Renusatko no mne ta náplast fungovala roky tak, ze se mi pod tím ten opar ani poradne neudělal
Stěžovací vlákno
Babička má velkou nadváhu, děda navíc nemůže na ruce, špatně chodí už třeba pět let. Všechny úpravy odmítají. A její synové taky nic neřeší, nějak se to udělá
Jediný, koho to zřejmě trápí, je moje mamka (její tchýně). Jenže tohle se prostě mělo řešit už dávno, oni už mají dávno přes 80 a všech změn se hrozně bojí.
Snacha, ne? Nedělejte mi v tom bordel, já už se pak nevyznám v posloupnosti, jsem už senilní! ![]()
barbucha jojo, máš pravdu![]()
continuity s tim bytem me muze cert vzit, my tu pro ne meli v novostavbe s vytahem 3+1, v koupelne vana i sprchac... ted mamu cpu u ni do uzky vysoky vany, stoji v ni, trese se, kdyz ji sprchuju, zleju vsechno kolem i sebe a jeste remca, ze ji meju spatne.
Kokoska a sestra to má do Prahy daleko, nebo byla tenkrát v opozici jen z principu? ![]()
Tabea bydli v Praze ![]()
Asi je nechtela nutit do neceho, co si myslela, ze nezvladnou, a nedomyslela, ze taky muze byt hur. Tenkrat jsem to fakt myslela jen na zimu, ale kdyz pak prisel covid, bylo by se to sakra hodilo, to se nejak dost rychle tata zhorsoval a tenkrat jsme tam vlastne zacali vic jezdit.
Jenze za covidu uz by se tady pro ne ani nesehnali doktori, ani vybavit ten byt by nebylo uplne jednoduchy, vsechno se tehdy zavrelo. No prosvihli jsme to, no.
Edit - jenze segra tu nema vlastni rodinu, je sama a "boyfrienda" ma ted tam pobliz na venkove, tak kdyz nemusi sedet v kanclu, nic ji v Praze nedrzi.
Bola som dnes na kontrole u obvodného s tým, že od zajtra som praceschopna. Ostal mi ešte kašeľ, ale nič hrozné. A teraz večer, po uložení, ma zas začalo bolieť brucho a hlava! Tým mi to celé začalo! To nemôže byť pravda!
letfenixa To ti to jen dobíhá neboj. Asi jsi měla něco jako chřipku a to je běžné, že máš unavu a takovou fyzickou bolest až do konce.
letfenixamě taky bolí břicho, já doufám, že se z toho vyspím.
letfenixa Tonda byl v pondeli na kontrole po zapalu plic, ja jsem byla tou dobou tak tyden zdrava. Od vcera mame oba opet rymu, kasel a on pro jistotu i horecky. Fakt nechapu, co je tohle za nemoci?!
Karja myslíš? Chrípka to bola určite. Je pravda, že som ju roky rokúce nemala, ja som prieduskova.
continuity Tak budem dúfať aj ja.
Lukasko je doma už druhý týždeň, v škôlke mali dnes 3 detí, obe učiteľky sú choré, od zajtra ich spájajú. Tzn. že tam ani nemôže ísť, spájanie nezvládne vôbec.
letfenixa ale tobe preju, at se ti to urcite nevraci!!!! A skolka des, Tonda byl naposled 16.listopadu...
711990 ďakujem! Ja som mohla v PN pokračovať, ale fakt už len ten kašeľ mi ostal, cítila som sa už dobre.
Nech ste skoro fit ![]()
letfenixa Určitě. Já jsem měla nějakou lehčí a ještě sedmej den mě hrozně bolely klouby a celej člověk jako. Taky jsem doma říkala, že jdu do dalšího kola. Sambo měl fyzickou unavu celou dobu, myslím, že ta unava a k tomu přidružené projevy trvají dlouho, není to jak u virozy, ze zbude kašlík a cajk. Bude lépe, držím palce.
letfenixa já jsem z toho nekonečnýho koloběhu nemocí už upřímně úplně frustrovaná. Od začátku školního roku jedem jednu rýmu s kašlem za druhou. Nejen že syn nechodí skoro vůbec do školky a já do práce, taky jsme pořád zavření doma, žádné výlety, návštěvy, procházky. Už mě to tak nebaví.
Já teď řeším něco podobnýho, z uzdravených dětí zase marodi. Doktorka teda tvrdí, že se pravděpodobně nakazili u ní v čekárně, když jsme byli na kontrole, a už to nějak systémově řeší, protože se jí tam prý takhle vrací víc pacientů. Ono to celkem vychází, inkubační doba by byla cca 3 - 4 dny...
To mi povídej, máme horší izolaci než v lockdownech ![]()
dynda presne, keď bola karantena, tak sme boli každý deň vonku. Teraz krásne nasnezilo a nič z toho ![]()
To je teda děs, ty nemoci! My jsme se tenhle týden už prohlásili za zdravé, děti mají i s tímhle týdnem odchozeny tři týdny od začátku listopadu. U mladšího byly ve školce tři děti. Doufám, že už je to do Vánoc konec, starší má teď dvoje očkování, sestřička chtěla aspoň jedno do Vánoc, tak snad půjdem 22. nebo co
V konec samozřejmě doufám u vás všech!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje