, že by ta malá hrozně chtěla nějaké hezké hůlky z Japonska. No tak nějaké obyčejné hůlky koupím na každém rohu, to zase není takový problém, jen kdybych to věděla o den(!) dřív, mohla jsem jí koupit nějaké opravdu hezké, zdobené, holčičí, pro začátečníky, prostě mohla jsem si vybírat a navíc jsem jí nemusela kupovat jiný dárek. 

​To by byla paráda, taky bych zkusila přijet. Tvoje zážitky hltám a moc ráda bych tě poznala naživo 

Offline Kokoska
34348 příspěvků moje polička 12. prosince 2022 11:16

Garfie neslo by tem opozdilcum rict, ze ted uz lituju, tak snad priste? Ja vim, ze chces vyhovet a potesit, ale teda prani typu kimono takhle na posledni chvili, to je trochu neomalene.