Pinot Noir Tak to budu držet smutek s tebou. To je super typ akce, to by mě taky mrzelo.
Stěžovací vlákno
Pinot Noir chapem, my sme mali mat dnes tiez besiedku a zrusena. Dost som sa tesila, vzdy ma to dojme ked ten moj neposeda dokaze prekonat sam seba a spolupracovat.
Všechny, co jim zrušili večírky a besídky, všechny nemocné a sedící doma s dětmi, fakt moc lituju. To je děs. Já opravdu klepu. My v plném počtu v práci celý pozdim, takže dnes večírek a zítra druhý. Ani pacienky se nám neomlouvají a chodí v plném počtu, to se nedělo ani v létě. Tak já se spíš divím, když hlásí, jak je na tom Brno špatně. V týdnu jsem byla na besídce ve školce, občas pohlídám nemocnou neteř, ale už ani u nich to není tak děsné. Ani hoši nějak neříkají, že by měli málo lidí ve škole a v práci.
Renusatko My taky úplně v pohodě a to teda doma nesedíme, pořád v luftu někde s někým.
Kan Já to trochu přikládám tomu, že jsme ty dva roky museli s manželem chodit oba do práce. Já ještě navíc i do špitálu, takže jako jiné roky, bez izolace a HO. Všechny kolegyně jsou na tom stejně, tak asi jsme na tom teď líp, že jsme se nemohli těm kontaktům nijak vyhnout a pořád bylo kolem nás spousta lidí Klukům jsem nijak nebránila, aby sem chodili kamarádi nebo oni někam.
Dneska jsem potkala učitelku ze školky a ta říkla, že u těch malých dětí je to určitě tím, že si nezvykly postupně na ty školkové bacily a teď je toho moc naráz.
Moji kolegovia boli v sobotu v Olomouci na trhoch, atď, a postupne od včera ostávajú choré doma.
Plus som jednej žiačka volala mamu, lebo za mnou prišla, že ma asi teplotu.
Renusatko jojo, ty děti se evidentně neimunizovaly a teď to dohánějí. Navíc to asi trochu oslabuje imunitu, když jdeš vyloženě z virózy do virózy, pak se na ně všechno lepí, začarovaný kruh toto.
Stěžuju si na sebe že jsem dnes úplně marná. Od rána vytvářím primitivní tabulku, nejsem schopná se soustředit. Jsem 3 den doma se synkem, který "jen" kašle a má rýmu, ale ze školky by mi ho vrátili. Takže dnes už 2x viděl S tebou mě baví svět a k obědu byly těstoviny s párkem a kečupem. Vím že někdo to má takto třeba už měsíc, tak si nemám co stěžovat. Nejsou nějaké erupce na slunci, tlak, úplněk nebo něco tak? Nejraději bych zalezla do pelechu a nevylezla.
JankaM já taky dělám tabulky a jde mi to jak psovi pastva. ![]()
Máme v předsíni podlahové topení a dva menší behouny. Takže jsme se s mužem dohadovali, on chce behouny odstranit , že jsou tam k ničemu, nebo můžeme rovnou vypnout topení. Já si to nemyslím. Sakra.
Tak Betty Běhouny ven:-D
Tak Betty manžela ven! ![]()
Tak Betty tak zmenšit běhouny? ![]()
continuity ale předpokládám že tvoje tabulky jsou o x úrovní složitější než moje prosté součty a procenta ![]()
JankaM dlažby tam i tak kouká dost.
Tak Betty vzdyt to musi chytat teplo?
Tak Betty my teď taky mame, přece jen mokro na běhounu je jine mokro než mokro na dlažbě:-D. Ale topení nemáme. Tak si hoďte korunou:-D
JankaM ani ne, jen mají asi deset listů a plno řádků. Ale ty nejsložitější mi vyšly na začátek, tak jsem to nějak dodělala. Zítra ještě napsat tak 20 stran a mám projekt ve stavu, že to můžu někomu z větší části hodit na krk. ![]()
Tenhle rozhovor jsem chtela cist nejlip pred 14 lety, predem upozornuju, ze jde o sefku ockovaciho centra v Motole, nic ezo. Mit moznost s pani doktorkou tenkrat mluvit a nechat si od ni poradit. Souhlasim s ni skoro ve vsem, obe dcery mely presne ty priznaky, o kterych pise. Jen starsi na TBC ockovana byla, mladsi ne a rozdil nebyl. Rozhovor je z roku 2019, jestli je od te doby mezi pediatry sirsi povedomost, trochu pochybuju![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články