Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44645 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 13:49

Pinot Noir Tak to budu držet smutek s tebou. To je super typ akce, to by mě taky mrzelo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 15:00

Pinot Noir chapem, my sme mali mat dnes tiez besiedku a zrusena. Dost som sa tesila, vzdy ma to dojme ked ten moj neposeda dokaze prekonat sam seba a spolupracovat.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 15:12

Všechny, co jim zrušili večírky a besídky, všechny nemocné a sedící doma s dětmi, fakt moc lituju. To je děs. Já opravdu klepu. My v plném počtu v práci celý pozdim, takže dnes večírek a zítra druhý. Ani pacienky se nám neomlouvají a chodí v plném počtu, to se nedělo ani v létě. Tak já se spíš divím, když hlásí, jak je na tom Brno špatně. V týdnu jsem byla na besídce ve školce, občas pohlídám nemocnou neteř, ale už ani u nich to není tak děsné. Ani hoši nějak neříkají, že by měli málo lidí ve škole a v práci.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 15:18

Renusatko My taky úplně v pohodě a to teda doma nesedíme, pořád v luftu někde s někým.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 15:27

Kan Já to trochu přikládám tomu, že jsme ty dva roky museli s manželem chodit oba do práce. Já ještě navíc i do špitálu, takže jako jiné roky, bez izolace a HO. Všechny kolegyně jsou na tom stejně, tak asi jsme na tom teď líp, že jsme se nemohli těm kontaktům nijak vyhnout a pořád bylo kolem nás spousta lidí  Klukům jsem nijak nebránila, aby sem chodili kamarádi nebo oni někam. 

Dneska jsem potkala učitelku ze školky a ta říkla, že u těch malých dětí je to určitě tím, že si nezvykly postupně na ty školkové bacily a teď je toho moc naráz. 

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 15:36

Moji kolegovia boli v sobotu v Olomouci na trhoch, atď,  a postupne od včera ostávajú choré doma. 

Plus som jednej žiačka volala mamu, lebo za mnou prišla, že ma asi teplotu.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:25

Renusatko jojo, ty děti se evidentně neimunizovaly a teď to dohánějí. Navíc to asi trochu oslabuje imunitu, když jdeš vyloženě z virózy do virózy, pak se na ně všechno lepí, začarovaný kruh toto.

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 16:26

Stěžuju si na sebe že jsem dnes úplně marná. Od rána vytvářím primitivní tabulku, nejsem schopná se soustředit. Jsem 3 den doma se synkem, který "jen" kašle a má rýmu, ale ze školky by mi ho vrátili. Takže dnes už 2x viděl S tebou mě baví svět a k obědu byly těstoviny s párkem a kečupem. Vím že někdo to má takto třeba už měsíc, tak si nemám co stěžovat. Nejsou nějaké erupce na slunci, tlak, úplněk nebo něco tak? Nejraději bych zalezla do pelechu a nevylezla.

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 18:07

JankaM já taky dělám tabulky a jde mi to jak psovi pastva.

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 18:58

Máme v předsíni podlahové topení a dva menší behouny. Takže jsme se s mužem dohadovali,  on chce behouny odstranit , že jsou tam k ničemu,  nebo můžeme rovnou vypnout topení. Já si to nemyslím. Sakra. 

Offline Karja
44645 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 18:58

Tak Betty Běhouny ven:-D

Online Ounz
20527 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 19:00

Tak Betty manžela ven!

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 19:17

Karja Ounz Taky behouny plní úlohu rohozky,  takhle se ten bordel roznese do celého domu. A behouny tam byly vždycky.

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 19:44

Tak Betty tak zmenšit běhouny?

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 19:46

continuity ale předpokládám že tvoje tabulky jsou o x úrovní složitější než moje prosté součty a procenta

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 19:58

JankaM dlažby tam i tak kouká dost.

Offline Kokoska
34880 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 20:01

Tak Betty vzdyt to musi chytat teplo? 

Offline Karja
44645 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 20:02

Tak Betty my teď taky mame, přece jen mokro na běhounu je jine mokro než mokro na dlažbě:-D. Ale topení nemáme.  Tak si hoďte korunou:-D

Online continuity
43025 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 20:11

JankaM ani ne, jen mají asi deset listů a plno řádků. Ale ty nejsložitější mi vyšly na začátek, tak jsem to nějak dodělala. Zítra ještě napsat tak 20 stran a mám projekt ve stavu, že to můžu někomu z větší části hodit na krk.

Offline mirajo
2641 příspěvků moje polička 15. prosince 2022 21:27

Tenhle rozhovor jsem chtela cist nejlip pred 14 lety, predem upozornuju, ze jde o sefku ockovaciho centra v Motole, nic ezo. Mit moznost s pani doktorkou tenkrat mluvit a nechat si od ni poradit. Souhlasim s ni skoro ve vsem, obe dcery mely presne ty priznaky, o kterych pise. Jen starsi na TBC ockovana byla, mladsi ne a rozdil nebyl. Rozhovor je z roku 2019, jestli je od te doby mezi pediatry sirsi povedomost, trochu pochybuju

https://denikn.cz/116129/deti-se-zavaznou-reakci-na-ockovani-pribyva-jde-o-vzacne-pripady-ale-nesmime-se-tvarit-ze-neexistuji-rika-lekarka/?ref=tit